vrijdag 30 december 2022

WAT IS NIEUW? ~ KRYON VERTALING EN BEWERKING: Pyts Boschma


WAT IS NIEUW?
Dat hele systeem wordt nu uitgelijnd. Jouw Akasha kroniek wordt groter en het wordt bekend waar je vandaan gekomen bent voordat je kwam.
Waar kom je dan vandaan? Van de Plejaden. Je hebt het allemaal al eerder gedaan. Jullie zijn zo oud en jullie hebben dit op andere planeten al eerder gedaan. Hoe voelt de Akasha? Je zult intuïties, gevoelens en dromen krijgen. Je zult je dingen herinneren die je niet kunt plaatsen. De beschaving van de Plejaden is erg, erg oud, de aarde is erg jong. Je was daar en wat heb je daar geleerd? Dat zul je voelen, weten en je weet niet hoe je het weet. Je zult naar dingen kijken en je zult je herinneren dat je ze onder controle kon houden. Je verwacht dingen en het gebeurt nog niet. Je ziet je lichaam dat je niet onder controle hebt en je accepteert het niet. Vroeger kon je je lichaam helen en nu niet, maar je herinnert je het wel dat je het kon.
Je zult het je herinneren en je zult het gewoon doen. want toen was je DNA voor 85 procent geactiveerd. Je kon alles en je herinnert je het. Vaag, maar het is er. Jij denkt groter dan je ooit gedaan hebt en dat maakt je anders. Alles wat je ooit was zit in je DNA en je hoeft het alleen maar te pakken. Het is er al, alles is er al, pak het!
Het is erg interessant wat een mens is: je brein, je pijnappelklier en je bewustzijn zijn aan het samenwerken en je zult dingen doen die je hier nog niet hebt gedaan. En als je het ontkent dan zal je lichaam zeggen: oké het gaat niet gebeuren. Jij moet het geloven, wat wil je doen, wat wil je werkelijk doen? Wil je langer leven zonder de pijn en het lijden en in plaats daarvan energie en vreugde?
Als je naar je lichaam kijkt en het instructie geeft zal het luisteren. Heb je gemerkt dat je emotionele ups en down groter en heftiger worden? Heb je gemerkt dat er geen bescherming meer is, dat niemand iets geheim kan houden, dat het er allemaal uitkomt? Je kunt het donker en licht heel duidelijk zien en dat wordt nog sterker.
En wat doe je met je lichaam? Wat ga je je lichaam vertellen? Dat je genezen bent. Je bent geweldig. Je bent een Plejadiër. Je bent gezond als je zegt dat je gezond bent. Je hoeft de commando’s maar te geven, je bent de leider van alles binnen in jezelf.
Het lichaam luistert en doet wat het gezegd wordt. Jij bent de baas en de Akasha wordt wakker en jij hoeft je alleen maar te herinneren. Dat gebeurt nu. Je wordt een eenheid met je verleden en de kracht die je bezit is immens. Je moet geloven wat mogelijk is. Zeg: in plaatst van dat ik denk dat het niet mogelijk is weet ik dat ik het ooit kon. Laten we het weer doen.
Kijk niet naar het nieuws, luister niet, het gaat allemaal over duisternis. Alles wat je niet kunt. Maar er komen nieuwe films en nieuws over het nieuwe bewustzijn. Dit is de nieuwe mens. Het gebeurt langzaam, maar wees er klaar voor. Voor dromen waarin je kunt vliegen, waarin je alles kunt realiseren. En anderen zullen je vragen hoe je het doet en jij zult zeggen dat zij het ook kunnen.
Wanneer ga je je het beseffen en het doen, gewoon doen. weet!!! Je hebt dit al eerder meegemaakt op een andere planeet en je beseft dat het weer gebeurt en dat we het kunnen doen. Er komen prachtige veranderingen als je mee gaat op de flow van energie. Het is een andere manier van denken, een wijze aarde en er zijn verschillende niveaus van wijsheid. Maar je moet je kracht en je capaciteiten herkennen.
En er komt meer.
En zo is het.
KRYON
VERTALING EN BEWERKING: Pyts Boschma