zaterdag 31 december 2022

De Dimensies Van Onze Ervaringen Kiezen ~ 31 december 2022 ~ Kenneth Schmitt



De Dimensies Van Onze Ervaringen Kiezen

Deur: Kenneth Schmitt – 29 december 2022

Het kwantumveld van alle potentialiteiten bevat de trillingen van elke ervaring die we in ons leven kunnen hebben, op elk moment. Onze bestemming is te leven in positieve, hoge trillingen waarvan we beseffen dat ze echt zijn. Deze vibraties zijn in alle opzichten levensverrijkend en verrijkend. Ze brengen ons dichter bij het realiseren van onvoorwaardelijke liefde in onze verbinding met alle bewuste wezens. Elke entiteit, van de kleinste subatomaire wervelende essentie van het leven, tot het universum zelf, bestaat in ons eigen bewustzijn. Wij nemen deel aan het bewustzijn dat iedereen en alles creëert.

Onze persoonlijke intuïtie komt van het universele bewustzijn via het bewustzijn van onze hogere chakra’s, in de eerste plaats ons hart. Als we ons hun trillingsbereik voorstellen en voelen, kunnen we ons daarop afstemmen, maar als we verkeerd zijn afgestemd, kunnen we onze hogere leiding niet kennen. Ons egobewustzijn bestuurt ons dan vanuit zijn beperkingen, gebaseerd op angst voor lijden en overleven. Deze zijn denkbeeldig.

We ervaren altijd de beste situaties die we voor onszelf toestaan, samen met koerscorrecties gestuurd door onze ongeziene gidsen, die weten wat we werkelijk nodig hebben om ons te helpen ons bewust te worden van ons doel en ons doel in dit leven. We kunnen ons bewust worden van de symbolische betekenis van alles wat we meemaken. We kunnen ontwaken uit de hypnotische trance van de mensheid die gericht is op dualistisch empirisme. Wanneer we ervoor kiezen om enige vorm van angst of twijfel te onderhouden, stemmen we ons af op negativiteit en kunnen we geen positieve ervaringen creëren. Dualiteit is een reeks energieën die de focus op negativiteit mogelijk maken. Als we willen leven in een rijk van liefde en vreugde, moeten we ons bewust zijn van deze energieën en ze in onszelf voelen.

In onze essentiële grenzeloze aanwezigheid van bewustzijn kunnen we onze beperkingen gemakkelijk oplossen en overstijgen door acceptatie van onze ervaringen en dankbaarheid voor wat ons daardoor is overkomen. Als we de kleine aanwijzingen die onze gidsen ons geven niet hebben opgepakt, nemen ze hun toevlucht tot krachtiger aanwijzingen. Wij zijn degenen die alle beslissingen nemen over de energie waarmee we ons afstemmen en die we ervaren. Wanneer iets groots ons verhindert te leven zoals we hebben gedaan, is dat voor ons een gelegenheid om ons levenspad opnieuw te evalueren en ons open te stellen voor onze innerlijke leiding.

We leven binnen het energiespectrum waarmee we resoneren, en zolang we ervoor blijven kiezen om negativiteit ons bewustzijn te laten beheersen, kunnen we ons niet bewust zijn van de vreugde van de hogere dimensie waarmee we samenleven. Zodra we er consequent en doelbewust voor kiezen om te voelen en ons voor te stellen dat we ervaren wat we in ons diepste bewustzijn het liefste willen, openen we ons bewustzijn voor de uitgestrektheid van onze onbegrensde essentie. We worden ons bewust van onze inmenging in dualistisch empirisme, terwijl we ons besef openen voor een groter spectrum van energieën en ervaringen.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org