donderdag 29 december 2022

Kosmisch Frequentierapport - Dr. Schavi


Kosmisch Frequentierapport - Dr. Schavi

De "KP-index" heeft de classificatie "onstabiel" en het aantal neutronen wordt geregistreerd als onder normaal terwijl ze gedurende vele weken de classificatie "verhoogd" hebben gekregen.

Dit huidige aantal neutronen lijkt erop te wijzen dat kosmische straling van buiten ons zonnestelsel en van binnenuit niet zo overvloedig is als voorheen.

De magnetosfeer – het beschermende schild van de Aarde/Gaia – is echter erg omhuld met dicht deeltjesplasma dat extreem druk uitoefent op onze planeet, en het wordt geactiveerd door een vermenging van snelle en middelsterke zonnewinden die allemaal samen reizen met "518" kilometer per seconde (km/s).

Meer "M-Klasse" fakkels zijn waarschijnlijk samen met de uitbarstingen van coronale massa die ze dragen.

Al deze kosmische gebeurtenissen wakkeren de trillingsfrequentie van de Aarde/Gaia aan of “Schumann Resonantie” – ook wel haar “hartslag” genoemd.
Binnenste tektonische platen verschuiven voortdurend en de buitenste sferen (atmosfeer, stratosfeer, ionosfeer, enz.) worden allemaal beïnvloed door deze krachten die ons planetaire rijk verder beïnvloeden.

Er zijn bepaalde tijden waarop kosmische krachten het meest verheven zijn, en met Mercurius die op donderdag 29 december over twee dagen retrograde gaat, is het de moeite waard om te bekijken wat deze tijden zijn:
1.) Een paar dagen voordat planeten retrograde of direct bewegen, en ook op zulke momenten worden de kenmerken van de planeten uitvergroot
2.) Ongeveer drie dagen voor en voor Nieuwe en Volle Manen en ongeveer drie dagen erna
3.) Vlak voor en na zonnewendes en equinoxen
4.) Tijdens zons- en maansverduisteringen
5.) Wanneer "3D"-gebeurtenissen op onze planeet kritiek en intens zijn, waarbij politiek drama, militaire acties, massale schietpartijen, biowapenexperimenten en andere gemene activiteiten betrokken zijn

Dus zowel de acties van SOURCE binnen de hele kosmos, dwz het multiversum (wat "ZIJN" gebruikelijke activiteiten zijn als de schepping wordt uitgebreid, ondersteund en getransformeerd), als de manier waarop de mensheid haar vrije wil gebruikt ( die de behoefte aan zuiveringen dicteert) bepaalt de ontketende krachten.

Daarom kan de mensheid óf MET DE BRON óf tegen 'HET' werken.
Hetzelfde geldt voor alle andere entiteiten op andere planeten in andere sterrenstelsels in andere universums.

Er is EEN BRON.
Wat de Aarde/Gaia betreft, wat de primaire focus is van “Kosmische Frequentie Nieuws”, zijn de afgelopen jaren, decennia, eeuwen, leeftijden, eonen beladen geweest met zowel beleefdheden die deel uitmaken van vreedzaam samenleven als onrust die inherent is aan onenigheid en chaos.

In een tijdperk zoals het huidige, wordt er meer kosmische activiteit gegenereerd door menselijk collectief bewustzijn, waardoor het "werk" van "wedergeboorte" - wat een normale activiteit is van SOURCE terwijl het "ZIJN" werk uitvoert - meer is. moeilijker dan nodig is.

Hier is een simpele metafoor: als een student niet regelmatig naar de les komt, geen huiswerk maakt, geen uitgebreide aantekeningen maakt tijdens colleges en niet studeert voor periodieke examens, dan is het tijd voor het eindexamen. het is zeer waarschijnlijk dat de student zal zakken voor de cursus, tenzij hij of zij dagen doorbrengt voordat hij intensief studeert, en daarom spreekwoordelijk "de middernachtolie verbrandt".

Dan bestaat de kans dat het vak met een goed cijfer kan worden behaald.

Als de student echter het vereiste klaswerk gedurende de hele periode had gedaan, kan de cursus waarschijnlijk worden behaald met een hoog cijfer en niet alleen met een gemiddeld cijfer.
Zo kan ook de mensheid – individueel en collectief – leren haar bewustzijn te gebruiken op manieren die een gelukzalig leven voortbrengen.

In het numerologische systeem van Pythagoras trilt het jaar "2023" naar het getal "7", wat duidt op spirituele verheffing of waanvoorstelling - vergelijkbaar met de kenmerken van de planeet Neptunus en zijn teken Vissen.

Elk nummer heeft zowel een harmonieuze als een disharmonische energie. In de wetenschap van Kabbalah is het getal "7" de letter ZAYIN, wat betekent "tijdbeheer, vertragen, verkorten van planning, meer aandacht besteden aan rust en verjonging, en de heiliging van tijd".

Merk op dat het Kabbalistische perspectief erg lijkt op het Pythagorische perspectief, want wanneer we spiritueel verheffen, moet het worden vertraagd, zodat we inderdaad kunnen verjongen door te luisteren naar ons HOGERE ZELF, dat onze ZIEL is, die de GODDELIJKE BRON is.

Het zevende teken in de astrologie is "Weegschaal", waarvan de karaktereigenschappen "pogingen om evenwicht te bereiken", "romantische neigingen tot een specifieke persoon", "schoonheid" en "begrijpen van beide kanten van een situatie" zijn.

"Weegschaal" kan echter ook uit balans zijn en alle harmonie missen die het teken in zijn hogere staat heeft.
Alle tekens en getallen hebben dus zowel hun hoge als hun lage energieën, en het is duidelijk dat de lage aspecten moeten worden getransformeerd zodat de hogere staten kunnen worden bereikt en vastgehouden.

Dit is allemaal een deel van het "huiswerk" van onze planetaire koers.
In de huidige tijdlijn van onze planeet zijn te veel mensen alleen geïnteresseerd in televisiedrama's (alsof de personages en hun ervaringen echt zijn en niet slechts rollen die worden gespeeld), de nieuwste technologische apparaten, de grootste auto's en huizen, designermode, voortdurend sociale gelegenheden bijwonen, politieke verwarring, 'pillen' nemen als ze zich onwel voelen en nieuwsgierig zijn naar het leven van andere mensen.

Aanvulling
Net zoals men dacht dat zou gebeuren, heeft er weer een zonnevlam van de "M-Klasse" plaatsgevonden. Dit was een "M.1-Klasse" fakkel die vandaag, 27-12-2022, om ongeveer "11:36 AM" (EST) ontplofte.
Onze zon heeft een bèta-gammaveld voor verdere sterke fakkels in de categorie "M-klasse".
"Light Activation Experiences (LAE)", beter bekend als "Ascensiesymptomen", zouden vandaag zeer uitgesproken kunnen zijn en doorgaan in de Mercurius Retrograde.