vrijdag 30 december 2022

Moeder Aarde, El Morya, Mary, Arcturische Raad: januari 2023 Energie Update (lang artikel)


Moeder Aarde, El Morya, Mary, Arcturische Raad: januari 2023 Energie Update
- heel lang artikel

Geliefden,
Het is Moeder Aarde, Moeder Maria, El Morya en de ArcturiaanHoge Raad hier, stromend door het Licht en de Vreugde van de Feestdagen. Het Christusbewustzijn vult elke ziel die op dit moment op jullie wereld is geïncarneerd, ongeacht geloof, religie, wakkerheid, alertheid, huidskleur, seksuele geaardheid en meer. Alles wat je zou verdelen, verenigt je uiteindelijk. Onthoud dit. Onthoud dit . In de polariteit van een door een 3D-slang gemanipuleerde matrix en het aardse rijk is er een grote eenheid. En de Unity Star is hier om je naar deze Eenheid en deze Heelheid in jezelf te roepen. In de laatste uitzending nodigden we je uit om van binnenuit Christus Verlicht te zijn, en we roepen je nu op om diep Goddelijk Bewust In te ademen en dat Eenheid Ster Verlicht Christus Licht van binnen te voelen terwijl je geniet van de tijd in de feestelijke energieën van Kerstmis , Chanoeka en andere met geloof gevulde ervaringen.

Want jullie luisteren hier nu naar een uitzending als deze om het Ultieme Geloof te Herinneren en Jouw Ultieme Vereniging met de Bron die de zegeningen van de Bron vrijelijk door je heen laten stromen in harmonie en in samenwerking met Al Dat Is . En we nodigen je uit om te baden in Zuiver Goudwit Kristallijn Licht dat naar jullie allemaal stroomt terwijl je naar onze woorden luistert, terwijl je de frequenties voelt, en terwijl je deelneemt aan Hoger Dimensionale Co-Creatie, wat is wat luisteren naar Hoger Vibrerende Bij dit soort berichten gaat het erom.

Wij zijn de wevers van deze Grand New Earth Rising. Degenen in Spirit en dus in niet-fysieke vorm verenigen zich met degenen in de Grotere Galactische Rijken in fysieke vorm om een ​​dieper en meer bezield herenigingsproces met jou en je geliefde Moeder Aarde Ster Planeet te bekrachtigen en te inspireren, dan ooit tevoren in alle rijken is gemanifesteerd van tijd. Dus laten we samen een Heilige Goddelijke Adem inademen, en voelen dat Licht van de Eenheidsster onze verbindingen zegent, onze collectieve inspiraties, onze kwantumco-creaties en onze Goddelijke Hereniging in deze transmissie en op dit moment op planeet Aarde, die viert en versterkt Heilige Eenheid in Eenheidsbewustzijn op zeer uitgebreide manieren. Je bent hier om je glorieuze hereniging met de Bron te manifesteren, en door dat te doen, ben je hier om je glorieuze hereniging met eenheidsbewustzijn te manifesteren. Hoe kan iemand op een planeet zo diep verdeeld, zo diep dissonant en grote cognitieve dissonantie ervaren over de toestand van de wereld ~ gezien de ultieme narcistische mechanismen van de slang die allemaal zijn gemaakt om te verdelen, onenigheid te creëren, oorlogen, afscheiding en lijden te bestendigen . . . hoe vindt die wereld weer Eenheid, Vrede, Harmonie, Overvloed en Welzijn? Met zoveel wonden die zich in de loop van de tijd hebben opgestapeld, die de waarheid van Gods grootse schepping en de tuin van Eden verdoezelen en verder het slangenhol of Eden valideren of bevestigen dat buiten de Frequenties van het eenheidsbewustzijn leeft en de levende Christus-helderheid binnenin? Je ademt eerst. Je ademt bewust om de waarheid terug te weven in je levensadem, je hartcentra binnenin, je meest gewonde en uitgeputte innerlijke plaatsen, en je speciale door God gegeven DNA en goddelijke blauwdruk die weet hoe ze alle machinaties van de manipulaties van de slang in je lichaam ongedaan kunnen maken. heel eigen lichaam tempels. Hoe verenig je je met de Bron en het Welzijn van Kosmische Eenheid? Jij haalt adem. Je ademt om te weven. Je ademt bewust om eenheid in jezelf te weven, eerst en vooral met Gods Heilig Hart en Heilige Levenskracht. En dan adem je Bewust om je binnenin te verenigen met het Hogere Licht van de Bron die je werkelijk bent.
Wanneer je uitstraalt Wie je bent door de adem, is CO2 niet de enige energie en frequentie die je uitstraalt in een uitademing. Je ademt letterlijk Prana en Gods Goddelijke Levenskracht en Verenigende Frequenties terug de planeet in. En je wordt een kanaal van alchemie door de adem, of ademalchemie. Je ademt Al Dat Goed is in vanuit de Goddelijke Bron, en in de vereniging van je Adem en Heilige Hartintenties om je goed te voelen, om goedheid te ademen, om te verblijven in het Levende Licht van je Heilige Geliefde Bron, . . . en tegelijkertijd dematerialiseer je de dichtere smog en waas van de 3D-spreuk van slangenillusies die niet zijn wie je bent. Ze zijn een slangenverhaal van jou, dat is een versie van jou die nooit genoeg zal hebben, genoeg zal zijn, genoeg geliefd zal zijn, genoeg vrede zal voelen en genoeg verbonden zal zijn met je soulvolle broeders en zusters. Voor de Serpent's Den (laten we het niet langer Eden of e-Den noemen). . . zit verstrikt in lagere vibrationele dualiteiten, polariteiten en egocontracten die jou of het grotere geheel niet dienen. Ze dienen uitsluitend de slang zelf. En dat is de manier waarop de slang het leuk vindt. Dienst aan het Zelf, maar nog belangrijker, Dienst aan de Slang. En daarom is er nooit "genoeg" in de zoektocht naar "genoeg" en "vrede" en "welzijn" en "rijkdom". Omdat de slang deze wereld van dat niveau van Genade heeft ontdaan in de val van het bewustzijn van Adam en Eva, en hun afstammelingen, te beginnen met Kaïn en Abel.
Wie moet de Genade terugbrengen naar deze wereld? De Opkomende Adams en Eva's die reïncarneren als hun oorspronkelijke goddelijk geblauwdrukte en opnieuw op elkaar afgestemde ziel en Bron! En we willen dat jullie in deze transmissie weten dat er op dit moment meer vernietiging van de "oude garde" plaatsvindt in elke ademhaling en in elk moment op jullie wereld. Chicken Little was een profetische weergave van de Times of Revelations. Chicken Little riep de Sky Is Falling, the Sky Is Falling uit voor iedereen die maar wilde luisteren. De waarheid is, dat Sky Fall? Is al gebeurd. De zondeval is al gebeurd. De activering van de scheidingscyclus is al gebeurd. Chicken Little heeft dus niet alleen een latente helse angstreactie op wat er al op jullie wereld is gebeurd, de angst voor totale vernietiging, apocalyptisch leven en ernstige scheiding van het Hart van Eenheid, Vrede en Eenheid resulterend in chronische pijn, angst, lijden en ziekte. Maar het is ook voorspellen en betoveren als je wilt door de mechanismen van de Slang. . . meer profetieën dat alleen maar meer chaos en vernietiging zich zullen blijven ontvouwen. Dus naar wiens profetieën luisteren we? Wat is hun bron? In de Chicken Little Story wordt een verhaal verteld in een "whisper down the lane" -scenario. . . tot in de paniek en chaos van al dat angst zaaien waar de slang zo van houdt. . . leidt de verhaalpersonages naar een vossenhol (wat heel erg lijkt op de Serpent's Den ). . . waar ze zeer waarschijnlijk worden opgeslokt door diezelfde Vos die zich sluw bij hen voegt in het verhaal en de achtervolging van 'de koning gaan vertellen over de lucht die valt'. De Vos was de lucht in dat verhaal dat over die kleine Chicken Little en zijn vrienden viel. En de Slang is die Vos van de 3D-matrix, die deelneemt aan de angstverhalen die hij in de eerste plaats betoverde. Want dat Serpent initieerde en co-auteur was, als je wilt, Chicken Little's Escalating Fears waarvan het bij het begin wist dat het de Bigger Sky Fall was die Chicken Little en zijn vrienden nooit hebben gezien, totdat het te laat was.
Januari 2023 Energie Update ~ frequencywriter.comHier op de afgrond van januari 2023 ~ terwijl je dit met geloof gevulde seizoen ervaart en ermee bezig bent, heb je een kans en een keuze. Je kunt je onbewust en onontwaakt blijven aansluiten bij de Serpent's Narratives about the Sky that is Falling ~ gebruikmakend van gebeurtenissen zoals de noot die op Chicken Little's Head valt om de wijdverbreide paniek te rechtvaardigen die Chicken Little zich vervolgens verspreidt ~ of je kunt een getuige zijn van het onverwachte, de uitnodigingen van de slang om de Den of Fears in jezelf binnen te gaan, en de Illusie van Pijnlijke Gebeurtenissen en Lijden ~ en daar bovenuit stijgen door je Adem uit te lijnen met de Bron op de afgrond van Quantum Creatie en Co-Creatie met Epic Faith de Grootte van een mosterdzaadje (of groter). . . die werelden creëert. Dat schept vreugde. Dat zaait overvloed die alle bewuste levensvormen aanraakt en zegeningen brengt aan iedereen en alles wat het licht aanraakt.
Jullie kennen allemaal Chicken Little-personages in je eigen 3D-verhalen. Je kent jezelf misschien zelfs als een versie van Chicken Little wanneer je grootste wonden worden getriggerd, en collectieve verhalen spreken over een wereld die is verdeeld in eindtijden, die de grote vernietiging en vernietiging van systemen, regeringen en de 'manier waarop dingen zijn of worden verondersteld ' ervaart. zijn." Als Chicken Little Frequencies het samengetrokken menselijke ego vertegenwoordigen dat door geest en angst wordt beheerst in dit rijk om de spelletjes, trucs en manipulaties van de slang te dienen, wat als Chicken Big Frequencies dan jouw Ascentieproces vertegenwoordigen? Hoe verander je die frons van het ervaren van de pijn en het ondersteboven zijn van het Slangenhol in het Licht van Christusbewustzijn, Eeuwig Licht en Leven en Kosmische Eenheid? Je ademt bewust je Zielslicht in de Unie met de Bron, om de wereld zoveel mogelijk door Bronogen en Bronvisie te zien, en vooral wanneer je wordt getriggerd door de angst die wordt aangewakkerd en gepropageerd om je weer in je rol te plaatsen als een Chicken Little van deze planeet, die is aangesteld om de slang te dienen. Wat een gekke existentiële draaimolen!
Dit is een Spirituele Crisis op jullie wereld vandaag. In het Collectieve Bewustzijn zijn er een groot aantal Chicken Littles die rondrennen vol angst en slangenprogrammering die zijn vergeten dat ze Chicken Bigs zijn. En de gemakkelijkste weg om die slangenmatrix te verlaten die je op het rad van karma wil hebben, die ervan houdt je in de val te laten lopen in het moeras van slavernijprogrammering, die wereldwijde gebeurtenissen creëert die herinneringen aan schaarstebewustzijn triggeren en katalyseren, enz. . . is om te ademen in eenheid met de Bron ~ Groter beeld Visie. Bron Visie. Holistische visie. Want bijziendheid is een zeer controleerbare toestand van de 3D-matrix. Maar Clear Soul Sight? Diep bewust ademen? Quantum creatie? Ze herstellen je Organische Uitbreiding, Goddelijke Verhevenheid, Heilige Inspiratie en Bron Versterkte Ademhaling van Goddelijke Prana, die alle illusie verwijdert en je eigen Ziel reset. Weten van Oneindige en Grenzeloze Mogelijkheden, Voorspoed en Heilige Vreugde, Liefde en Licht die de natuurlijke zijn. bijproduct of "nageslacht" creaties van een Hart dat leeft en ademt en gelooft in eenheid met de Bron.
Deze afgrond en drempelovergang voor velen van jullie. . . is veel meer dan de verschuiving van 2022 naar 2023. Dit is niet alleen het einde van een jaar tijd op planeet Aarde en het begin van een nieuw jaar, op de vlakke of bijziende manier wil de 3D-matrix dat je je leven en je meer eentonige beknellingen in deze 3D-matrix. Waar, zelfs als je slaagt, er voor jullie allemaal grenzen zijn aan dat succes en die vervulling.
Deze afgrond en drempeloverschrijding gaat voor velen van jullie over het achterlaten van het hele 3D-bewustzijn vol angst, slangenprogrammering, complexe manipulaties en gepolariseerde systemen van steeds uitbreidende manieren waarop menselijk en bewust lijden zich in dat rijk kan manifesteren. Je laat het achter je. Veel van jou. Want je weet dat wat er ook in je leven zou kunnen "afbrokkelen" in de "lucht valt", het profetische scenario verborgen in het kinderverhaal van Chicken Little. . . moet afbrokkelen. Moet vallen. Want om de val uit gratie die heel lang geleden in de geschiedenis van mens en aarde plaatsvond, te verhelpen of te genezen, moet je nu opnieuw vallen van afscheiding in een hereniging met eenheid en eenheid!
Januari 2023 Energie Update ~ frequencywriter.comOp hogere niveaus van wiskunde kan een negatief plus een negatief gelijk zijn aan een positief. Het wordt een Additive Inverse genoemd als het gaat om ondertekende nummers. Op deze manier leidt de metafoor van het Chicken Little-verhaal je terug naar de ware door God gegeven en door God bezaaide tuin van Eden. The Original Fall From Grace zou dan in onze vergelijking hier vandaag kunnen staan. . . 1 . . . Een val uit de gratie. Nu in deze tijdlijn van het Ascentieproces. . . je bent uitgenodigd om te vallen van afscheiding. . . wat weer een schijnbaar subtractieve ervaring is. Deze Fall From Separation (de uitnodiging om de Cycle of Separation en de 3D Slangenmatrix te verlaten) is het aftrekken van of minus [-] een minus 1 of -1 ervaring. 1 – -1 wordt uiteindelijk een 0 of een nulpuntportaal van ascensie en neutraliteit. En dit is hoe de uitnodiging om in angst te vervallen kan veranderen in in geloof vallen, en je kan helpen bij het binnengaan van een nulpunt in je zielsaanwezigheid en een nulpunt in kwantumcocreatie met de Bron. . . door jullie Goddelijke Bewustzijn en Epische Keuze om dat te doen.
Die noot die op Chicken Little's Head viel en die hem ertoe bracht angstig en egoïstisch de Self Fulfilling Prophesy van zijn eigen ondergang te creëren. . . een verhaal, illusie en verzinsel dat uiteindelijk werd gezaaid en co-auteur met de Slang door deze diepe ego-contracten met de Slang. . . was tegelijkertijd een uitnodiging van God/Bron/Schepper om omhoog te kijken en naar binnen te kijken. Als Chicken Little gewoon had onderzocht wat er op zijn hoofd viel, wat hem opviel of de aandacht trok van zijn op angst gebaseerde ego-geest, had hij misschien gezien dat Gods Zaad van Openbaringen en Emancipatie hem opriep om terug te keren naar Eenheid, Vrede, Goddelijkheid en Elegantie. In plaats daarvan activeerde de programmering van de Slang in Chicken Little diezelfde op angst gebaseerde "kleinheid" die de agenda's en matrix van de Slang dient, die uiteindelijk nog meer angst in stand houdt bij anderen verderop in de baan, terwijl de boodschap wordt verteld en opnieuw wordt verteld, en opnieuw verteld. Totdat leugens waarheid worden in de ogen van de Chicken Little's vluchten voor angst en toch terug in wat ze het meest vrezen. . . opnieuw en opnieuw en opnieuw.
Maar nu, op de drempel van 2023, is de uitnodiging hier nu. . . voor elke bewuste ziel op planeet aarde om de noten op hun hoofd te voelen slaan om deze metafoor te gebruiken, in een poging de "noot" van het ego te kraken. . . en uiteindelijk het Licht van Eenheidsbewustzijn, Hartgeademde Unie met de Bron en Oneindige Kwantumcreatie opnieuw zaaien terwijl jullie allemaal voorwaarts gaan en steeds dieper het Decennium van Emancipatie en Goddelijke Ascentie van 2020 ingaan. Voor degenen die de noten op hun hoofd voelen tikken of bekogelen, jij kunt dit nu ook bekijken vanuit het Chicken Little-perspectief van door slangen gezaaide angst en propaganda dat de wereld ten einde loopt en bewoon die angst zelf in contract met de Serpent's Agenda's, of je kunt uitgroeien tot een Clear Soul Sighted "Chicken BIG". . . die de innerlijke Chicken Little transmuteert die diep deel uitmaakte van de menselijke incarnatie-ervaring en je kunt de Roep van God in je horen om te pauzeren, stil te worden en Bewust Adem in te nemen. . . waar je op dat moment de beperkingen, spelletjes en vallen van lineaire tijd verlaat. . . en je kunt innerlijk een pad voor je zien van een groots en goddelijk nulpunt van licht. . . waar Goddelijke Prana het bewustzijn van je hart opnieuw zaait. . . dat je VEEL groter bent dan de Serpent's Chicken Kleine verhalen over jou. . . en waar je met diepere zielsvisie ziet dat je hier bent om de Glorie van je Grootste Dromen, Passies, Projecten en Vreugden op Planeet Aarde te manifesteren in deze Grote Verschuiving der Eeuwen.
2023 markeert een belangrijk vertrek voor Planeet Aarde van de 3D Matrix, in real time. 2023 markeert een belangrijk vertrek voor velen van jullie om onbewust of onontwaakt de visioenen en versies van de Slang voor en van jullie te voeden. De oude egoverhalen over je samengetrokken aard, en angstige aard, en machteloze aard zijn zo'n farce. Ze zijn zo'n illusie. Wanneer je je kracht niet langer weggeeft aan het verhaal van de slang of de versie van jou, sta je op een natuurlijke en organische manier op om vollediger te belichamen WIE JE BENT.
Je levenskracht en levensadem verwijderen uit de slangvisioenen van jou en de mensheid. . . ademt tegelijkertijd die Levenskracht en die Levensadem in Gods Grootste Visioenen en Bekrachtiging van jou. De Polariteit wordt uiteindelijk verenigd in One Breath. Waar je voorheen angst, twijfel, pijn, lijden, ziekte, enz. ademde in vereniging op een bepaald niveau met de slang, kun je nu je trillingsrichting van je krachtige creatieve vermogens verschuiven naar het ademen van Licht, Leven, Vreugde, Gemak, Vrede, Eenheid en Unie met de Bron.
Dit is hoe een hele planeet DUISTERNIS opnieuw bezaait met LEVEND LICHT. En naarmate meer mensen ademen, spreken, zingen, waarderen, delen en kwantitatief beginnen de zaden van positieve energieën in hun leven te zien groeien, simpelweg door ervoor te kiezen om met gevoel Gods GROTE beeld en waarheid van de schepping te zien versus het kleine beeld van de slang van gemanipuleerde en vervormde illusies. . . hoe meer Nieuwe Aarde zal schijnen en groeien binnen jullie persoonlijke ervaringen en de Collectieve Ervaring.
Zal dit op zijn kop komen te staan. . . dit UP ^ Einde . . . veroorzaakt dit omdraaien van de dingen door het BEËINDIGEN van de spelletjes van de slang wat schokken, gerammel en verstoringen in de "normale" stroom van het 3D-leven? Ja. Zeker. Dit zullen aanwijzingen zijn voor degenen die nog niet ontwaakt zijn en degenen die niet ingewijd zijn in De Weg en Golf van Ascentie die zich nu ontvouwen. Degenen die deze energieën van Chicken Little en Chicken Big als metafoor kennen, kunnen op elk moment GROOTHEID verkiezen boven egocontractie, vertrouwend op Gods Skyfall en God's Nut om opnieuw te zaaien wat nodig is om een ​​Perfectere Unie met de Bron te vormen en een Soulful Life gevuld opnieuw met Heilige Betekenis, Vreugde en Goddelijk Doel.
Jullie verlaten de oude matrix, dierbaren. Het ego is een harde noot om te kraken, omdat het al heel, heel lang onderworpen is aan de spelletjes van de 3D Serpent's Matrix. Maar terwijl die noot barst, terwijl het ego wordt verbrijzeld of geschud als je wilt, wat leeft er in jou onder al die complexe neuro-slavernij-programmering. . . is pure vreugde. Pure vrijheid. Pure Verlichting. Pure welvaart. Puur Gezondheid. Pure rijkdom. En Puur Welzijn. Die laatstgenoemde trillingsessenties vloeien allemaal voort uit Heilige Goddelijke Vereniging in Partnerschap door de Adem met God, de Ultieme Bron van Wie Alle Zegeningen vloeien.
En in Gods Eeuwige Stroom, in jou, zijn alle zaden die je beste en helderste visies voor jou en je leven op deze Nieuwe Aarde willen laten bloeien. . . die je ooit nodig zou kunnen hebben. De Blauwdruk van God is de hele tijd in je geweest. Adem je Licht Eeuwigdurend in tijdens deze feestdagen. Adem je Christus Bewustzijn Ziel Glans deze feestdagen. En Adem je Grote Beeld Visies in voor jou en een wereld die zichzelf emancipeert in Gods Harmonie, Vrede, Liefde en Vreugde voor altijd in alle richtingen van de tijd.
Jullie zijn de Adempauzes van Heilige Vereniging, dierbaren.
Jullie zijn de Ademaars van Alles Dat Vrij is in 2023, in de Ziel, in het Hart en in je Levende Levenskracht en Licht.
Jullie zijn hier om jezelf en elkaar te bevrijden.
Wees getuige van de Chicken Little energie in je en/of om je heen. Bewoon het niet.
En kies dan je Diepe Bewuste Ademhaling om je te verenigen met de Bron, en nog eens meer van de Goddelijke Blauwdruk en het Goddelijk Ontwerp voor Planeet Aarde te herstellen in al haar 5D+ Glorie.
Blijven stijgen. Blijf stralen. Blijf ademen. Blijf geloven.
De Nieuwe Aarde waar je zo enthousiast over bent om te ervaren, leeft al in jou.
Gods Zaad en Gods Goddelijke Blauwdruk zijn de hele tijd in je geweest.
Daarom stuurt hij je nu dit Zaad van Bewustzijn vandaag in onze Transmissie als om te zeggen . . . wees niet bang voor de noot die het Sky Is Falling-verhaal activeert en misschien ervaring op planeet aarde. Die Seeds zijn hier om de wereld daadwerkelijk te bevrijden.
Open je zielszicht en begin dieper de goddelijke blauwdruk te zien die opnieuw tevoorschijn komt en zich weer ontvouwt voor iedereen om te zien.
Het is een vreugdevolle tijd. Het is ook een bevingstijd. Ja. Het is inderdaad beide. Vrolijk en magnifiek, maar ook wankel en beverig. Houd Gods Hart, Gods Visie en je eigen Zielsvisie in de gaten, en je zult het goed doen in dit voortdurende stijgende proces, terwijl de Aarde en al het leven op haar uit de waas en roes van de 3D-matrix barsten en Pure Eenheid terugwinnen Bewustzijn en Christusbewustzijn opnieuw als anker, fundament en kompas voorwaarts.
Fijne feestdagen, gelukkig nieuwjaar en zegeningen voor iedereen!
Jullie zijn geliefd, dierbaren.
Jij bent liefde.
Al onze liefde.