woensdag 28 december 2022

Januari Ascentie Energieën; Vrijheid


Januari Ascentie Energieën; Vrijheid

Gezegende Wezens, als jullie interactie hebben met lineaire tijd, kan het gevoel van permanentie of beperking de perceptie overheersen van vrijheid.
PERFECTE VRIJHEID
Inderdaad, je bent niet helemaal vrij in het fysieke rijk. De universele wetten van jullie dichtheidsinteractie en jullie co-creatie met het leven beperken jullie mogelijkheden.
Toch zijn ze ook de perfecte structuur om in te evolueren.
Je Vrijheid is echt een ervaring in het innerlijke rijk omdat je subtiele brug niet gebonden is aan fysieke regels.
Het werkt binnen hen, maar is er niet door gebonden.
INNERLIJKE VRIJHEID
Je interactie met het fysieke rijk en zijn regels is constant. Je zintuigen nemen de wereld om je heen waar en passen zich aan de informatie van moment tot moment aan.
Het kan fysiek net zo duidelijk zijn als het voelen van de temperatuur en reageren of signalen van actie verzenden.
Het kan net zo subjectief of onbewust zijn als het voelen van emotionele, mentale of fysieke resonantie met een ervaring uit het verleden, of dit nu dit leven is of niet.
Deze resonantie-ervaringen komen naar boven en interacties vinden daardoor plaats. Het fysieke lichaam reageert vanuit de mentale en emotionele signalen, al dan niet bewust.

Je lichaam is constant aan het voelen, ontvangen en reageren.
Je innerlijke Vrijheid is je bewuste reactie en focus. Dit begint zodra de diepere gegevens in uw ervaring opduiken. Wat voel je? Voel je je op je gemak, veilig, opgewonden?
Sta je bewustzijn toe om je verleden in je heden te brengen terwijl het lichaam je laat zien wat je moet versterken of corrigeren.
Versterk uw creatieve opwinding.
Herstel het gebrek in nieuw potentieel.

Sta je bewuste toe om je toekomst te sturen terwijl het ongemak wordt beantwoord met open armen van weten en koesteren.
Wees in het heden en de toekomst past zich aan.
Sta je interne Vrijheid toe om in een nieuwe vorm te wervelen.

EXTERNE VRIJHEID
Wat in het onzichtbare is gebouwd, wordt niet gezien, maar wordt wel verwacht. Niet in alle details, maar in het begrijpen van de stroom van het verleden.
Je verweven in het begrip van hoe subtiele rijksregels werken binnen het fysieke, de lineariteit van Tijd.
Dit overbrugt het bewuste naar het onbewuste terwijl je je energie richt op een nieuwe toekomst. Je doet dit door simpelweg diep in de huidige ervaring te zijn en het onbekende van verandering te koesteren.

Wat in het heden is ontstaan, is de perfecte spanning. Het is de perfecte ontspanning. Het is de perfecte verandering.
Je interne Vrijheid ontmoet de externe. Informatie golven en weeft. Beperkingen werken op elkaar in als water steen ontmoet, maar door het proces van tijd treedt verandering op.
Je mengt het dichte en het vrije terwijl je bewustzijn verschuift van wat was naar wat kan zijn.
Je hebt er geen controle over, je staat toe dat het je laat zien hoe je bewust focust; waar subtiele en fysieke overlap, tijd hervormt.

Dat is jouw geschenk aan het leven, om je subtiele zelf de fysieke dichtheid te laten raken. Wetende dat alles goed is als je diep ademhaalt van je goddelijke creativiteit en nieuw potentieel uitademt.