vrijdag 30 december 2022

2023 & daarna: het galactische tijdperk van de mensheid ∞De 9D Arcturian Council, gechanneld door Daniel Scranton

2023 & daarna: het galactische tijdperk van de mensheid ∞De 9D Arcturian Council, gechanneld door Daniel Scranton

"Groeten. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn erg gevoelig voor energie, zoals de meesten van jullie die deze uitzendingen regelmatig ontvangen. We weten wanneer iets goed voor ons voelt en wanneer iets niet goed voelt. En soms zijn er zeer goedbedoelende wezens en collectieven die benaderingen van de mensheid hebben die ons niet goed voelen, en we doen er alles aan om contact met hen te maken op dezelfde manier waarop we verbinding maken met jullie allemaal met hen dat hun benadering gebrekkig lijkt aan ons. Nu, degenen onder jullie die zich bewust zijn van buitenaardse betrokkenheid bij de evolutie van jullie bewustzijn moeten erkennen dat jullie soms zijn geholpen en soms hebben jullie gehinderd, en soms was het door goedbedoelende e.t.s en andere keren was het door e.t.s die hun eigen agenda hadden die meer egoïstisch was.

Het is allemaal uitgespeeld om jullie de ervaringen te geven die jullie toch al als ziel wilden hebben. Dus wat we jullie zeggen is dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over wat negatief georiënteerde e.t.s zouden kunnen doen als ze toegang zouden hebben tot jullie allemaal. Alles dient jou en alles dient jouw spirituele evolutie. Nu, valt dat altijd samen met dat je krijgt wat je wilt van het niveau van je ego? Nee. Maar dat is oké, want als je niet krijgt wat je wilt, word je creatief. Je bent het meest creatief als je niet alles hebt wat je nodig hebt.

We vertellen jullie dit omdat we op de afgrond staan ​​van het galactische tijdperk voor de mensheid, en we willen niet dat mensen zich zorgen blijven maken en zelfs bang zijn dat er negatief georiënteerde e.t.s op komst zijn. Soms is er maar zoveel dat we kunnen doen om u ervan te overtuigen dat alles volgens plan verloopt en dat alles goed zal komen. Soms kunnen we je niet van gedachten doen veranderen, wat we ook zeggen, omdat je ervoor hebt gekozen om een ​​pad van negativiteit, pessimisme en het zoeken naar het gebrek in elke situatie in te slaan. Zoals we eerder zeiden, hebben zelfs negatief georiënteerde e.t.s je ondanks hun agenda geholpen.

Maar, zoals we jullie vertellen, we weten dat de wielen bij sommigen van jullie beginnen te draaien, en jullie denken dat we jullie waarschuwen dat negatief georiënteerde e.t.s eraan komen, en maak je daar geen zorgen over, want het komt allemaal goed. uiteindelijk. Dat is niet wat we zeggen. We willen gewoon dat je je ontspant, en we zoeken naar manieren om degenen onder jullie te ontspannen die nog steeds bezorgd en bang zijn voor wat onvermijdelijk is. Je gaat je verbinden met je e.t. vrienden volledig en openlijk in de niet al te verre toekomst, en het zal een stuk beter gaan voor degenen onder jullie die het omarmen, die weten dat je dat contact krijgt omdat je een niveau van bewustzijn hebt bereikt, niet omdat de De Galactische Federatie van Wat dan ook heeft hun waakzaamheid laten verslappen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over vechten tussen e.t.s of bescherming tegen het falen van e.t.s. Alles komt goed en je zult de contactervaringen hebben waar je klaar voor bent wanneer je er klaar voor bent. En als je het Galactische Tijdperk van de Mensheid binnengaat, onthoud dan dat je dit allemaal aan het creëren bent en dat het opnemen van meer wezens om mee te spelen deel uitmaakt van je creatie. Ze komen niet om je tot slaaf te maken of je te redden. Ze komen omdat het leven interessanter wordt als ze erbij betrokken zijn op een manier dat iedereen ze kan ervaren.

Je komt steeds dichter bij vol en open e.t. neem de hele tijd contact op, en als jullie naar jullie luchten kijken voor schepen, kijk dan ook in jullie harten naar wat jullie weten dat daar is. Alle trillingen, alle bewustzijn, alle creativiteit en alles wat je ooit zou willen, zit ook in jou. Dus vergeet ook niet dat wanneer dingen daarbuiten in het fysieke rijk veel interessanter beginnen te worden. Je zult nog zoveel meer in je hebben, en daar op focussen zal je altijd dienen, ongeacht de leeftijd waarin je momenteel bent. Haal diep adem, ontspan en stel jezelf open voor het rijk van oneindige mogelijkheden voor 2023 en verder.


Wij zijn de Arcturische Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”
-----