vrijdag 30 december 2022

Aftellen naar 2023 - Jennifer Hoffman


Aftellen naar 2023 - Jennifer Hoffman

Nou, het is de laatste week van 2022 en ik ben blij dat dit jaar voorbij is. Dit is een zwaar jaar geweest en eigenlijk ook wel de afgelopen 3 jaar, beginnend in 2020, zijn voor iedereen moeilijk geweest. Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat we dingen in de wereld hebben zien gebeuren waarvan niemand van ons ooit had gedacht dat ze zouden gebeuren.

We zijn getuige geweest van een facet van de ascentiecyclus waarvan ik denk dat we het nog niet gedaan hebben en dat is de groter wordende energiekloof tussen het duister en het licht. Het is nu zo breed dat je er een jumbojet doorheen zou kunnen vliegen en het zal in 2023 nog groter worden.

Ik geloof dat dit het deel van ascentie is waarvan we ons niet realiseren dat het een sleutelelement is en een bevestiging dat we enorme vooruitgang boeken, de zeer duidelijke scheiding van donker en licht. Dit is de desintegratie van 3D, iets waar je me al vele jaren over hebt horen praten. Het bijproduct van 3D-desintegratie is chaos en we hebben er overal om ons heen bewijs van. Omdat de belangrijkste energieën van 3D kracht en controle zijn, en het is letterlijk een kaartenhuis dat met de geringste zucht van ontwaken en waarheid naar beneden kan tuimelen, de chaos ontketenend en ruimte makend voor het licht.

Dit druist in tegen wat zovelen hebben beschreven als de goddelijkheid, vrede en verbinding van ascentie. Op basis van deze interpretaties dachten we dat hemelvaart een gelukkige, moeiteloze reis zou zijn naar het land van eenhoorns en feeënstof. In plaats daarvan kregen we scheiding, ontkoppeling, afwijzing, verraad en een volledige frontale blootstelling aan een duistere wereld waarvan we het bestaan ​​niet wisten.

Deze laatste week van december 2022 eindigt met enkele van dezelfde energieaspecten als waarmee 2022 begon. We hebben Mercurius, Venus en de Zon in Steenbok, Mars retro in Tweelingen, het tegenovergestelde teken van Boogschutter, de plaatsing in januari 2022. In januari 2022 stond Jupiter op 1 Vissen en op 22 december op 2 Ram – weer een Alpha/Omega-moment. Het pad van spirituele inwijding is voltooid.

We eindigen zoals we begonnen, maar veel wijzer, bewuster en energetisch bewuster, volwassener en congruenter dan voorheen. Onze naïviteit en onschuld mogen dan verdwenen zijn, we zijn spiritueel volwassener geworden en zijn afgestudeerd naar een groter bewustzijn van zowel het licht als de polariteit van het donker. We kunnen verlangend terugkijken op de dagen dat 'onwetendheid gelukzaligheid is' en we zouden elke dag met totale overgave en een gebrek aan bewustzijn door kunnen gaan. Maar onwetendheid is geen gelukzaligheid en iedereen negeert de andere helft van die bewering, 'het is dwaasheid om wijs te zijn'.

De prijs van onze onwetendheid zijn onze eigen beperkingen, onze overtuiging dat we hier zijn om anderen te genezen, en ons verlangen om geliefd, gewaardeerd en gewaardeerd te worden door iedereen. We hebben de energetische littekens van die veldslagen waar we zo lang voor hebben gevochten, zo hard hebben gevochten en zo dapper hebben gevochten. Maar we hebben niet verloren, we hebben een waardevolle les geleerd. We zijn een geschenk van licht en waarheid en energetisch ontwaken voor degenen die in de duisternis verkeren en als ze ervoor kiezen om het geschenk af te wijzen, zijn we niet verplicht om iets anders te doen.

Ons nieuwe paradigma voor 2023 is onze bevrijding van onze KERN-energieën die ons eindelijk bevrijden van al onze karmische verplichtingen. Niet omdat het ons is gelukt om iedereen tot het licht te bekeren, maar omdat we hebben besloten dat we geen licht meer gaan houden voor degenen die duidelijk hebben besloten dat ze zich veel comfortabeler voelen in het donker.

Of je dit nu wereldwijd merkt of in je persoonlijke leven, een van de centrale lessen van 2022 was het besef dat je geen controle hebt over wat mensen denken, doen of zeggen. En je hebt geen invloed op iemand anders dan waar ze klaar zijn om zich af te stemmen op een nieuwe waarheid en bewustzijn. Nogmaals, dit is Ascension 2.0, de beweging naar geïntegreerd 3D/5D leven en het is karmavrij. Dus wees voorbereid om die laatste karmakoorden los te laten en de kettingen die je binden aan een leven van lijden, omdat het niet langer deel uitmaakt van onze zielsmissie.

We hebben nu toegang tot een energieaspect waarmee we ons voorheen niet konden afstemmen, en dat is het nulpunt of het punt van potentieel. Dit is het punt van pure aanwezigheid, waar het verleden, het heden en de toekomst perfect samenvloeien. Het verleden wordt een springplank naar het heden en de toekomst ontvouwt zich met een weloverwogen intentie bij elke keuze die we in het heden maken. Ik introduceerde dit concept voor het eerst in 2010 in mijn boek Ascending into Miracles – The Path of Spiritual Mastery. En zoals veel van de concepten die ik introduceer, waren ze er voor iedereen om over na te denken, maar het zou een paar jaar duren voordat ze geïntegreerd konden worden. We zijn er nu en we zijn klaar voor een nieuw paradigma van vreugde, vrede, liefde en welvaart.

Als je mijn Pearl Timeline Transformation Method-programma hebt gevolgd, is dit een van de zegeningen van het doen van tijdlijnwerk, om de tijdlijnen uit het verleden te kunnen herconfigureren om een ​​einde te maken aan het lijden en de pijn die ze ons veroorzaken en om ze te gebruiken als een bron van empowerment. In het The Pearl Method-programma doen we dit in drie stappen: de tijdlijn herzien, opnieuw vibreren en vervolgens de tijdlijn vernieuwen met een nieuw perspectief en nieuwe energie, om een ​​nieuw energiepad te creëren. Ik zal het Pearl-programma nog een keer aanbieden voor de prijs van 2022, omdat het zo'n krachtig programma is en ons vermogen om tijdlijnen te helen en af ​​te sluiten met het verleden essentieel is om een ​​nieuw paradigma voor 2023 te kunnen creëren.

Als je naar de maandelijkse Energierapporten voor 2022 kijkt, en je kunt ze op de blog vinden, beschrijven ze een proces van groei en transformatie dat versneld is, zodat we kunnen komen tot de plek waar we nu zijn, op de rand van wat verschijnt om wereldwijde vernietiging of wereldwijde ascensie te zijn. Ik geloof dat we ascentie gaan bereiken, ook al is vernietiging niet van tafel voor sommige van de duistere krachten die tegen de mensheid werken.

Een belangrijk aspect van 2022 was ons afstuderen naar Ascension 2.0. We begonnen Ascension 1.0 I april 2003 toen het knooppunt Stier binnenging en kijk wat er sinds die tijd is bereikt. Ik deed die opmerking omdat in 2003 veel van de leraren die je de afgelopen 20 jaar hebt gekend, waaronder ikzelf, de informatie begonnen te ontvangen die ze met de wereld hebben gedeeld. Ik ken er veel en we kregen allemaal ongeveer tegelijkertijd onze roeping. Velen van hen doen dit werk niet meer of zijn overleden.

Deze maand hebben we de vierde en laatste exacte terugkeer van Pluto voor de VS en voor de wereld. Terwijl velen zich erop richten dat dit de terugkeer van de Amerikaanse Pluto is, omdat het precies op het punt staat van de ondertekening van de Onafhankelijkheidsverklaring, was Pluto in Steenbok van 1762 tot 1778 een keerpunt in de wereld. Toen was de verschuiving van fysieke dienstbaarheid naar zelfsoevereiniteit. Nu gaan we van energetische dienstbaarheid naar energetische soevereiniteit. En als wat er vandaag gebeurt een ongemakkelijke link heeft met deze transit van Pluto in Steenbok in het verleden, dan is dat omdat we ons op een vergelijkbare plaats bevinden, maar deze keer hebben we niet te maken met vorsten, maar met energie, hoewel er genoeg tirannen zijn die dat zouden willen. wil de mensheid opnieuw tot slaaf maken.

De energie van deze week terwijl we ons voorbereiden op een nieuw jaar dat een echte verschuiving in energetische frequentie en vibratie zal zijn, creëert de geboorte van een nieuw bewustzijn en een nieuwe generatie leraren, genezers, mystici en lichtbakens, is één van afrekenen. Een afrekening is een afrekening en in dit geval is dit een goddelijke afrekening waarbij we kiezen aan welke kant van het licht we gaan staan.

De afrekening omvat vele gebieden, waaronder mensen die jarenlang onschuldige, kwetsende en vertrouwende mensen hebben opgelicht in de vorm van 'spiritueel advies'. Ik heb ze al heel lang opgemerkt en ben erg uitgesproken over mensen die donkere energie gebruiken in hun bedrijf. Hun dag des oordeels komt eraan in 2023 en als je je hebt afgevraagd hoe mensen 'zoveel geld' kunnen verdienen in hun bedrijf als coach of zelfverklaard spiritueel leider, bedenk dan dat er een paar succesvolle rechtszaken met schadevergoedingen nodig zijn die kunnen vernietigen zelfs een fortuin van meerdere miljoenen dollars.

Ik schrijf al enkele jaren over de 'scheiding van het koren en het kaf' en we zijn er. Er is geen neutrale of middenweg meer. We zouden best lang op dat hek kunnen staan ​​en hopen dat we daar lang genoeg kunnen blijven om ervoor te zorgen dat iedereen met ons in de hemelvaarttrein stapt, maar dat gaat niet gebeuren. Dit is een vereiste voor deze tijd. Het is niet nodig dat iedereen op hetzelfde niveau van energetische frequentie zit om hogerop te komen in de ascensiespiraal, maar we hebben wel diegenen nodig die toegewijd zijn aan het licht om van het hek af te komen en hun 5D-paradigma's te gaan creëren. En dat kun je niet doen als je je eigen ascentiepad blokkeert omdat je je schuldig voelt over 'het achterlaten van mensen'.

We laten nooit iemand achter. In plaats daarvan laten we mensen hun keuzes maken als onderdeel van hun energetische soevereiniteit, zelfs als we denken dat ze de slechtst mogelijke keuzes maken. Dat zijn de keuzes waarop ze zijn afgestemd. En we hebben nu ook onze eigen afrekening, die inhoudt hoe we onze energetische hulpbronnen gebruiken en wat de volgende stap voor ons is op ons pad.

Leven we op ons hoogste potentieel?
Creëren we ons 5D-paradigma?

Hebben we onze eigen hemel op aarde-sfeer, want dat is wat we nu zouden moeten doen en als we dat niet doen, gebruiken we onze energie niet op een manier die ons eigen ascensiepad dient.

De afrekeningsenergie van deze week raakt iedereen en we zien overal de effecten ervan. Wat wordt er onthuld over de gebeurtenissen van de afgelopen 3 jaar, te beginnen begin 2020? Welke geheimen worden met de wereld gedeeld? Wat is de impact hiervan op de lange termijn? Nou, ik kan je vertellen dat het niet goed zal zijn voor degenen met duistere agenda's. En hoe interessant dat dit allemaal nu gebeurt terwijl we 2022 beëindigen en de 3-jarige cyclus die begon in 2020. 2023 is een 7-jaar, de vibratie van spirituele initiatie, het aantal energetische afstemming, integratie en meesterschap.

Als u zich hierdoor zorgen maakt over uw eigen situatie, zou ik me geen zorgen maken. Dit heeft de grootste impact op degenen die in het donker zitten en pijlen schieten op degenen die in het licht zijn. Ze weten wie ze zijn. Het gaat niet om degenen die in het licht zijn, behalve om ons eraan te herinneren dat onze reis onze prioriteit is en dat onze energie heilig is. We ascenderen eerst voor onszelf, net als iedereen. Het is jouw beurt om te schijnen en het volledige volume van je licht te gebruiken. U hoeft uw licht om welke reden dan ook niet meer te dimmen, want u zult het in 2023 nodig hebben.

Behalve dat Mercurius deze week retrograde gaat, hebben we Venus op dezelfde graad als zijn retrograde station van december 2021, en Jupiter gaat net Ram binnen, waarmee de Jupiter-cyclus wordt afgesloten die in januari 2011 begon. En we hadden een historische Jupiter/Neptunus-conjunctie in Vissen op 12 april 2022, iets dat elke 151 jaar gebeurt en altijd een spiritueel ontwaken inluidt. We hebben een aantal zeer sterke energiecycli die in 2023 zullen plaatsvinden, vooral in maart.

De afgelopen 3 jaar hebben ons meer historische energieaspecten gebracht dan enige andere tijd die ik me kan herinneren. Deze omvatten de Saturnus/Pluto conjunctie, het Saturnus/Uranus vierkant, Jupiter/Neptunus conjunctie, Amerikaanse en wereldwijde Pluto terugkeer, en krachtige eclipscycli. Als je moe bent en je uitgeput voelt, komt dat omdat je hard hebt gewerkt en 2023 wordt tijd voor een beloning.

We zijn getuige geweest van de grootste energetische zuivering en golf van ons leven en van vele levens. Het is nog niet voorbij, maar vanaf 2023 geloof ik dat we het ergste achter de rug hebben. Dit is het deel van de ascentiecyclus waarvan we ons niet realiseren dat het slechts een andere fase van het proces is. Dat zal niet voor iedereen gelden, maar als je dit artikel leest of naar deze podcast luistert, is het waarschijnlijk waar voor jou.

Hoe gaan we verder? Vooruit en omhoog. De ascentiespiraal stopt niet met bewegen en we hebben een eersteklas ticket om te rijden. Kijk dus vooruit, niet achter je. Zet grote intenties en stop met je zorgen te maken over wat andere mensen doen. Iedereen doet wat goed en het beste voor hem is.

En als je je afvraagt ​​of je op de goede weg bent omdat je denkt dat je leven niet de weerspiegeling is van de overvloed, vrede, vreugde en liefde die je denkt dat het zou moeten zijn, vat dan moed en weet dat je bewustzijn de energie in beweging zet wanneer je ' stop met zeuren en start met stralen'. Gebruik deze week om je energie-inventaris op te maken en de rijkdom en energiekloven in je leven op te merken. Begin dan na te denken over hoe je ze gevuld wilt hebben.

Nu aftellen naar 2023, kijk niet achterom, kijk vooruit. Wat gebeurt er op dit moment. Stap in je Zero Point, je Point of Potential. Vind de perfecte convergentie van verleden, heden en toekomst en ga met vertrouwen vooruit.