maandag 26 december 2022

Een Boodschap van Aartsengel Gabriel #41: Een Verstoring Van Energie Dient Om Helderheid Te Brengen. – Zegen Het~ 26 december 2022 ~ Shanta Gabriel


Een Boodschap van Aartsengel Gabriel #41

Een Verstoring Van Energie Dient Om Helderheid Te Brengen. – Zegen Het.

Gechanneld door: Shanta Gabriel – 25 December 2022

Dierbare,

De Goddelijke Aanwezigheid is een energie die almachtig is, overal aanwezig en een oneindig vermogen tot het goede heeft. Deze energie stroomt door je heen en omringt je te allen tijde. Er is nooit een moment waarop je geen deel uitmaakt van deze energiestroom van God, die Goddelijke Liefde is. Daarop kun je vertrouwen. Je kunt er ook van verzekerd zijn dat, ongeacht waar je bent of wat de situatie is, alle energieën te allen tijde stromen naar het hoogste goed voor alle betrokkenen.

Oefening

Net zoals een storm de lucht kan zuiveren met zijn reinigende regen, dient een verstoring van energie ook om helderheid te brengen.

Deze verstoring is een zegen die vermomd kan zijn als dat wat je niet wilt in je wereld. Soms is weten wat je niet wilt de snelste weg naar weten wat je wel wilt voor jezelf in alle situaties. Helderheid van geest is nodig om datgene tot stand te brengen wat je graag gemanifesteerd wilt zien op elk gebied van je leven.

Het dagelijks leven is het kosmische onderwijssysteem. Elke verstoring van energie heeft iets te leren. Je bent hier om te leren en te groeien van je ervaringen. Het is belangrijk te onthouden dat je zowel van vreugde als van pijn kunt leren. Dit is jouw keuze.

Een verstoring van de status quo creëert verandering. Hoewel verandering vaak ongemakkelijk is, is zij bedoeld om je steeds dichter bij God te brengen. Dit is je grotere levensdoel, en het is nuttig om je dit “grotere plaatje” te herinneren wanneer veranderingen zich voordoen. Het is vaak de energie van een verstorende omstandigheid die je kan voortstuwen naar je grotere doel. Veranderingen zijn verontrustend omdat je niet weet wat er in je leven komt en dit kan er toe leiden dat je je angstig voelt. Maar onthoud alsjeblieft dat wat er ook op je afkomt een belangrijke kans kan zijn voor spirituele groei en dat je Engelen hebt om met je mee te lopen in deze veranderende tijden.

Je kunt vragen wat je wilt. Claim het grotere goed dat voortkomt uit de verstoring die heeft plaatsgevonden. Vraag om de perfecte uitwerking voor alle betrokkenen in elke situatie. Als je verlangt naar het hoogste goed voor iedereen, zet je de krachten van het universum in beweging om je te steunen. In alles wat je nodig hebt, wordt op wonderbaarlijke wijze voorzien als je in overeenstemming bent met je innerlijke wezen.

Dus als er problemen zijn, zegen ze dan. Schrijf ze op, leg je hand op het schrift en stel je voor dat schitterend, goddelijk licht, dat Gods genezende energie is, door de situatie heen werkt. Claim de Goddelijke Orde en weet dat God en de Engelen beschikbaar zijn om te helpen bij een perfecte uitstorting voor uw hoogste goed.

Aartsengel Gabriel

Denk aan uw boodschap van Aartsengel Gabriël voor vandaag:

Een verstoring van energie dient om helderheid te brengen – zegen het.

Shanta Gabriel

voor Aartsengel Gabriël

25 december 2022