vrijdag 30 december 2022

HET IS WEL EEN NIEUW BEGIN – EEN NIEUWE DAG ~ Tracy Reed


Gedeelte van lang artikel

HET IS WEL EEN NIEUW BEGIN – EEN NIEUWE DAG
Maak je geen zorgen over de onthulling van corruptie die naar voren zal komen – Wees NIET geschokt in oordeel want dit is inderdaad contraproductief en de mensen zullen in het algemeen erg boos zijn – degenen van licht moeten nu het evenwicht bewaren om deze energie te behouden om in evenwicht te blijven en niet in nog een andere vorm van geweld te worden gesponnen die de frequentie van ascensie verlaagt terwijl deze zich naar buiten in de Ether uitbreidt.
Weet dat de uitbreiding plaatsvindt – degenen die er klaar voor zijn, zullen de verschuiving naar de nieuwe structuur van grote verbetering in het leven dat geleefd is, ontdekken. Maak deel uit van deze nieuwe golf en breid je erin uit.
De kristallijne energetische structuur van het lichaam zal nu die van de Aarde zelf ontmoeten en een enorme vloedgolf van bewustzijnsverruiming creëren zoals de planeet inderdaad nog nooit heeft gezien. Als dit gebeurt, zal de sluisdeur van mogelijkheden opnieuw ontwaken – zoals de reuzen die weer tevoorschijn komen met nieuwe kennis – de gevangenen worden vrijgelaten en de zielen die vastzitten in de ijstijd van bewustzijn zullen nu de informatie vrijgeven die verborgen en onderdrukt is voor vele eonen.
Nu we deze nieuwe cyclus ingaan, is het absoluut noodzakelijk dat mensen de tijd nemen om als het ware hun draai te vinden – om de balans op te maken van wat hen dient en wat niet – om nieuwe kennis te ontvangen met de gratie die het wordt gegeven. Om op het bord te stappen en de nieuwe kennis te integreren in vormen die van grote dienst zullen zijn om de planeet weer op één lijn te brengen met haar eigen ziel en de collectieve ziel (overziel) van de mensen - het zal echter tijd kosten - de zeepbel zal barsten en de golf van licht die tevoorschijn komt zal een sterke en krachtige verschuiving van bewustzijn creëren zodat veel meer Wezens klaar zullen zijn om te ontvangen.
Natuurlijk zullen velen vertrekken – maar een nieuwe golf van zielen wacht al in de coulissen op de gelegenheid om tevoorschijn te komen en te helpen in dit nieuwe groeitijdperk.
Het is tijd, lieverd, om je mouwen op te stropen en ALLES TE ZIJN WAT JE WILT ZIJN – WEES JE WARE LICHT – WEES ALLES DAT JE BENT – ALLES WAT JE IN JE HART VAN HART WEET DAT JE BENT – JE BENT GELIEFD EN GEZEGEND DOOR DE SCHEPPER – GOD VAN ALLES DAT IS – JE BENT MOOI – WEES JE EIGEN BESTE VRIEND – LEER VAN JEZELF TE HOUDEN ZOALS JE NOOIT EERDER HEBT – HOUD VAN ALLE ONDERDELEN – HET GOEDE, HET 'SLECHTE' EN ZOGENOEMD 'LELIJK' – zie het lelijke eruit komen achter het donkere gordijn van je geest – dit zal nu mogelijk zijn – HOUD VAN DE DONKERE ASPECTEN terwijl ze het Licht zoeken – ze ZOEKEN GENEZING.
WEES VREDE EN WEES JE EIGEN BESTE VRIEND
Wij zijn u van dienst – MENSHEID, Raad van Licht.