donderdag 29 december 2022

GO WITH THE WIND ~ Mieke Vulink


GO WITH THE WIND
Terwijl ik gisterenochtend een boodschappenlijstje voor een klein familiefeestje op Oudejaarsavond aan het maken was, kwam Vincent de kamer binnen met een compleet ander idee. Dat was in hem gelegd, geen twijfel mogelijk. Binnen 3 minuten hebben we besloten dat we voor 3 weken naar Zuid Frankrijk gaan. Morgen al! De adrenaline schoot door me heen toen hij het voorstelde. 'Help, krijgen we dat zo snel voor mekaar?!' riep dat oude stemmetje in mijn hoofd. Maar innerlijk was er één en al gejuich.

Op 24 December zaten we 'smiddags ineens, totaal onverwachts, bij 3 gelijkgestemde vriendinnen/vriend. Sinds die afstemming, die als een Kerstkado voelde dat regelrecht uit Zuid France kwam, zaten we energetisch toch al meer daar dan hier.
Binnen een uur was gisteren alles geregeld, huis- en poezenoppas inclusief. Op Oudejaarsavond mogen we thuis komen, met z'n tweeën, met uitzicht op deze vallei ...
Het is maar boffen dat we, mede dankzij internet, allebei ook vanaf daar ons 'ding' kunnen doen, deels online. Mijn Nieuwjaars - Nieuwsbrief zal dus vanaf daar geschreven gaan worden.
We verheugen ons er enorm op om weer in die voedende energie te kunnen zijn. Iedereen die daar ooit geweest is zal dit herkennen! Welke kant we daar ook op gaan; het is altijd inspirerend en voedend. En dat is precies wat we nu nodig hebben. Ik zou geen betere plek weten om de intense veranderingen van deze laatste maand van 2022 te kunnen integreren dan daar!

Bij deze wensen we jullie allen een verheffend en vervullend 2023. Op de valreep van dit jaar stormt het. Alles wat nog te vast in de oude 3D lagen van je persoonlijkheid zit wordt met wortel en al uit de verdichting getrokken. Je zult jezelf in alle toonaarden ontmoeten. Je kunt je geshaked en gemangeld voelen, bekaf en dan weer hyper, vredig en dan weer onrustig. Het enige wat je hoeft te doen is het hogere licht en onvoorwaardelijke liefde toelaten in wat om aandacht vraagt.

Wees er, met al jouw zachtheid en bereidheid, met je vertrouwen en diepe weten dat alles onder hogere leiding staat, en je zult ontdekken: de Lichtwereld is er al. Bij jou, in jou, op Aarde.

Mieke & Vincent
* De foto is in mei in Rennes-le-Chateau gemaakt, met uitzicht op de heilige, mannelijke berg de Bugarach (links in de verte)