vrijdag 30 december 2022

Echt Wakker Zijn Betekent Dat Je Deze Keuze Maakt ~ 30 december 2022 ~ Daniel Scranton



Echt Wakker Zijn Betekent Dat Je Deze Keuze Maakt

Gechanneld door: Daniel Scranton – 29 Decemer 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

Wij voelen ons zeer gelukkig om de aandacht van zovelen van jullie op Aarde te hebben, omdat wij weten dat er veel plaatsen zijn waar jullie je aandacht op elk moment van de dag op kunnen richten. Wij willen dat jullie je daar ook bewust van zijn, zodat je bewuster kiest waar je je aandacht op richt. Je hoeft je aandacht niet ergens op te richten omdat iedereen zijn aandacht op dat onderwerp, die persoon of dat ding richt. Je hoeft je aandacht niet op iets te richten omdat het luid is of op een andere manier aantrekkelijk.

Je mag je onderscheidingsvermogen gebruiken om te bepalen of het jou wel of niet dient om je aandacht ergens op te richten, en dat is een kracht die je hebt, een vermogen waar vaak niet naar gekeken wordt als een gave. Maar als je de gave van onderscheidingsvermogen hebt, en je kunt aanvoelen of iets resoneert of niet, dan heb je inderdaad geluk. Geluk bestaat natuurlijk niet, en daarom gebruiken we hier weer het woord “gelukkig”.

Je hebt goed gekozen toen je voor jezelf deze incarnatie koos. En degenen die het niet hebben kozen er ook bewust voor om die ervaringen te hebben, dus onthoud alsjeblieft dat ze slapen omdat ze willen slapen. Zij kijken naar de vierentwintiguurs nieuwscyclus omdat die ziel besloot die specifieke ervaring te willen hebben. Je hoeft niemand ongelijk te geven of ze een ‘schaap’ te noemen omdat ze dat doen. Op dat zielenniveau weten ze precies wat ze doen.

Maar als je mensen tegenkomt die niet verstandig kiezen, of niet bewust kiezen waar ze hun aandacht op richten, dan moet je erkennen dat je die mensen met een reden in je bewustzijn brengt. Misschien is het zodat je je weerstand, of je oordeel, over hen kunt loslaten. Of misschien zijn ze er om je te laten zien dat je in feite niet zo bewust kiest waar je je aandacht op richt en hoe lang. Iets luidruchtigs kan even je aandacht krijgen, en dan kun je tegen jezelf zeggen: “Hier hoef ik me niet op te concentreren,” en kun je bewust en weloverwogen je aandacht ergens anders op richten.

Je hebt misschien gehoord van de waarheid dat datgene waarop je je concentreert zich uitbreidt, en het is ook waar dat je één wordt met datgene waarop je je concentreert, omdat je ermee in harmonie begint te vibreren op het moment dat je er aandacht aan geeft. En daarom moet je voor jezelf bepalen of dit iets is wat ik wil worden, voordat je het je aandacht blijft geven. Wat je wordt, zul je ook terugzien in je buitenwereld. Je kunt je dus ook afvragen of je meer wilt zien van datgene waar je op dat moment je aandacht op richt.

Dit zijn bewuste keuzes die iedereen kan maken en iedereen mag maken die een bewuste en weloverwogen schepper van zijn werkelijkheid wil zijn. Als je besluit dat je een van die mensen wilt zijn, let dan op, en besteed aandacht aan wat je meer wilt zien in je leven en in je wereld.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org