dinsdag 27 december 2022

Nieuwsbrief ~ Brenda Hoffman

Nieuwsbrief Brenda Hoffman

Geliefden,
Je hebt behoefte aan verandering. Je wilt meer, maar weet nog niet hoe je het kunt krijgen, omdat die behoefte net buiten je bereik ligt.
Je begrijpt nog niet dat je hebt bereikt waar je van droomde voordat je de aarde betrad in dit leven. Je wilde helpen de aarde te verschuiven. Wat nog belangrijker is, je wilde een einde maken aan de eonen van angstkarma die jij en andere mensen hadden gecreëerd. Maar voordat dat kon gebeuren, moest je een einde maken aan je persoonlijke menselijke karma.
Velen spreken over liefde – dat als je eenmaal je hart opent voor liefde, alles goed zal komen, omdat anderen naar je toe getrokken zullen worden en hetzelfde voor zichzelf wensen. Dat is waar met een klein voorbehoud. Zelfliefde is onmogelijk als je menselijke angstkarma deel blijft uitmaken van je wezen.
Vele maanden geleden verklaarden wij van de Universa dat er geen karma meer was. Dat je een nieuwe wereld en persoonlijk leven aan het creëren was. Maar je kon die kennis niet volledig voor jezelf accepteren totdat je de menselijke angst, woede, angst en zelfbestraffing losliet die je gedurende eonen op aarde had verzameld. Je hebt dat mens-aarde-karma de afgelopen weken losgelaten.
Misschien vraag je je af waarom je, als karma jaren geleden werd vrijgegeven, dat menselijke stuk tot voor kort hebt verwaarloosd. Dat is zo omdat je te bang was om de menselijke rollen aan te pakken die je hebt gespeeld.
Het is één ding om je nieuwe of voortdurende spirituele vaardigheden te oefenen, maar iets heel anders om menselijke eigenliefde aan te spreken. Een eigenliefde die van je vereist dat je de angst en pijn loslaat die je al eeuwenlang met je meedraagt. Je was een stralende ster met een verborgen zak vol zelfangst.
Ook al ben je nu schijnbaar tientallen jaren verhelderd, je deed dat met je spirituele weten in plaats van je diep verborgen menselijkheid aan te spreken*. Pas de afgelopen weken heb je het aangedurfd om je hart volledig voor jezelf te openen - zowel voor het goede als voor wat je als slecht beschouwde.
Daarom is deze vakantieperiode voor zovelen moeilijk geweest.
Dit seizoen wordt aangeprezen als een familie-evenement. Maar voor velen van jullie die vervreemd waren van je familie of, meer ter zake, jezelf, was de gedachte aan interactie in zo'n zeer onstabiele tijd meer dan je aankon - totdat je dat deed. Toen je eenmaal het karma onder ogen zag waarvoor je jezelf in het geheim uitschold, inclusief interacties met degenen in je familie in dit leven en anderen, was je in staat de blokkade op te heffen die je hart al eeuwen bedekte.
Zie dat blok als een zware metalen kluis die je uiteindelijk hebt opgeblazen. Je bent uitgeput, misschien zelfs boos, niet vanwege de vakantie maar vanwege alles wat je de afgelopen dagen hebt gepresteerd.
Neem even de tijd om je hart te voelen, te zien of te voelen. Als je enige bedekking, enige blokkade van de stroom ontdekt, verwijder die dan, want je bent vrij van die lang gekoesterde, zelfopgelegde belemmeringen om zelfliefde te voltooien. Je bent vrij. Een vrijheid waardoor je met een frisse lei opnieuw kunt beginnen.
Sommigen van jullie maken zich zorgen dat je boos blijft op iemand of dat je niets voelt voor degenen van wie je zou moeten houden. Nogmaals, weet alsjeblieft dat je hebt opgeruimd wat moet worden opgeruimd, zodat je volledig van jezelf kunt houden zoals je doet op andere locaties dan de aarde.
Je hebt je menselijke angsten gewist. Maar net zoals dat geldt voor mensen met een koorts die uiteindelijk breekt, kan het een paar dagen duren om je nieuwe mens te realiseren.
Je hebt eerder je spirituele wezen gezuiverd met stukjes en beetjes van andere locaties en segmenten. Je hebt nu ook alles verwijderd wat je in jezelf vreesde uit je vroegere en huidige menselijke acties.
Je bent vrij. Vrij om zowel je menselijke als je spirituele nieuwe wezen volledig lief te hebben. En je bent vrij om opnieuw te beginnen.
Een nieuwe wereld en een nieuwe mens jij in een nieuw jaar. Zo zal het zijn. Amen.