woensdag 28 december 2022

SAUL: Zelfs Niet Eén Bewust Wezen Is Liefde Onwaardig ~ 28 december 2022 ~ John Smallman


Zelfs Niet Eén Bewust Wezen Is Liefde Onwaardig.

Gechanneld door John Smallman – 27 december 2022

AUDIO:

Het ontwaken van de mensheid is werkelijk aanstaande! In feite gebeurt het nu, ook al zijn er geen berichten over deze wonderbaarlijke gebeurtenis in de media waar toe jullie toegang hebben. De media, en degenen die hen controleren en leiden, willen de aandacht van de mensen afleiden van deze astronomische uitstorting van Liefde die de hele mensheid omarmt, en het is hun bedoeling zich te blijven richten op drama, pijn en lijden, zodat mensen zullen worden aangemoedigd om zich af te stemmen op deze negatieve en fysiek drainerende gevoelens en emoties. Deze “censuur” kan en zal dit gebeuren echter op geen enkele manier verstoren, het is goddelijk gestuurd en zal daarom prachtig opbloeien, precies zoals God het wil. Een andere uitkomst is in de verste verte niet mogelijk.

Als je je aangetrokken voelt tot de negatieve energieën van wrok, angst of vrees die anderen uiten, roep dan je steunteam in de niet-fysieke sferen aan voor hulp en een diepe liefdevolle omhelzing; dit zal je helpen om je reeds zeer krachtige intentie te versterken om in elk moment volledig liefdevol te zijn. Liefdevol zijn is je doel, op dit moment! Het is het pad dat je voor jezelf hebt uitgestippeld voordat je met enorme moed en liefde koos om als mens te incarneren voor deze specifieke levenstijd, en om de levens te ervaren waarmee je momenteel zo gewillig bezig bent, ook al ervaar je af en toe – of vaker – twijfel, angst of vrees.

Liefde is wie jullie zijn, Liefde is wat jullie zijn, daarom is er absoluut geen enkele noodzaak om te proberen jezelf te verbeteren, want jullie zijn door Moeder/Vader/God uit Haarzelf geschapen – oneindige Liefde – en zijn natuurlijk volmaakt. Als er tijdens je huidige leven gevoelens van schuld of schaamte opkomen, vergeef jezelf dan onmiddellijk voor wat je denkt dat daarvoor verantwoordelijk is, en herinner jezelf er aan dat ze van de illusie zijn, en niet van jou. De illusoire toestand waarin jullie je als mensen in vorm bevinden, was een toestand die jullie verzonnen hebben om een spel van afscheiding van jullie goddelijke Moeder te spelen, want werkelijk afgescheiden zijn is onmogelijk. Er is er maar Eén – Moeder/Vader/God, Liefde – waar binnen alles wat is of ooit zal worden geschapen nu en eeuwig bestaat, in volkomen vrede en vreugde.

De ervaring van leven in vorm lijkt voor de overgrote meerderheid van de mensen volkomen reëel, ook al is het dat niet, omdat dit jullie collectieve bedoeling was toen jullie je een toestand voorstelden waarin jullie afgescheiden van jullie hemelse Bron konden en zouden leven. En zodra jullie daarin binnen kwamen – in de onwerkelijke droom- of nachtmerrie toestand – ontstond er terreur in jullie, want onmiddellijk voelden jullie je verloren en verlaten, een staat van zijn die jullie je voorheen zelfs nooit hadden voorgesteld.

Velen van jullie hebben wellicht als klein kind een intens gevoel van angst ervaren toen je tijdelijk je ouders uit het oog verloor in een menigte, of toen je als ouder in soortgelijke omstandigheden je kind uit het oog verloor. Maar wat jullie ervoeren toen jullie jezelf “het spel van afscheiding” zagen spelen, was veel intenser dan dat, vanwege de enormiteit van de schijnbare werkelijkheid, en daarom moesten jullie dat gevoel van angst diep in jullie geest begraven, waar jullie je er niet langer bewust van konden zijn, de plaats waar zo velen van jullie trauma’s hebben moeten begraven die jullie in jullie huidige menselijke levens hebben ervaren om jullie dagelijkse leven te kunnen voortzetten.

Jullie hebben allemaal wel eens een toestand van angst en bezorgdheid ervaren – misschien als gevolg van schuldgevoel vanwege onaanvaardbaar gedrag dat je hebt vertoond – die deel uitmaakt van het mens-zijn, waarin je wanhopig verlangde geliefd en gekoesterd te worden, maar daar geen zin in had en je je in plaats daarvan volkomen onwaardig voelde. Deze terreur, trauma, angst en bezorgdheid, die allen in meer of mindere mate hebben ervaren, is volledig uit lijn met Liefde, en daarom moet het worden erkend en losgelaten door het in bewustzijn te brengen waar je het liefde kunt aanbieden en zo de schijnbare werkelijkheid ervan kunt oplossen, want het leidt je natuurlijk af of verbergt voor je het bewustzijn van de Werkelijkheid van je eigen ware aard.

Zelfs niet één voelend wezen is op enigerlei wijze Liefde onwaardig. Elk beschamend gedrag dat ooit door wie dan ook is vertoond, heeft in Waarheid nooit plaatsgevonden. Jullie overtuigingen in, en schijnbaar uiterst reële ervaringen met conflicten, haat, wrok, woede en angst waarin jullie enorme hoeveelheden pijn en lijden hebben ondergaan, zijn inderdaad illusoir. Wanneer je ontwaakt, wat je zeer zeker zult doen, want dat is goddelijk bepaald en verzekerd, zullen alle herinneringen aan ervaringen die niet in volledige overeenstemming met Liefde zijn, volledig uit je geest zijn gewist en uitgewist, omdat er geen plaats in is waar ze zouden kunnen bestaan. Jullie vreugde en gelukzaligheid zullen totaal zijn.

Ga daarom gedurende de dag regelmatig naar binnen en breng ten minste een moment of twee ontspannen door in totale zelfaanvaarding naast de heilige innerlijke heiligdommen die jullie allemaal in je hebben, en sta de Liefde die je bent – dat is Moeder/Vader/God – toe om je volledig en volledig te omarmen. Door dat te doen, erkent en eert ieder van jullie in wezen je ware aard als de volmaakte en geliefde kinderen van God die jullie elk op elk moment van je eeuwige bestaan zijn; en door dat te doen IS Gods Wil voor jullie. Als jullie jezelf niet willen liefhebben en eren, kunnen jullie niemand anders echt liefhebben, laat staan de hele mensheid. Jullie kozen ervoor nu te incarneren juist om dit te doen, dus weet dat dit de goddelijke Wil is, en laat elk gevoel van onwaardigheid of onbemindheid los, en omhels en eer jezelf met de meeste liefde, zoals God dat doet, op elk moment.

Met heel veel liefde, Saul.

Vertaling: wakkeremensen.org