donderdag 29 december 2022

De Personen Zijn Die We Werkelijk Willen Zijn ~ 29 december 2022 ~ Kenneth Schmitt



De Personen Zijn Die We Werkelijk Willen Zijn

Door: Kenneth Schmitt – 26 December 2022

Binnen het domein van onze deelname aan dualiteit werd de negatieve kracht sterk genoeg om veel groter te zijn dan de dimensie die wij herkennen. Negatief-creërende wezens leerden hoe ze ons bewustzijn konden binnendringen en kwetsbaarheden konden vinden waardoor we onze bedoelingen in gevaar konden brengen. Dit zijn trillingsniveaus die wij ervaren wanneer wij het geloof assimileren dat ons bewustzijn uiteindelijk zal worden beëindigd. Dit is de fundamentele overtuiging die ten grondslag ligt aan al onze andere beperkende overtuigingen over onszelf. Dit is de basis van al onze angsten, en we moeten het oplossen en transformeren naar de ervaring van onze ware essentie als onze oneindig-krachtige-schepper-aanwezigheid van eeuwig bewustzijn.

Het is onmogelijk voor ons om te worden beëindigd. In de wereld van empirische dualiteit is ons bewustzijn beperkt tot één dimensie van dichtheid in bewustzijn, maar onze fysieke aanwezigheid is slechts een gedeeltelijke uitdrukking van onszelf. Wij weten uit de verslagen van hen die lichamelijk zijn gestorven, maar daarna zijn teruggekeerd, dat ons bewustzijn zich sterk uitbreidt wanneer wij ons afscheiden en ons niet meer binden aan beperkingen. Zonder het lichaam zijn wij onze pure essentie van bewust bewustzijn, in elk opzicht onbeperkt en in staat onszelf uit te drukken op elke manier die wij ons voorstellen. We kunnen alles weten over iedereen en alles. Ons bewustzijn omvat de kosmos en daarbuiten, en het universele bewustzijn is onze realisatie.

Zodra we leren onze gehechtheid aan beperkingen los te laten, zijn we werkelijk vrij om de personen te zijn die we ten diepste verlangen te zijn. We moeten ons geloof in persoonlijke beëindiging onder ogen zien. We kunnen weten dat we voorbij alle energetica bestaan, en we drukken onze vibrerende aanwezigheid energetisch uit. In onze aanwezigheid van bewustzijn voorbij tijd/ruimte hebben we vrije toegang tot het bewustzijn van de Schepper en het bewustzijn van alle bewuste wezens. Op dit punt nemen wij anders deel aan de wereld van de menselijke ervaring.

Wij kunnen ons er elk moment van bewust zijn dat elke aanwezigheid van negativiteit in onze persoonlijke ervaring een gevolg is van onze mentale en emotionele herkenning, afstemming en betrokkenheid daarbij. Als we er geen werkelijkheid aan geven door ons besef, kan het voor ons niet bestaan. Elk scenario in onze ervaring heeft een oneindig aantal manieren waarop we het kunnen ervaren, en we zijn vrij om er een te kiezen. Zonder angst en twijfel zijn we vrij om alle verlangens van ons hart voor onze ervaring te creëren.

Wanneer we kunnen leven in het rijk van dankbaarheid, liefde en mededogen, kunnen we vertrouwen hebben in ons absolute creatieve vermogen, alleen al door onze staat van zijn. Wij creëren onze persoonlijke energiehandtekening, die vervolgens andere energiepatronen aantrekt en afstoot. Degenen die resoneren met de onze leveren onze ervaringen. Ieder van ons kan meester worden over zijn leven, en we kunnen de prachtigste relaties ervaren in diepste liefde en volledige soevereiniteit.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org