vrijdag 16 december 2022

Het Is Tijd Om Je Macht Op Te Eisen ~ 16 december 2022 ~ Daniel Scranton



Het Is Tijd Om Je Macht Op Te Eisen

Gechanneld door: Daniel Scranton – 14 December 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij zijn ons bewust van de pijn die veel mensen in zichzelf dragen, en deze pijn wordt wrok, woede en haat voor de persoon, of mensen, die verantwoordelijk zijn voor wat het ook is dat de persoon in kwestie pijn doet.

Dit leidt tot allerlei problemen in iemands leven, en die problemen manifesteren zich op allerlei manieren. Je kunt gezondheidsproblemen, financiële problemen of relatieproblemen ervaren, en sommige mensen ervaren al het bovenstaande, alle problemen die voortkomen uit dat aanvankelijke gevoel gekwetst te zijn door iemand anders en niet in staat te zijn de liefde te bereiken die de kern vormt van ieder van ons.

Je kunt de liefde die in je kern zit voelen wanneer je verliefd wordt op iemand anders, en je kunt met die persoon samenkomen en afspreken om met die persoon samen te werken, maar uiteindelijk zal de gekwetstheid die normaal gesproken die liefde verduistert, terugkomen, en het zal weer naar boven komen om binnen die relatie onderzocht te worden.

Hoe genees je van die wonden die je gedurende jaren, of zelfs decennia, van gekwetst zijn door anderen in je ophoopt?

Allereerst helpt het als je door spiritueel ontwaken kunt herkennen dat je van plan was gekwetst te worden door die andere persoon of door die mensen. Als je kunt inzien dat het een overeenkomst was, dat er een contract bij betrokken was, en dat je dat contract ondertekend hebt, dan kun je tot een plaats van aanvaarding komen.

Als je kunt aanvaarden wat er is gebeurd, en hoe je je daarover voelt, en alle gevolgen daarvan, dan kun je tot een plaats van vergeving komen. Wanneer je de anderen vergeeft voor wat ze deden of tegen je zeiden, laat je op dat moment zoveel los dat je verhindert de liefde te zijn die je werkelijk altijd bent.

Velen van jullie die wakker zijn, houden nog steeds vast aan hun wrok, hun woede en hun oordeel over degenen die jou en anderen pijn hebben gedaan, en daarom begrijpen wij dat je herinneringen als deze nodig hebt om je te vertellen dat alles wat je hebt meegemaakt, vooral in het begin van je leven, gepland was.

Het werd georkestreerd door jou en alle anderen die erbij betrokken waren om je een bepaalde ervaring te geven. Die ervaringen zijn nodig voor iedereen om tot het besluit te komen dat hij datgene wat zwaar is, wat hem tegenhoudt, wil loslaten.

Je moet dus eerst een overtreding hebben die van je vraagt om te aanvaarden en te vergeven, en dat kan voor iemand heel moeilijk zijn om tot erkenning te komen. Het is moeilijk om je te herinneren wat je hebt ingesteld, je blauwdruk voor dit leven, en dus moet je het woord nemen van wezens, en collectieven zoals wijzelf, die je vertellen dat alles wat je is overkomen een afspraak was, en dat jij deel uitmaakte van die afspraak.

Wanneer dat tot je doordringt, heb je de keuze of je jezelf als slachtoffer blijft zien, of dat je jezelf als medeschepper accepteert. Wanneer je een medeschepper bent, kun je jezelf en alle anderen die betrokken waren bij de medeschepping waardoor je die pijn, of die pijn, zo lang in je droeg, vergeven.

Vergeving is bevrijdend; het is bevrijdend, en het stelt je in staat opnieuw te beginnen in je leven.

Als je opnieuw begint zonder al dat trauma en al die wonden, stel je dan eens voor wat je kunt worden. Stel je voor hoeveel liefde je kunt opbrengen en hoeveel van die liefde je kunt verspreiden. En weet dat als je dat doet, je toegang krijgt tot je ware kracht. Je brengt jezelf dan in een positie waarin je zo’n mooi leven kunt creëren voor jezelf en alle anderen die deel uitmaken van je leven.

Dit is wat wij voor jullie allemaal verlangen, en daarom geven wij jullie deze herinnering aan de kracht van vergeving en de waarheid van wie jullie zijn als eeuwige en oneindige wezens die al voor deze incarnatie bestonden en die voor eeuwig en altijd zullen blijven bestaan.

Alleen zeer machtige wezens zouden er ooit mee instemmen zo kwetsbaar te zijn als jullie en toe te staan dat jullie slachtoffer worden van welk misbruik dan ook.

Het is tijd om je macht op te eisen, en de weg daarnaartoe is het loslaten en vergeven van allen die je tot nu toe in je leven hebben gekwetst.

Zodra je dat doet, stel je voor wat je kunt zijn en wat je kunt creëren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org