woensdag 28 december 2022

Aartsengel Michaël: Ik hou van jou ~ Kerstin Eriksson



Aartsengel Michaël: Ik hou van jou

Ik ben Michael en weet je wat ik doe?
Ik volg jou! Ik ben altijd bij je in de buurt.

Sommigen van jullie zeggen dat aartsengelen nooit echt dicht bij zielen op aarde zijn, maar dat is echt verkeerd, want dat zijn we wel.
We vertegenwoordigen een stuk van een taart om het op een eenvoudige manier te zeggen. En er zijn ook andere stukken, die door andere aanwezigheden worden opgevuld.

Je spirituele connecties kunnen worden omschreven als een cake met veel stukjes.
De etherische aanwezigheid voor een menselijke ziel is complex. Ja dat is zo. Er zitten ook laagjes in de cake. Niet alleen stukken.
Waar het om gaat is wat ik doe, vind je niet?
Wat ik kies te doen met mijn stuk van je taart, dat een klein deel van jou is, is hoogst essentieel.

Mijn stuk heeft alles met liefde en bescherming te maken. Het heeft met dankbaarheid te maken. Het heeft te maken met vrede vanuit het hart.

Het stuk dat ik vertegenwoordig, concurreert of vecht niet. Mijn deel van je spirituele connecties is altijd vriendelijk en hartelijk.
Soms ben je in de war over “wat zijn eigenlijk mijn connecties met de etherische rijken”?

Het is gemakkelijk om in de war te raken! En soms zelfs gedesoriënteerd voelen?
Misschien moet je naar me luisteren!?

Je hart is altijd de zender en ontvanger van de berichten en gevoelens van mij. Dus als je een etherische verbinding hebt, vraag je hart dan:
Is dit een vriendschappelijke connectie? Voelt het zich liefdevol en zorgzaam?
Een goede vriend zou je nooit kwaad doen. Of iets negatiefs tegen je zeggen.
Ik ben een goede vriend voor je, als je wilt. En het is als een walkietalkie!

Weet jij hoe een walkietalkie werkt?
Het is een kleine communicatiemachine en alles erop is gebaseerd op verschillende kanalen.
Ik gebruik altijd het liefdeskanaal. En op je communicatieapparaat is er maar één liefdeskanaal. En er zijn nog veel meer zenders.

Als je contact hebt met entiteiten die zichzelf je gids noemen:
Zorg ervoor dat ze aardig voor je zijn. Zorg ervoor dat ze je altijd als een goede vriend behandelen. En als je hier vragen hebt, stel ze me dan wanneer je maar wilt. Je kunt me altijd bereiken op het liefdeskanaal, ik wacht hier op je.

Sommigen van jullie worstelen met "gidsen" die niet aardig voor je zijn?
Het draait allemaal om respect.
Zou je een pestkop verwelkomen in je eigen huis? Accepteer dan geen “gids” die niet aardig voor je is.
Dit is een leerproces. En je komt niets tegen wat je niet aankunt.
Iedereen doorloopt dit proces.

Omdat je moet leren je voeten neer te zetten en nee te zeggen, als er iets is waarvan je niet voelt dat het uit de bron van liefde en oprechte vriendschap komt.
Ik sta eigenlijk naast je, wanneer je omgaat met deze entiteiten die je slecht behandelen. Ik wacht tot je zegt: NOOIT MEER. HOU OP. GA WEG.

Als u zelf iemand die u ontmoet met respect en zorg behandelt, zou u dan zelf ook zo behandeld willen worden?
Het maakt niet uit of het etherische wezens of mensen zijn.
Onthoud gewoon dat u altijd beschermd BENT.

Ook als je je af en toe afvraagt ​​waar ik ben. Ik stuur je naar het rijk van zelfsturing en zelfrespect. Het is van het grootste belang dat je alleen aan jezelf verantwoording aflegt en te allen tijde je eigen baas bent.
Ik ben niet je baas. God is niet jouw baas.

Je bent een deel van God, je bent een deel van mij. En we willen dat je sterk en onafhankelijk bent.
Als je zo graag wilt dat de wereld een betere plek wordt om in te leven, begint het altijd bij jezelf.
Je gelooft in liefde en ontmoet en omarmt mensen in deze energie. Maar je moet leren om op een zachte manier nee te zeggen tegen niet aardige wezens als bijvoorbeeld "gidsen", accepteer alsjeblieft niets anders dan tedere liefde en zorg, want daar gaat het om in het leven? En het begint allemaal bij jou, het begint allemaal in jou.

Je leert elke dag, en ik ben altijd een deel van je leven, en God en ik hebben je nodig om sterk te zijn en te weten dat je jezelf hebt verwerkt door alles wat je tegenkwam in je leven.
Wees niet bang om nee te zeggen, als je iemand of iets tegenkomt dat niet werkt met het gevoel van goede vriendschap, dankbaarheid, liefdevolle zorg, zeg dan gewoon nee en negeer het daarna.

Ik zal deze entiteiten oppakken zodra je zegt: nooit meer, stop, ga weg. En dan neem ik ze mee naar de hemel. Naar een genezingsvoorziening die deze wezens zal veranderen in een goede en positieve mindset.
Ja, uiteindelijk komt alles in de hemel. Als je nee zegt, ga dan weg, je doodt niet en verminkt de entiteit ook niet. U gebruikt uw recht om nee te zeggen tegen negatief gedrag. Dit is je geboorterecht als Lichtwerker.

Een Lichtwerker brengt liefde en empathie in deze wereld. En stuurt verdrietige en negatieve wezens met mij weg, Michael, zodat ze genezen kunnen worden.
Je bent oké, je bent eigenlijk gemaakt van liefde. Accepteer dus niets anders dan liefde.

Ik houd van je,
Aartsengel Michaël