zaterdag 17 december 2022

“DE OVERGANG” ~ 17 december 2022 ~ Vital Frosi

“DE OVERGANG”

Door: Vital Frosi – 14 december 2022


Dierbaren!

Alle zielen die bereid waren ervaringen op te doen en te leren op deze Planeet Aarde wisten heel goed wat het Goddelijke Plan was voor deze aardse mensheid. Zij kenden elke situatie die zij zouden aantreffen en zij kenden ook alle stappen die zij in elke incarnatie moesten nemen. En bovenal wisten ze dat op een dag de leertijd zou worden afgesloten en hun terugkeer naar huis verzekerd zou zijn.

Dus, jullie die hier op deze Planeet geïncarneerd zijn, maken deel uit van deze groep zielen die de unieke kans kregen om hier te zijn. Er is al eerder gezegd dat alleen de moedigste zielen een dergelijke ervaring aanvaarden, want de aarde is een van de hardste zielenscholen in dit heelal.

De goddelijke plannen zijn perfect. Het bewustzijn van een hier geïncarneerde ziel is zo beperkt, dat er geen manier is om de omvang van zulke Plannen te bevatten. Pas als de sluiers volledig zijn opgelicht, zal het de dimensie en verhouding van alles kunnen zien. En die tijd van openbaringen is al aan de gang.

Je bewustzijn breidt zich nu snel uit. Je begrijpt vandaag dingen die je een jaar of langer geleden niet begreep. Het uitbreidingsproces is zodanig versneld dat wat vroeger eeuwen duurde, nu een paar jaar of zelfs een paar maanden duurt.

Het proces van bewustzijnsverruiming is niet voor iedereen hetzelfde. Er is hier ook gezegd dat we allemaal op een ladder staan, en ieder staat op de trede die past bij zijn frequentie, dat wil zeggen bij zijn vermogen om de veranderingen die nu plaatsvinden op te vangen. Niemand krijgt de kans op nieuwe kennis als hij niet in staat is deze informatie te assimileren.

Schepper Bron is de oorsprong van alles wat bestaat in het oneindige OMniversum. Het kan ook de Kosmische Centrale Zon worden genoemd. Alles daar is gewoon puur LICHT! Het is een liefdevol bewustzijn dat zo groot is dat het niet kan worden begrepen, dus zeggen we dat dit bewustzijn GOD is. Alles wordt daar geschapen omdat alles daar vandaan komt, dat wil zeggen uit de BRON.

God, Bron, Kosmische Centrale Zon, Licht, Liefde, Energie, kortom, een pakket dat samenvalt tot een UNIEK BEWUSTZIJN. Je bent een Goddelijke Vonk die voortkomt uit deze BRON. Door dit goddelijke atoomzaad werd je een monade. Je fragmenteerde in vele ikken tot je bij deze Zielefractal kwam die zo klein was dat je bijna het bewustzijn verloor van wie je werkelijk bent.

Maar dat was nodig, anders konden jullie niet op deze Derde Dimensionale Planeet zijn. De Goddelijke Vonk, of het Zaadatoom, is in feite een krachtige atoomkracht, zo groot is zijn energie. Daarom kan het planeten, sterren en sterrenstelsels scheppen. En om deze werelden buiten de Bron te bewonen, moet het zichzelf ontleden in minder atomaire delen. Dus het splitst zich in 12 Super Zielen. Elk in 12 meer, en toch blijven ze in de toestand van Super Zielen. Alleen dan verdeelt elke Superziel zich in zielen. En om Derde Dimensionale Werelden zoals de Aarde te bewonen, moet de ziel zichzelf verdelen in stukken van haar eigen bewustzijn, dat wil zeggen in Fracties. Jij, die hier geïncarneerd bent, bent een van deze Fracties.

Onthoud: je bent een fractioneel bewustzijn. Dus je weet niet van de andere hogere versies van jezelf. Je hebt het gevoel dat je afgesloten bent van de Bron, maar dat is niet waar. Je kunt het je alleen nog niet herinneren. Maar de tijd van ontwaken is nu. Geleidelijk aan zul je je dingen herinneren die je nooit gedacht had te weten. Dit gebeurt naarmate je bewustzijn zich uitbreidt en integreert met je hogere versies.

Het ascensieproces is altijd gebaseerd op de integratie van een lager bewustzijn door zijn hogere versie. We kunnen de broek van een baby vergelijken met die van een volwassen man. Als baby paste je er meerdere in die broek. Naarmate ze groeien, passen ze echter in steeds kleinere aantallen, totdat er in de vorm van een volwassen lichaam altijd maar één lichaam zit.

Deze integratie van de voorheen gefragmenteerde versies van hetzelfde bewustzijn is zo’n natuurlijk proces dat het geen enkel ongemak veroorzaakt. Je zult altijd jezelf zijn, alleen met een verruimd bewustzijn. Je zult jezelf nooit als twee mensen zien, zoals velen denken. Je zult een verbeterde zelf zijn; meer geëvolueerd.

Op dit moment zijn velen in de OVERGANG tussen dimensies. Het is noodzakelijk om die dimensionale doorgang te maken. De Portalen staan open, en om er doorheen te gaan, moet je alleen de nodige frequentie hebben. Het geheim is te weten hoe je de nodige vibratie bereikt. Niemand kan dit proces voor de ander doen. Begeleiden, ja, maar niet ingrijpen. Elke zielefractal zal beslissen wanneer het deze oversteek wil maken. In feite, als hij bereid is de nodige inspanning te leveren.

Ja, een inspanning, want de oversteek vereist wilskracht, vastberadenheid en voorbereiding. Niemand wordt op je schoot of op je rug gedragen. Daarom is het een moment van beslissingen. Je zult jezelf uitdagen in moed, vastberadenheid, wijsheid en vooral vertrouwen. Ja, in vertrouwen, want jullie zijn gedurende honderden incarnaties voorbereid om hier en nu klaar te zijn om door de laatste hindernissen heen te gaan.

Blijf de komende weken en het eerste deel van volgend jaar op de hoogte. Er zullen immense uitdagingen zijn en zoveel beproevingen die je zullen doen wankelen. Het gejuich van hen die niet zullen oversteken naar de Vijfde Dimensie zal oorverdovend zijn, zodat jullie angst zullen voelen en opgeven. Je zult vaak op de proef worden gesteld, maar weet dat het je nooit aan steun zal ontbreken. Alles om je heen kan schudden, maar niets zal je deren als je vertrouwen blijft houden in het Plan.

Vergeet niet dat het Goddelijke Plan door geen enkel mens, hoe machtig ook, wordt bedreigd. De krachten van de mensen heffen nooit de krachten van de Schepper op, en dat geldt ook voor jouw eigen krachten, want jij bent een vrije ziel. Je bent een bewustzijn en geen lichaam zoals tot nu toe werd aangenomen. Niets en niemand kan een bewustzijn gevangen houden, want het heeft geen materiële vorm.

Je bent vrij zolang je begrijpt wie je bent. De illusie van de Derde Dimensie deed jullie anders geloven, maar nu beginnen de sluiers te verdwijnen en ontdekken jullie langzaam de waarheid. De waarheid maakt je vrij! De waarheid is het paspoort naar dit kruispunt. Daarom gebeuren er zoveel aanvallen als pogingen om de waarheid te vernietigen. Maar de Schepper heeft zijn STOP al gegeven! De tijden zijn nabij en er zal geween en tandengeknars zijn voor hen die de dimensionale oversteek niet kunnen maken. Prachtige tijden voor iedereen die zich verdienstelijk heeft gemaakt of maakt!

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!

Auteur: Vital Frosi

Vertaling: wakkeremensen.org