donderdag 29 december 2022

Dit Zijn de Enige Manieren om op Aarde te Leven ~ 29 december 2022 ~ Daniel Scranton



Dit Zijn de Enige Manieren om op Aarde te Leven

Gechanneld door Daniel Scranton – 28 December 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

Wij zijn zeer geoefend in het volgen van onze gelukzaligheid, omdat het gemakkelijker is dat te doen in onze dimensie, en het was voor ons allemaal gemakkelijker geweest dat te doen toen we in de fysieke dimensies van het Arcturiaanse sterrensysteem waren. Wij begrijpen waarom het een grotere uitdaging is om dit te doen daar op Aarde in jullie dimensie, maar het is een leer die in praktijk moet worden gebracht opdat jullie allemaal de doeltreffendheid ervan kunnen begrijpen en inzien. Je zult een gevoel krijgen dat je zegt in een bepaalde richting te gaan of een bepaald ding te doen, en dat gevoel zal sterk genoeg zijn om het op het niveau van je geest te overwegen.

Als je je geest hebt getraind om positief te zijn, zul je beseffen dat je een pad wordt gewezen naar meer vreugde, meer liefde, meer vrede, meer overvloed en meer van al het andere dat je verlangt. Maar als je je geest niet goed hebt getraind, zul je waarschijnlijk twijfelen aan die eerste ingeving om een bepaalde richting in te slaan of iets te doen. En als je de neiging hebt om meer naar je verstand te luisteren dan naar je gevoel, zul je niet doorzetten, en zal je leven vrijwel hetzelfde blijven als het is geweest.

In plaats van te proberen uit te vinden wat je in het leven moet doen, kun je beter niets anders doen dan je concentreren op je vibratie, totdat je een van die onweerlegbare impulsen krijgt om verder te gaan met iets dat je zal oplichten als je eraan deelneemt. Het is tijd voor jullie allemaal om meer in je lichaam te zijn, meer op het hart gericht, en meer op het gevoel, zodat je over de beperkingen van de geest heen kunt springen en het leven van je dromen binnen kunt gaan, wat toevallig ook een leven van dienstbaarheid, expansie en innerlijke vrede is.

Je hoeft niet uit te zoeken hoe al die dingen naast elkaar kunnen bestaan, want dat is allemaal al voor je gedaan. Het is jouw taak om het leven te ervaren en het leven je te laten zien waarin je het meest geïnteresseerd bent, het meest opgewonden over bent, en wat je de meeste vreugde brengt. En dan kun je in die richtingen gaan, wetende dat je gevoelens je niet zullen voorliegen. Je hebt alle gelegenheid om rustig te zitten en deze intuïtieve hits tot je te laten komen, maar je zult die kansen niet grijpen als je geest je ervan heeft overtuigd weer in het hamsterwiel te stappen en actie het belangrijkste aspect van je dag te laten zijn.

Je kunt loslaten, en je kunt vertrouwen omdat je intellectueel begrijpt dat de energieën die op je afkomen er zijn om je bij te staan, om je te helpen verder te gaan dan waar je ooit geweest bent. En als je daar nog geen bewijs van ziet in je eigen leven, kijk dan naar dat van iemand anders. Zoek naar het bewijs dat je wilt vinden, waarvan je weet dat het deze ideeën over meer in de stroom leven en in een staat van gelukzaligheid verkeren ondersteunt, want natuurlijk kun je door actie een behoorlijk leven voor jezelf creëren. En die actie kan acties zijn die je ouders en grootouders ondernamen, en die allemaal een behoorlijk fatsoenlijk leven voor zichzelf creëerden.

Maar je weet dat je er bent om meer te doen dan alleen overleven. Jullie zijn er om te gedijen; jullie zijn er om geestelijk te groeien, en dat zullen jullie doen als jullie jezelf de kans daartoe geven. En dat begint allemaal met linksaf slaan in plaats van rechtsaf omdat je het gevoel hebt dat dat op een gegeven moment de betere weg is. Je zult bewijs krijgen dat dit de manier is om nu op Aarde te leven, en dat bewijs zal zich opstapelen en een geloof in je creëren dat meegaan met de stroom en luisteren naar je intuïtie, je geluk volgen en doen waar je blij van wordt de enige manier is om te leven.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org