vrijdag 16 december 2022

Naarmate We De Winterzonnewende Naderen / Door: Gillian MacBeth-Louthan ~ 16 december 2022

Naarmate We De Winterzonnewende Naderen

Door: Gillian MacBeth-Louthan – 15 December 2022


Als we in energie en licht dichter bij de winterzonnewende komen, komen we op een plaats van stilte als het licht en het donker als danspartners ruilen. De kortste dag van het jaar brengt een behoefte aan bezinning en contemplatie met zich mee.

Er heerst een diepe stilte als iedereen naar binnen gaat voor raad. Zoals een sneeuwvlok die valt in een diep bos, zal de stille reflectie een opening in het hart mogelijk maken, zoals de zoete adem van een enkele sneeuwvlok die zacht in je hart landt, waardoor je ziel kan ‘gewoon zijn’.

Als we allemaal naar ons hart gaan en onze persoonlijke lijst van stout en aardig bekijken, komen we op een punt dat we diep van binnen kunnen kijken naar het tijdloze, eindeloze hart.  Wij mensen hebben zoveel verborgen wensen en behoeften, op zoveel niveaus. Het universum vraagt ons ons af te stemmen op de wetenschap dat, zoals het universum belooft, aan alle behoeften altijd wordt voldaan als we er maar genoeg in geloven om ze zichtbaar te maken.  Meestal zijn we in staat om een rol toiletpapier, een papieren handdoek of een liter benzine extra te manifesteren. Hoe vaak is jouw kleine wens vervuld zonder dat je het merkt of ervoor bedankt, vaker dan je kunt tellen?

Nu we dichter bij het einde van het jaar komen, steekt het merkwaardige komende jaar 2023 zijn hoofd om de hoek van de tijd en kijkt ons aan. Oog in oog met de toekomst voelen we ons allemaal een beetje geïntimideerd. We voelen allemaal dat er een grote verschuiving op komst is.  Volgend jaar wordt grootser dan we verwachten. Er vindt een deeltjesverschuiving plaats als we allemaal onze persoonlijke grenzen overschrijden met nieuwe contouren van tijd en omstandigheden. Net als bij Quantum Leap lijken we op een vreemde plek te zijn beland waar de oude richtlijnen niet gelden. Laten we volledig los en leren we vliegen? Wat ooit functioneerde is nu niet meer synchroon. We zoeken naar de volgende etappe van onze reis als een tijdreiziger die gestrand is op een verre ster; we kijken om ons heen en vragen ons af waar we zijn, en waarom we zijn?

Als de Levende Aanwezigheid van Kerstmis in je Hart komt, sta haar dan toe haar spirituele vleugels te openen en je te omhullen met liefde en bescherming. Maak plannen om een beter mens te worden met een groter doel. Luister naar de tekenen en hoor de toekomst als die je onmiddellijke aandacht vraagt. Luister elke dag met je hart en ga dan naar die denkplek. Volg je licht als het zich verbindt met een persoon, plaats of ding. Volg je licht als het je als een baken leidt naar een plaats van hemelse keuzes. Keuze is de grootmeester van alle menselijke energieën als het de mensheid consumeert. Mensen staan altijd voor een keuze. Vraag om wijzer te kiezen, om te kiezen vanuit een plaats van liefde.

Elke vriendelijkheid die je doet reist door ruimte en tijd, en raakt iedereen op zijn weg. Je raakt het hart van God met elke actie en in-actie. Geef aan hen die het niet verwachten, Geef anoniem met enthousiasme. Geef van je stille gebeden.  Geef zonder na te denken, zodat het een manier van leven wordt, niet een seizoen! Word datgene waarnaar je verlangt te zijn in je innerlijke hart. Word het heldere beeld in je geest terwijl je een hoger doel omarmt. Laat het Licht je in een nieuwe richting wijzen die je zal helpen alles te zijn waarvoor je geboren bent. Stop met vechten tegen de stromingen van je leven dat van drama naar drama drijft. Word meester van je lot, daag de status quo uit en laat een kampioen geboren worden.

Gillian MacBeth-Louthan

Vertaling: wakkeremensen.org