zaterdag 17 december 2022

De Verandering/Afbrokkeling Van De Oude Orde ~ 17 december 2022 ~ Judith Kusel

De Verandering/Afbrokkeling Van De Oude Orde

Door: Judith Kusel – 15 DECEMBER 2022


We zitten midden in een heftige ineenstorting van de oude orde en oude garde, van structuren en vormen, en dus doet zich overal chaos voor. Daarnaast hebben we te maken met intense klimatologische veranderingen.

Hier in Zuid Afrika hebben we op sommige plekken met heftige regenval te maken en het is mij getoond dat het om een diepe reiniging van de hoogste orde gaat. Net zoals vulkaanuitbarstingen en branden transmuteren, zijn aardbevingen drukpuntventielen die het oude loslaten, en meer nog dan dit ruimen stormen het oude op door het letterlijk weg te blazen. Verwacht meer!

Hiermee ascendeert het Afrikaanse continent al naar de Nieuwe Aarde, daar zij de ruggengraat en haar immens krachtige heilige plekken bevat. Kristalpiramides en kristalpiramidegrids  worden nu volledig geïntegreerd in de Nieuwe Aarde, daar de Nieuwe Aarde zich heeft gevormd rondom de oude aarde, en Afrika is het oudste continent – wat geologen het super continent of het eerste continent noemen.

Wees je ervan bewust dat de ascensie aan het versnellen is. Ik heb onlangs gesproken met artsen die zich heel goed bewust zijn van het ascensieproces en de effecten die dit heeft op het fysieke lichaam. Onze fysiologie en vooral de cellen in ons lichaam vullen zich met licht. Hoe meer licht de cellen binnendringt, hoe meer wij oplichten. Een dode cel (zoals een kankercel) houdt geen licht meer vast, die is dood.

Een jaar geleden is mij verteld dat het van levensbelang is om al onze zenderkanalen open te hebben (vooral nu de chakra’s voor het eerst sinds de gouden tijd van Atlantis alle vijftien in de ruggengraat liggen). Daarbij dienen we niet te vergeten dat we twaalf lichamen hebben en niet slechts één.

Het is heel belangrijk om nu het fysieke, emotionele, mentale, spirituele en alle twaalf lichamen op te schonen. Ons emotioneel lichaam is rechtstreeks verbonden met de lagere chakra’s en het staartbeen, en op dit moment, met alle chaos die er heerst, komen de onderbewuste overlevingsangsten aan de oppervlakte, plus de onderbewuste geheugenbanken van de vernietiging en ondergang van Atlantis. Daar alle zielen uit Atlantis opnieuw zijn geïncarneerd, dient er een diep loslaten plaats te vinden van alle negatieve patronen die de mensheid ooit in Atlantis heeft gecreëerd, waaronder oorlog en vernietiging en machtsmisbruik.

In het mentale lichaam liggen de onderbewuste angsten, mentale blokkades en oneigenlijke programmering van de hoogste orde opgeslagen en het is inderdaad zo dat als wij de lagere geest niet kunnen overstijgen, wij geen toegang hebben tot de hogere geest. Dat is alleen mogelijk wanneer het hartchakra volledig open is en zich verbindt met de keel en alta major – en vervolgens met het derde oog en hoger. Het is belangrijk om je dit te realiseren want als er ook maar iets rest van het controlemechanisme dat bij de bevolking van Atlantis in de schedel is geïmplanteerd (als dat nooit is weggenomen, blokkeert het nog steeds), evenals dissonante apparatuur, bedrading, negatieve entiteiten, is toegang tot de hogere geest niet mogelijk en blijven gevoelens van afscheiding van het zelf en andere bestaan.

Er staan ons ingrijpende veranderingen in allerlei vormen en uitdrukkingen te wachten en de versnelling daarvan zal tot in 2023 voortduren.

2023 is inderdaad het jaar van transfiguratie van de hoogste orde.

Het woord “ineenstorting” blijft via mijn hogere leiding doorkomen. En die doet zich inderdaad op alle fronten voor.

Het Hart bevat de Ziel – en de Ziel is inderdaad verbonden met de kosmos daar de ziel oneindig is. In waarheid ben jij oneindig.

Je bent niet gebonden door het fysieke, ongeacht hoe het zich in de vorm en het bestaan in en om ons heen lijkt te manifesteren.

De Kracht van de Liefde is inderdaad de brandstof voor de ascensie, en meer nog dan dat de terugkeer naar onschuld. Naar zuiverheid in haar hoogste vorm – en zo worden we in een nieuw leven wedergeboren – iets wat nu ons begrip te boven gaat, maar al hier is, zich in de vorm en het bestaan in en om ons heen manifesteert!

Verwacht het onverwachte!

Judith Kusel

Vertaling: Chandra / voor wakkeremensen.org