woensdag 28 december 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul



De energie van dit moment

De zonnevlammen en de snelheid van de zonnewind zullen ons vandaag het meest beïnvloeden. Het is allemaal volgens het universele draaiboek. Lees het laatste artikel van Kryon https://eraoflight.com/2022/12/28/kryon-the-future-of-dna/ waarin hij het allemaal nog eens toelicht.

Zonnewindsnelheid: 509,8 km/sec

------>De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Zonnevlammen:
NOAA-voorspellers zeggen dat er vandaag 55% kans is op M-klasse zonnevlammen en 15% kans op X-vlammen . Zonnevlekken AR3169 en AR3176 vormen beide een bedreiging voor dergelijke explosies. Geen van beide is rechtstreeks naar de aarde gericht.

--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.