vrijdag 30 december 2022

De schaduwdanseres



De schaduwdanseres
Ik ben een schaduwdanseres. Ik ben geboren met een gave en een vloek. Ik kan alles zien. Ik zie alle onzin. Ik voel elke leugen in mijn botten. Ik zie problemen, issues, triggers. Ik doorzie de illusie en mijn hele lichaam wil er als een zwaard doorheen snijden.
Opgroeien in een wereld van leugens en illusies is een hel voor mij. Gestraft worden voor mijn drang om waarheidsgetrouw en confronterend te zijn, is alsof mijn veren een voor een worden geplukt. Als ik mezelf niet erken, keren mijn vaardigheden zich tegen mij en lijd ik in stilte.
Maar ik kom terug. Mijn vloek is mijn geschenk, mijn superkracht. Ik kan zien en ik zal zien. Ik zie wat je blokkeert. Ik zie waar je jezelf voor de gek houdt. Ik zie waar je tegen jezelf liegt en afgesneden bent van je waarheidsgetrouwheid. Als je opstaat en echt wilt groeien, dan kom je bij mij.
Mijn bijdrage aan collectieve ontwikkeling is confrontatie. Ik spoor zwakke punten op en gebruik ze om mensen sterk en transparant te maken. Als we klaar zijn, hoef je niet meer bang te zijn. Als ik losgelaten ben, ben ik krachtig. Als jij losgelaten bent, ben jij dat ook. Ik zal je ermee helpen.
Ik leid door confrontatie. Ik benoem dingen en schud de oude daarmee op.
De schaduw van de schaduwdanseres is vernietiging. Daarin schuilt een immense en vernietigende kracht die erom schreeuwt om geleefd te worden. Als een onbewust aspect, vernietigt ze per ongeluk en onbewust andere mensen of zichzelf, vaak uit het niets en met dodelijke precisie.
Als een geklaart aspect is vernietiging pure potentie. Zij vernietigt structuren, achterstallige identiteiten, obstakels en beperkingen. Vernietiging gaat aan schepping vooraf, en de schaduwdanseres is de drager van deze heilige strijdbijl van het leven.