vrijdag 30 december 2022

KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL

***SNEL ENERGETISCH OVERBELAST-DRUK HOOFD-WERVELKOLOM-BEKKEN-BORSTBEEN-3e OOG-WALGING-MISSELIJK-DIZZY-ONRUST-UITSTOOT STRESSHORMONEN UIT DE CELLEN-DOWNLOOADS VAN OUDE BESTANDEN UIT CELGEHEUGEN-SPIERSPANNINGEN-PIJNLIJKE LYMFEKNOPEN-EENZAAM, DONKER EN VERLATEN PAD-DEPRESSIEVE GEDACHTENSTROOM tgv VRIJKOMEN GESTAGNEERDE VUILE LYMFE***
WOWWW OPNIEUW EEN GIGA KOSMISCHE DUW VOORWAARTS DOOR JE GEBOORTEKANAAL!!
STERK voelbare krachtgolven; ze persen en duwen alle onbruikbare afvalstoffen samen [darmpers].
MENSEN WORDT WAKKER ER STAAT IETS GIGANTISCH TE GEBEUREN!!!!
Zonnestormen rond de 500 km/sec ! Veroorzaken een onrustig aard magnetisch veld en dus onrustig in je aura=zenuwstelsel.

Nieuwe grote zonnevlekkengroep geven M flares!
Koude windvlagen kun je ervaren als een werveling rondom je lichaam en rondom je benen en nek/schouders en diepvrieskou met rillen, trillen, shaken en beven. Lostrillen en vibreren uit de cellen oiv instroom vh fotonen licht. Dit geeft evenredig een sterke uitstroom van 3D levens, gewoonten= oude zelven die je nu om de oren vliegen= triggerpoints. De uitstroom van 3D geheugens uit je cellen komen in je extra cellulair weefselvocht=lymfe . De lymfe maakt de toxinen vervolgens onschadelijk= pijnlijke lymfklieren mn in de liezen, knieholten, oksels, hals. Zo activeren we ons immuunsysteem!!!

SR pieken = diepe zuivering en transformatie van de aardse lagere lagen tussen chakra 1-3. We gaan diep heel diep de materie in. het stoffelijke; ons fysiek lichaam. Alles wat ons niet langer dient wordt aan ons gepresenteerd om los te mogen laten uit ons systeem= letterlijk ontlasten= ontlasting.

Oh wat is deze drukkende duw weer voelbaar [middenrug en borstbeen] , alsof er allemaal prikkels toegediend worden oftewel impulsen en stroomstootjes. Mijn hele lichaam shaket en trilt en beeft en rilt. Mijn hart gaat tekeer in mijn keel waar mijn schildklier de hoeveelheid electro-magnetische impulsen amper aankan, hij regelt onze basale stofwisseling en die maakt nu overuren. Alles wordt omgezet in onze cellen en er kan veel emoties in ons loskomen deze dagen! Ik wordt me enorm bewust van mezelf en hoe NAIEF ik was.

Al die ionen uit de atmosfeer beuken op ons oh zo gevoelig hoofd en beïnvloedt onze hersengolffrequenties, Geeft een gevoel van moeten multitasken alsof we alle binnenkomende prikkels moeten bijhouden en controleren wat er gebeurt. Geeft je het gevoel heel snel nu afgeleid te worden vooral als het gaat om angst-impulsen; wat gebeurt er daar en daar en wat moet ik doen?

Omdat de vele impulsen via de huid, en dus ook hoofdhuid, binnenkomen en die staan in verbinding met de snelle doen- denken hersengolffrequentie die nu overbelast raakt en we voelen daaronder op een langzamere golffrequentie de angst en paniek van ons ego want denken=voelen= gedachtenvorm=duistere gestagneerde lymfe.

En ons 3D denken was gebaseerd op angst om weer ECHT te gaan voelen en dat moesten we juist onder controle hebben om te overleven in 3D.

Logisch dat we de vele impulsen vanuit het oude afbrekende en afbrokkelende 3D nu onder ogen komen en we lichte tot zware paniekgedachten kunnen ervaren.

MAAR DE LAAG DAARONDER IS HET HELDERE ZUIVERE BRONWATER VAN ZUIVER ETHERISCH BLAUW LICHT DAT NU DOOR AL ONZE CELLEN SPOELT EN DUS ONZE OPGESLAGEN 3D-HERINNERINGEN ERUITSPOELT WAT NU AAN DE RAND VAN ONS BEWUSTZIJN KOMT BIJ JE SLAPEN=JE MENTALE ZIJKWABBEN DIE JE IN DE 3D GREEP HIELDEN VAN VELE LEVENS EN GENERATIES.
JE SLAPEN WORDEN LETTERLIJK WAKKER GESCHUD OM NIET LANGER DOOF DOOR HET LEVEN TE GAAN, DOOF ZIJN WE GEWORDEN DOOR DE STEM VAN ONZE EGO EN DAARDOOR DOOF VOOR DE STEM VAN ONZE ZACHTE FLUISTERENDE STEM VAN ONZE ZIEL DIE GING SLAPEN!

WE WORDEN WAKKER GESCHUD EN GETRILD OM DE ROEP VAN ONZE ZIEL WEER TE MOGEN HOREN DIE ALLEEN IN LICHT EN LIEFDE LEVEN KAN! JE ZIEL IS JE GIDS, IS JE INTUITIE, JE GEVOEL EN INNERLIJK WETEN.

DIE WE LANG GELEDEN KWIJTRAAKTEN TOEN ONZE HOOFD HET VOOR HET ZEGGEN KREEG EN WE GEHOORZAAMDEN. DAT VERLOREN STUK ZOEK JE AL ZOLANG BUITEN JEZELF, MAAR HET IS JE INNERLIJKE MAN EN VROUW! WE WORDEN WAKKER EN LOPEN VOOROP!!!!!!!

We snijden momenteel collectief heel veel energiekoorden door ter hoogte van de keelchakra , we verbreken de lijnen die niet langer resoneren met wie we nu zijn na een worsteling van vele maanden tot jaren, losmaken van deze koorden die nog stammen uit onze kindertijd en we afhankelijk waren, onze thymusklier activeert en dit kun je voelen als een gevoelige en bobbelige weefsellagen rondom je sleutelbeenderen hals en borsten en een drukkend gevoel op je borstbeen, Bovendien kun je pijn, tintelingen of zwakte ervaren in je armen en vooral de linkerarm. Ook geeft het steenkoude vingers door de veranderende bloedcirculatie en een enorm verhoogd aanbod aan deprimerende gevoelens!

Oud zeer komt massaal los op deze plekken. Het snijdt vele koorden los die uit afhankelijkheid zijn ontstaan, bv goedkeuring uit angst voor afwijzing etc. Of bv veel doen voor een ander om waardering te krijgen. Maar ook perfectionisme tgv opruiming van grote onzekerheden komen nu vrij, ze dienen ons niet langer we zijn er gewoonweg te moe voor.

Nu we meer en meer liefde voor onszelf krijgen en ook aan onszelf geven komen deze koorden aan het licht; je kunt nu mensen aan trekken die tijdelijk hier symbool voor staan; ze hebben ook iets dan van jou nodig omdat ze het niet aan zichzelf geven.

Ons FYSIEKE LICHAAM gaat nu door enorme energie verschuivingen heen en heeft te resetten; de thymus activeert en het oude zeer stroomt eruit, de thymus is verbonden aan de schildklier en de bijnieren en deze worden dus mede geactiveerd.

- hartkloppingen/thymus fladderen, hartritmestoornissen, hart
overslaan, je hart voelen kloppen in je keel
- duizelingen,
stress, angstig omdat ons duale ego brein deze
symptomen zeer angstaanjagend en verontrustend vindt en deze
duale gedachten geven dan fysieke reacties als paniek, paniek,
grote onrust, hyperventileren, benauwd= zwart-wit denkend brein
- hartchakra openingen en expansies geeft drukkend gevoel op
het borstbeen, alsof je hart op barsten staat en uit je borstkas wil
springen=uitbreiding van het hart over het hele lichaam heen.
- emotionele uitbarstingen/tranen, hoofdpijn
- lusteloos, overprikkeling, huidirritatie, onzekerheid, enorme
moeheid, snel overprikkeld, voeding gaat je meer en meer
tegenstaan=maag draait je letterlijk om= tegen de stroom in
-ijzige kou, nerveus, plots versterkte ascensie klachten, rillen, beven,
schokgolven.
TIP: Bij hartkloppingen, duizelingen en verhoogde hartslag, onregelmatige hartslag, spierkrampen, groeipijnen
zonder medische oorzaak, helpt het om de hals te masseren en dan mn de rechterkant van je hals= dit geeft kalmering vd nervus vagus of even sprayen met de magnesium oil die gelijk de nervus vagus kalmeert!

SYMPTOMEN; koude rillingen, shaken en beven= lostrillen van de oude duistere energie, bevroren gevoel, geheugenverlies, wazig zien, piepende oren, jeuk, misselijk, moe, emotioneel, gedeprimeerd, opgeblazen buik, spijsverteringsklachten, jezelf soms niet meer herkennen want je bent je oude huid aan het loslaten, vibrationele griep, spier-en gewrichtspijnen, afwisselende koude en hitte aanvallen,, immense drukgevoelens; je word letterlijk in je oorspronkelijke vorm gedrukt oiv het sacro-cranio-sacraal ritme [voelbaar bij chakra 3], hoofdpijn, nekpijn, voorhoofdpijnen, bandgevoel rondom je hoofd, gezwollen lymfeklieren, bekken- en heuppijnen, drukgevoelens in het midden vd rug en lage rugpijnen, benauwd, schouderpijn , borstbeen pijnen, gezwollen borsten [opslagplek van vergane lymfe die nu vrijkomt] keelpijn, verkouden, grieperig etc.

Overgave en aanpassing zodat het genezende licht binnen mag stromen! We worden als nieuw!
We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator.
aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!
TIP: www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering waardoor je zicht bij jezelf blijft!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

SLOW DOWN!
***Een einde december stampotje
Ik ga door enorme downloads heen die op de diepe bindweefsellagen van miin linkerheup komen en ik voel letterlijk walging***

**VERSCHIJNT OP DINSDAG en VRIJDAG!!***
GEEN pb berichten aub!
Marjolein Ingrid Soulpursang