donderdag 15 december 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

De situatie met de zonnevlammen die gisteren begon, gaat gestaag door. Zonnevlekken AR3163 en AR3165 hebben onstabiele 'bèta-gamma' magnetische velden die energie bevatten voor op de aarde gerichte M-klasse zonnevlammen.

Wees niet verbaasd als er vandaag een zonnevlam is. NOAA-voorspellers zeggen dat er 75% kans is op M-flares en 15% kans op X-flares op 15 december. Met 11 genummerde zonnevlekkengroepen die het gezicht van de zon kruisen, is de kans groot dat elke uitbarsting geo-effectief zal zijn. https://spaceweather.com/

STIJGENDE ZONNEACTIVITEIT : Gisteren ontketende snelgroeiende zonnevlek AR3165 een opmerkelijke reeks M-klasse zonnevlammen. Veel van de fakkels slingerden CME's de ruimte in. Voorlopige gegevens van SOHO suggereren dat ze allemaal de aarde zullen missen en stroomopwaarts van onze planeet zullen passeren.

---> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Wees lief en geduldig met jezelf, luister naar je lichaam.
Zonnevlammen hebben grote impact.