zaterdag 17 december 2022

Het Licht Van Ons Leven ~ 17 december 2022 ~ Kenneth Schmitt



Het Licht Van Ons Leven

Door: kenneth Schmitt – 15 december 2022

Wij zijn wezens van levend licht, die fotonen uitzenden, die quanta van licht zijn. Het zijn bewuste, levende wezens die zich uitdrukken als elektromagnetische golfpatronen die voor ons verschijnen als licht. Zij bestaan in ons en overal om ons heen. Zij zijn zich volledig bewust van onze essentie en communiceren met ons op manieren die ons in staat stellen hen waar te nemen. Wanneer wij ervoor kiezen ons op hen te concentreren, zien wij hen. Wanneer wij ons niet bewust zijn van hun aanwezigheid, bestaan zij nog steeds in hun eigen wezen en drukken zij zich energetisch uit, maar verschijnen zij niet in ons bewustzijn of in onze werkelijkheid. Zij hebben geen massa en geen beperkte vorm.

Fotonen zijn multidimensionale wezens, net als wij. Zij hebben een essentie die tijd/ruimte te boven gaat, maar net als wij kunnen zij zich binnen de empirische wereld uitdrukken. Zij zijn ons gegeven met onze bewuste levenskracht die voortdurend tot ons komt vanuit het bewustzijn van de Schepper. Hun essentie is dezelfde als de onze. Als fractals van het goddelijk Ene zijn wij verbonden binnen hetzelfde bewustzijn. We kunnen ons altijd bewust zijn van ons innerlijke licht, en we ontvangen zoveel als we toelaten. Hoe meer fotonen we uitzenden, hoe helderder we lijken.

Als we onze beperkende overtuigingen over onszelf oplossen, kunnen we ons meer bewust worden van onze eigen toegang tot het oneindige bewustzijn. Samen met een grotere gevoeligheid voor ons innerlijk weten, kunnen we ons bewust worden van een groter licht in ons eigen wezen. We kunnen kiezen voor een verlangen en intentie om het leven van alles en iedereen in onze aanwezigheid te verbeteren. In dit proces verbeteren we op natuurlijke wijze ons eigen leven, zonder er zelfs maar bij stil te staan. We kunnen de hoogste energieën van liefde en vreugde voor ons creëren, omdat we ons kunnen afstemmen op de energie van ons hart. Dit trekt andere wezens met hartgevoel in onze aanwezigheid, samen met een overvloedig leven en persoonlijke vrijheid om uit te drukken waar we intuïtief toe geleid worden.

Zijn we ons eenmaal volledig bewust van onze intuïtieve leiding, en kunnen we ons daarop afstemmen, dan worden we scheppers van prachtige ervaringen waar we diep dankbaar voor zijn. We kunnen de onbelemmerde stroom van bewuste levenskracht ontvangen, stralend met Bronlicht dat in vreugde en liefde door ons hart en in ons bewustzijn stroomt. Door onze aandacht bij positieve scenario’s te houden, blijven we voldoening scheppen voor onszelf en voor iedereen om ons heen.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org