vrijdag 30 december 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul



De energie van dit moment

De snelheid van de zonnewind is weer toegenomen, daarmee ook de onrust in het magnetisch veld. Aarding is en blijft heel belangrijk. Doe het meerdere keren op een dag. Alleen in de ochtend is echt veel te weinig. Handen even op de wastafel en je voelt jezelf in jezelf zakken. Het werkt zo snel en gemakkelijk.

Zonnewindsnelheid: 519,0 km/sec

-->De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

De zon is actief en het ziet er naar uit dat het zo nog wel even blijft. Zonnevlekken:
OPKOMENDE ZONNEVLEK: Een nieuwe, ogenschijnlijk grote groep zonnevlekken verschijnt hier boven de oostelijke rand van de zon . Nog voordat hij in beeld kwam, produceerde de zonnevlek meerdere M-klasse fakkels die gedeeltelijk werden overschaduwd door de rand van de zon. Er kunnen nog sterkere fakkels in het verschiet liggen als de zonnevlek volledig naar de aarde draait. https://spaceweather.com/

---> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Instroom van de fotonen energie wordt ook weer sterker: dichtheid: 13,97 protonen/cm 3

---> Fotonen energie:
Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen.
-------

Denk ook aan het portaal 1-1 met de opwaartse druk en versnelling van onze transformatie en je begrijpt dat het weer alle zeilen bijzetten is, wat betekent naar je lichaam luisteren en je rust zoveel mogelijk pakken.