maandag 26 december 2022

Activeer Jouw Arcturiaanse DNA ~ 26 december 2022 ~ Daniel Scranton


Activeer Jouw Arcturiaanse DNA

Gechanneld door: Daniel Scranton – 26 december 2022

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij hebben geleerd van vele mensen die wij beschouwen als verlichte spirituele meesters op jullie wereld. Wij zijn getuige geweest van zoveel individuen die het Arcturiaanse DNA volledig geactiveerd hebben, en als gevolg daarvan streven zij datgene na wat hen naar steeds hogere hoogten brengt van spiritueel bewustzijn, eenheidsbewustzijn en onvoorwaardelijke liefde.

Deze individuen wachten niet tot er iets gebeurt. Zij proberen niets of niemand in hun leven te manifesteren. Zij zijn eenvoudigweg gefascineerd door het bestaan en hun vermogen om te voelen.

Zij hebben verlangens, net als de rest van jullie, maar zij zijn zo bedraad dat hun verlangens allemaal gaan over de uitbreiding van hun bewustzijn. Zij willen zich goed voelen, net als de rest van jullie, maar zij zijn een directer pad ingeslagen. Zij laten een omstandigheid niet bepalen hoe zij zich voelen. Ze laten een belediging of een teleurstelling niet bepalen hoe ze zich voelen.

We vertellen jullie dit omdat we willen dat jullie weten dat het mogelijk is om een leven van vreugde, vrijheid, harmonie, vrede en liefde te leiden, zelfs als niets in je leven en niets in jouw wereld die staten van zijn in jou activeert.

En ja, deze individuen kozen een pad voor zichzelf in dit leven, naast de keuze om meer van hun Arcturiaanse DNA te activeren, en dat zijn de redenen waarom zij een leven nastreven waarin zij steeds hogere hoogten van spirituele ervaringen zoeken, in plaats van op zoek te zijn naar roem, fortuin en aanbeden te worden door anderen.

Geloof ons als wij zeggen dat deze individuen dat allemaal al eerder hebben gedaan, en zij kozen ervoor te zijn wie zij in dit leven zijn, omdat een leven in het nastreven van spiritueel meesterschap weer een andere ervaring voor de ziel is.

Je zou kunnen denken dat we je dit vertellen omdat we denken dat iedereen zou moeten streven om zoals deze individuen te zijn, maar geloof ons als we zeggen dat we weten dat je precies bent waar je hoort te zijn en dat je verlangens perfect zijn zoals ze zijn.

Nogmaals, wij willen alleen dat jullie weten wat mogelijk is; wij willen dat jullie weten dat het mogelijk is om een verlichte spirituele meester te zijn daar op Aarde en om meer van jullie Arcturiaanse DNA te activeren, als dat iets is wat jullie willen doen.

En natuurlijk zijn wij er om jullie daarbij te helpen als jullie dat willen doen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org