donderdag 15 december 2022

Terwijl we de winterzonnewende naderen ~ Door Gillian MacBeth-Louthan


Terwijl we de winterzonnewende naderen

Naarmate we dichter bij de winterzonnewende komen in energie en licht, komen we bij een plaats van stilte als licht en donker ruilen als danspartners. De kortste dag van het jaar brengt behoefte aan bezinning en contemplatie.

Er heerst een diepe stilte als iedereen naar binnen gaat voor raad. Zoals een sneeuwvlok die in een diep bos valt, zal de stille weerspiegeling een opening in het hart mogelijk maken, zoals de zoete adem van een enkele sneeuwvlok die zachtjes in je hart landt, waardoor je ziel 'Gewoon Zijn' kan.

Terwijl we allemaal in ons hart gaan en onze persoonlijke ondeugende en leuke lijst bekijken, komen we op een punt dat we diep van binnen naar het tijdloze eindeloze hart kijken. Wij als mensen hebben zoveel verborgen wensen en behoeften, op zoveel niveaus. Het universum vraagt ​​ons om af te stemmen op de wetenschap dat, zoals beloofd door het universum, aan alle behoeften altijd wordt voldaan als we maar genoeg geloven om ze zichtbaar te maken. Meestal zijn we in staat om te manifesteren, nog een rol wc-papier, nog een papieren handdoek, nog een liter benzine. Hoe vaak is je kleine wens vervuld zonder opgemerkt of bedankt te worden, vaker dan je kunt tellen?

Naarmate we dichter bij het einde van het jaar komen, steekt het merkwaardige komende jaar 2023 zijn kop om de hoek van de tijd en kijkt ons aan. Oog in oog met de toekomst voelen we ons allemaal een beetje vertrouwd. We voelen allemaal dat er een grote verschuiving aankomt. Volgend jaar wordt grootser dan we verwachten. Er vindt een deeltjesverschuiving plaats wanneer we allemaal onze persoonlijke grenzen overlappen met nieuwe contouren van tijd en omstandigheden. Net als Quantum Leap lijken we op een vreemde plek te zijn beland waar de oude richtlijnen niet meer voldoen. Laten we helemaal los en leren vliegen? Wat ooit functioneerde, is nu niet meer synchroon. We zoeken naar het volgende deel van onze reis als een tijdreiziger gestrand op een verre ster; we kijken om ons heen en vragen ons af waar we zijn en waarom we zijn?

Als de Levende Aanwezigheid van Kerstmis in je Hart komt, sta het dan toe om zijn spirituele vleugels te openen en je te omhullen met liefde en bescherming. Plan om een ​​beter mens te worden met een groter doel. Luister naar de tekenen en hoor de toekomst terwijl deze uw onmiddellijke aandacht wenkt. Luister elke dag met je hart en ga dan naar die plek van gedachten. Volg je licht terwijl het verbinding maakt met een persoon, plaats of ding. Volg je licht terwijl het je als een baken naar een plaats van hemelse keuzes leidt. Keuze is de Grootmeester van alle menselijke energieën zoals het de mensheid verteert. Mensen staan ​​altijd voor een keuzepunt. Vraag om wijzer te kiezen, om te kiezen vanuit een plaats van liefde.

Elke vriendelijkheid die je doet, reist door ruimte, tijd en raakt onderweg allemaal. Je raakt het hart van God aan met elke actie en in-actie. Geef aan wie het niet verwacht, geef anoniem met pit. Geef van je stille gebeden. 'Geef zonder na te denken' waardoor het een manier van leven wordt en geen seizoen! Word dat wat je in je innerlijke hart verlangt te zijn. Word het heldere beeld in je geest terwijl je een hoger doel omarmt. Laat het Licht je in een nieuwe richting wijzen die je zal ondersteunen om alles te zijn waarvoor je geboren bent. Stop met vechten tegen de stroom van je leven die van drama naar drama drijft.

Word de meester van je lot, daag de status-quo uit en laat een kampioen geboren worden.