dinsdag 27 december 2022

Nieuwe Aarde Diamanten Raster - Ramona Lappin


Nieuwe Aarde Diamanten Raster - Ramona Lappin

Onze vleugels zijn klaar en we staan ​​op het punt om volledig te vliegen als ons multidimensionale DNA, Diamond RainbowPlasma Lightbody en Merkaba voertuig en dat van de planeet en interdimensionaal, komt allemaal volledig online! ALLES WORDT AANGESTOKEN, terwijl onze oude toekomstige herinneringen aan ons Nieuwe Eden en de HEMEL OP AARDE, onze ware Kosmische geschiedenis en Oorsprong, ALLEN AANSTEKEN, terwijl de ECHTE WAARHEID weer wordt herinnerd, door de genezing en volledige opening van ons heilige Kristal Harten en de Kristallijne Kern en netwerken van de Aarde!

Het Nieuwe Goddelijke Organische Creatrixveld is volledig online en staat op het punt zichtbaar te worden, terwijl alle resterende angstimpressies volledig oplossen in dit nu samen met de kunstmatige Matrix-simulatie met zijn valse herinneringen, beelden van de werkelijkheid, holografische overlays en geschiedenisrecords.

Als we terugkeren naar de toekomst, terug naar de ENIGE WARE REALiteit en ons Nieuwe Eden!
Terwijl ALLE NIEUWE WERELDEN VAN BINNENIN ONTVANGEN!
Aangezien Shiva en Shakti zich hebben verenigd als ÉÉN in hiërogamitische unie en ALLEN volledig WEDERGEBOREN ZIJN als DE KRYST BINNENIN DE ENE!
HET GOUDEN KERSTKIND VAN GOD IN IEDEREEN!

Dit zijn wij die onze Oorspronkelijke Onschuld opnieuw tot leven wekken, als het Kind van God dat we allemaal zijn! Onze innerlijke Kryst/ Christed Golden Child/ de Krystar SAPhiRA, of Christos-Sophia/ Androgenous Albion en Diamond Rainbow Plasma Lightbody en Merkaba voertuig, of hoe je het ook wilt noemen. Allemaal onderdeel van onze volledig opnieuw opgeëiste Nieuwe Goddelijke Blauwdrukken, Originele Broncodes en genetica, ons Multi-dimensionale DNA en Gouden Diamanten Zon en Kryst-all-in-e Plasma Regenboog Lichtlichaam ontbranden volledig samen met dat van de Aarde!

De Goddelijke Verenigingen tussen de Goddelijke Tegenhangers/Tweelingvlammen/Tweelingstralen vormen de kern van dit Ascentieproces aangezien ze de nieuwe Blauwdrukken en Sjablonen voor Relaties bevatten, en de Oorspronkelijke Tweelingvlammen dragen de Edense/Paradise sleutels en codes van het oude Lemurië, aangezien ze de Originele broncodes, oude gnosis, wijsheid, waargebeurde geschiedenisverslagen en goddelijke blauwdrukken voor de architectuur van Nieuwe Ascensie Aarde binnen hun morfogenetische veld. De Sphere of Amenti, die de evolutiegeschiedenis van de mensheid en de Kosmische Oorsprong en Goddelijke Blauwdrukken bevat, die nu volledig zijn teruggevorderd en samen met ons Ware Zelf, kracht, herinneringen en ons reeds geascendeerde Diamanten Avatar Zelf ontstaan!

ALLE ANGSTAFDRUKKEN worden nu VOLLEDIG OPGELOST in deze Quantum, en daarmee gaat de kunstmatige Matrix-simulatie volledig offline. We hebben onze ervaring en leren voltooid binnen het vervormde Polariteitsbewustzijn, er is hier niets anders voor ons over. Nu LATEN we VOLLEDIG GAAN en CREËREN ALLES NIEUW! Nu gaan we QUANTUM SAMENVOEGEN met de ENE WARE REALiteit die er altijd is geweest!

Krachtige Tri-Wave stromen van Christed Diamond White, Golden en Platinum Plasma Light doordringen de Grids, terwijl Diamond White, opalescent iriserende, pastel regenboog plasma infusies de herversleuteling van onze, de Elementalen en materiewereld en lichamen kosmisch enorm versnellen!

DE KOSMISCHE MOEDER ADEMT DE GEHELE SCHEPPING TERUG NAAR HAAR BOOT, terwijl we terugkeren naar de Bron en DE KERN VAN DE SCHEPPING VOOR IEDEREEN DIE OPNIEUW GEBOORTE WORDT! Dit kan soms voelen alsof je door het oog van de naald of een geboortekanaal wordt geperst, of een enorme hoeveelheid druk.

Het Goddelijke Mannelijke wordt gevraagd zich VOLLEDIG OVER TE GEVEN aan het Goddelijk Vrouwelijke, om de Geest over te geven aan het Hart, aangezien het Hart ons de weg wijst, aangezien het toegang heeft tot de Bron-intelligentie en ons naar onze Nieuwe Tuin van Eden leidt. Alle resterende illusies van scheiding volledig oplossen.

Tegelijkertijd wordt ons gevraagd om VOLLEDIG IN onze KRACHT TE STAAN om de laatste overblijfselen van de oude wereld, negatieve entiteiten, parasieten en schaduwwezens, beperkende gedachtevormen en overtuigingen waarop de oude Matrix-realiteiten waren gebaseerd, te verwijderen. We moeten onze voogdij en ons leiderschap VOLLEDIG OPNIEUW claimen om de Nieuwe Ascentie Aarde en ALLE NIEUWE WERELDEN via ons te doen ontbranden! Het is en-en.

Terwijl we ALLE POLARITEITEN VERENIGEN DIE NOG IN ONS WORDEN GEHOUDEN, door het Nulpuntsveld van Goddelijke Liefde en Neutraliteit, in het STILLE PUNT van waaruit we nu de Quantum Standing Wave-functie van het valse Matrix-hologram volledig instorten, WEDERGEBOREN ALLES NIEUWS in deze NU!

Ik zal meer delen van wat ik zie dat zich momenteel ontvouwt, evenals een door Lichttaal ondersteunde Activering die ons zal helpen ONZE DIAMOND REGENBOOG PLASMA LICHTBODY, MERKABA VOERTUIG, KRYSTAL CATHEDRAL & NEW EARTH DIAMOND HOLOGRAPHIC GRID NETWORK AAN TE STEKEN. Link naar de live/replay en activering, is te vinden in de comments hieronder

Eeuwige liefde,