dinsdag 27 december 2022

De verbazingwekkende nieuwe wegenkaart om dichter bij het licht te komen en verder 5D in te ascenderen ~ 27 december 2022 ~ Aurora Ray



De verbazingwekkende nieuwe wegenkaart om dichter bij het licht te komen en verder 5D in te ascenderen

Door: Aurora Ray – 25 december 2022

Het licht komt! We hebben nieuwe aanwijzingen gekregen hoe we verder deze 5D werkelijkheid in kunnen ascenderen.

Ik weet het, het is moeilijk geweest om alle verbazingwekkende dingen die nu in de wereld gebeuren bij te houden, maar we moeten een stapje terug doen en kijken naar deze wegenkaart van licht en wat die voor ons gepland heeft.

Dan zal je ontdekken hoe je je leven elke dag beter kunt maken, zelfs als je huidige situatie niet ideaal is.

De Galactische Federatie wil dat wij ons realiseren dat we meer zijn dan gewoon mensen en dat we een veel groter potentieel hebben dan we ooit voor mogelijk hebben gehouden.

Dus geven ze ons zo nu en dan een glimp van hun bestaan wanneer hun schepen licht door de nachthemel flitsen.

We krijgen nieuwe manieren te zien om door het universum en daar buiten te reizen! We zullen in staat zijn te communiceren met wezens van andere dimensies en bewustzijn die al sinds mensengeheugenis bestaan.

Het grote nieuws is dat er veel dingen zijn die we elke dag kunnen doen om dichter bij ons doel te komen, wat de eenwording met het licht is en alle zegeningen ervan te ervaren.

Als het je ernst is om dichter bij deze 5D werkelijkheid te komen, dan zijn hier enkele tips voor je:

WEES DANKBAAR VOOR ALLES WAT JE AL HEBT BEREIKT.

Het is belangrijk dat we waarderen wat we hebben in het leven dat we nu leiden. Wij moeten waardering hebben voor ons huis, onze baan en onze vrienden en familie. Dat zal ons helpen ons meer ontspannen te voelen en positiever te zijn over het leven in het algemeen.

Als we denken aan alle dingen die we hebben bereikt in het leven, kan ons dat een gevoel van voldaanheid en eigenwaarde geven. Het kan ons ook helpen om te begrijpen waarom we in deze tijd hier op aarde zijn.

Dankbaarheid is de sleutel tot geluk en succes in het leven. Het is de basis voor het kunnen accepteren wat je al hebt en niet nog meer te begeren. Hoe dankbaarder we zijn, hoe gelukkiger we zullen zijn en dat zal ons helpen om ons leven nog meer te waarderen.

Door dankbaar te zijn voor alles wat we al hebben, zullen we meer vertrouwen krijgen in onszelf, wat ons een positieve opvatting over het leven zal geven.

Je kunt je dag beginnen met God te danken en je dankbaarheid naar Hem onder woorden te brengen. Je kunt dit ook doen gedurende de dag door momenten van dankbaarheid te hebben waarin je je erkentelijkheid betuigt over iets of iemand die je geholpen heeft iets te bereiken of die belangrijk is in je leven.

Dankbaarheid is niet slechts een spiritueel gebruik; het is een manier van leven. Hoe dankbaarder je bent, hoe meer je je verbonden zal voelen met het Goddelijke.

VERPLICHT JEZELF OM EEN RIJK LEVEN TE LEIDEN

Dit betekent dat je moet werken aan het creëren van zoveel mogelijk rijkdom in je leven door al je hulpmiddelen, talenten en vermogens in elk aspect ervan te gebruiken.

Concentreer je op de hoogste waarden en gebruik ze als leidraad voor je dagelijkse leven.

Omring je met mensen die je een goed gevoel over jezelf geven en je inspireren om het beter te doen. Weet wat je gelukkig maakt en laat het dan gebeuren!

Beschouw jezelf als een schepper maar de schepping is nooit af. Het is een eindeloos scheppingsproces waarmee we onze eigen werkelijkheid, ons eigen leven en het leven van anderen om ons heen creëren. We creëren altijd iets nieuws in ons leven.

Je gedachten vermenigvuldigen zich en je emoties trekken meer soortgelijke situaties aan. Je kunt kiezen wat voor gedachten je in je mind creëert en hoe je reageert op verschillende situaties.

Verwijder negatieve mensen uit je leven want die trekken alleen maar meer negatieve mensen aan omdat ze al zoveel schade aan hun eigen leven hebben toegebracht dat ze alle gevoel van eigenwaarde of zelfachting hebben verloren. Ze heb het nodig om zich beter voelen over zichzelf door anderen koste van het kost naar beneden te halen zodat ze zich ook slachtoffer voelen!

Dit zijn slechts een paar aanbevelingen die ik wil geven om je af te stemmen op de juiste frequentie en jezelf op één lijn te brengen met het licht om de vijfde dimensie binnen te gaan.

Wij zijn in deze nieuwe wereld gezaaid met onze eigen missie.

Wij zijn degenen die anderen de weg zullen wijzen.

Wetend dat we niet op anderen kunnen rekenen om te weten hoe we onze weg door deze overgang kunnen vinden, moeten we duidelijk zijn over de richting waarin we willen gaan.

Wij zijn wezens van licht en we zullen anderen een pad uit de duisternis tonen en hun begrip verdiepen van wat er de laatste 2000 jaar in deze wereld is gebeurd.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremenen.org