woensdag 28 december 2022

De rol van de zon ~ Kryon ~ Lee Carroll


De rol van de zon
Als je deze nieuwe energie binnengaat, of wat sommigen zelfs "straling" noemen, zou je moeten weten hoe het werkt, want het is erg gerelateerd aan je Zon. Fysiek beïnvloedt het het magnetische veld van de zon (de heliosfeer), dat vervolgens via de zonnewind naar je eigen magnetische veld wordt geblazen. Dat is de fysica ervan, maar lieverd, laat me je de esoterie ervan geven. Dit is al die tijd het plan geweest, dat als je als Menselijk ras voorbij de markering van 2012 zou komen, je dit gebied van de ruimte zou binnengaan en het magnetisme zou verschuiven, waardoor het Menselijk bewustzijn zou kunnen veranderen. Dierbaren, dit was hier altijd aan het wachten tot jullie de markering passeerden! Dit is waarom ik 26 jaar geleden kwam en jullie vertelde dat het magnetisme zou verschuiven.

Oh, er zijn intellectuelen die zouden zeggen: “Wel, wat als we onszelf hadden vernietigd zoals de profetieën zeiden dat we zouden doen? Wat als er geen Mensen waren om dit te ontvangen?” Het is makkelijk. Er zouden hier geen mensen zijn geweest, maar de planeet zou nog steeds naar dit nieuwe ruimtegebied zijn verhuisd en dezelfde energieën zouden daar zijn geweest, maar jij zou niet zijn geweest. Eenvoudig. Maar inderdaad, hier ben je!

Dus nu kun je zien dat de profetie van de inheemse bevolking ook wordt vervuld, want ze vertelden je over de veranderingen die komen na de precessie van de equinoxen (december 2012). Hoe konden ze deze profetie hebben gehad over uw verhuizing naar een nieuwe plek in uw melkwegstelsel? Denk er over na! Deze dingen zijn niet nieuw, en zelfs de Ouden zeiden dat het eraan zat te komen! Ze kenden misschien niet de details van de wetenschap, maar hun profetie is dezelfde als die ik heb: nieuw bewustzijn komt eraan.

Dierbaren, ik wil dat je doorgaat met het fysiek samenstellen van deze stukken in wat je kunt zien. Zoals we jullie hebben verteld, hebben deze veranderingen invloed op jullie Zon. De heliosfeer van je Zon verandert je magnetische raster. Om dit allemaal te laten werken, moest de zon stil zijn voor deze. Ik wil dat je een astronoom vraagt ​​naar de zon en de cycli van de zon. Vraag in welke periode van straling de zon zich op dit moment bevindt. De astronoom zal je vertellen dat het een van de rustigste cycli lijkt te zijn die de zon ooit heeft gezien.

Zonnevlammen en zonnevlekken zijn verstoringen in het multidimensionale veld dat de zon omringt, dus deze moesten verdwijnen terwijl de nieuwe energieën werden geïmplementeerd. Om dit allemaal te laten werken, moest de zon zo stil mogelijk zijn, en dat is het ook. De stille tijd van de zon heeft ook invloed op je weer, en dat hebben we je ook verteld. Vanwege de stilte zit je in een weercyclus die we ook voorspelden [er komt een koude tijd aan] die ook veel te maken heeft met de energie die eraan komt. Dat is fysiek. Vraag een astronoom: "Zijn ze hier bezorgd over?" Sommigen van hen zijn en anderen niet. Maar het beïnvloedt jou en de planeet op dit moment. Nu weet je waarom het magnetische raster werd veranderd toen het werd veranderd en waarom. Dat is fysiek.

Gedeelte van het artikel