woensdag 28 december 2022

Wanneer zal de verschuiving voltooid zijn? ~ 28 december 2022 ~ Daniel Scranton



Wanneer zal de verschuiving voltooid zijn?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 27 december 2022

Groeten. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn erg blij dat zovelen van jullie die deel uitmaken van het Ontwaakte Collectief een betere toekomst voor de mensheid verwachten, en we weten dat jullie dat zijn omdat jullie geloven in de verschuiving in bewustzijn. Of, om het anders te zeggen, je weet dat er op dit moment een bewustzijnsverschuiving gaande is en die op een bepaald moment in de toekomst van de mensheid zal worden voltooid. Nu, we weten dat we dit eerder hebben besproken, maar het is belangrijk voor jullie allemaal om het nog eens te horen. Het is niet de bedoeling dat je wacht op een Gebeurtenis, een Zonneflits of een andere gebeurtenis die je naar de vijfde dimensie zou katapulteren. Het is de bedoeling dat je de rit, de reis en de stappen voorwaarts ervaart die je zet in je bewuste spirituele evolutie.

Het is de bedoeling dat je niet alleen die stappen zet, maar ze ervaart als stapsgewijze bewegingen voorwaarts in je bewustzijn. Met andere woorden, je wilt het langzame en weloverwogen pad naar de vijfde dimensie ervaren, of je het nu beseft of niet. Nu, hier is nog iets dat zeer waar is. Je ervaart je geleidelijke evolutie in bewustzijn op elk moment van elke dag. Je wordt de hele tijd geconfronteerd met keuzes die gaan over ofwel vasthouden aan een aspect van de derde dimensie, ofwel loslaten en jezelf laten stijgen naar een vijfdimensionaal bewustzijnsniveau.

Dit gaat niet over naar een plaats gaan, en je hoeft niet te wachten tot de Aarde zich splitst in twee Aardes zodat je op de vijfdimensionale kunt bestaan. Dat is een ander verhaal waarvan we ons bewust zijn dat het zich afspeelt in de new age-gemeenschap en dat serieus moet worden onderzocht, omdat er al veel meer dan twee aardes zijn. Nu je op dit pad de volgende hoogste versie van jezelf wordt, en je doet dat opzettelijk, is dat een verbazingwekkende ervaring. Je krijgt de ene geweldige ervaring van je spirituele evolutie na de andere, en dat is iets dat het vieren waard is, is iets dat de moeite waard is om je nu heel goed over te voelen.

Jullie voelen je misschien moedeloos dat we jullie hier niet vertellen dat de verschuiving in bewustzijn morgen of over zes dagen voltooid zal zijn, maar dat is alleen omdat jullie er naar kijken op een manier die jullie niet dient. Als jullie de voltooiing van de verschuiving zien als iets dat onvermijdelijk is en iets waarom je daar bent om van te genieten, dan kunnen jullie je tijdschema’s loslaten en gewoon in het huidige moment zijn met deze versie van jezelf die weer een kans krijgt om dat te doen, spiritueel en bewust evolueren. Dat is de beste ervaring die je nu kunt hebben. Maak die keuze en wacht niet tot er iets buiten je gebeurt, zodat je je beter kunt voelen over je nu-moment.

We weten dat we hier tot het koor prediken, want anders zou je naar een andere video kijken of een ander bericht op een andere website lezen. We weten dat jullie klaar zijn voor de uitdaging om jezelf geleidelijk en van moment tot moment te veranderen, en we weten ook dat jullie weten dat dit de betere ervaring is. Jullie hebben nog zoveel om van te genieten in termen van wat er voor jullie beschikbaar is daar in de vierde dimensie en planeet Aarde, dus wees ook niet zo gehaast om naar huis te gaan, waar je ook denkt dat je thuis bent. Breng de hemel op aarde. Breng jullie galactische energieën naar beneden in het fysieke rijk en in jullie lichamen en voel jezelf uitdijen terwijl jullie dat doen, en jullie zullen nu jullie vijfdimensionale zelf zijn, en jullie zullen anderen de weg wijzen.

Wij zijn de Arcturische Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.

Kanaal: Daniel Scranton

Vertaling: wakkeremensen.org