vrijdag 16 december 2022

GAAN MOETEN JULLIE ZELF! – Boodschap van Meester El Morya ~ 16 december 2022 ~ Jahn J.Kassl


GAAN MOETEN JULLIE ZELF!

Jahn J. Kassl, 13 december 2022

 

Boodschap van Meester El Morya


De huidige dynamiek in de ascensie kan worden gecondenseerd tot deze eenvoudige formule: Het spel wordt aan het eind beslist en we staan nog maar aan het begin! Laat je niet imponeren door spot en kwaadaardigheid, door aanvallen en aanslagen, en schud de angsten van je af door je bewust te worden van je eigen macht en goddelijkheid in deze strijd. De spirituele niveaus van het Zijn, de families van licht achter de sluier – zowel binnenaards als buitenaards – staan aan je zijde. Alleen gaan, gaan moeten jullie zelf!


Gaan moeten jullie zelf!

Nieuwe dynamiek

Geliefde mensen,

er komt een nieuwe dynamiek op gang, want de mensen staan op! Dit zet dingen in beweging en maakt gebeurtenissen mogelijk die hiervoor ondenkbaar leken. Nu word je getest op je doorzettingsvermogen en zijn goede zenuwen vereist.

Het ligt helemaal aan jullie, wat jullie met jezelf laten doen en wat jullie je laten aandoen. Niemand heeft macht over je zolang je standvastig NEE zegt en bereid bent daarvoor op te komen!

In Europa wordt de strop aangetrokken voor een onmenselijke toekomstige wereldorde. Beetje bij beetje moeten de zielen van de mensen worden gestript en moet er een “eenheidsmensheid” ontstaan. Waarom? Het gaat om de volledige controle over de mensheid totdat een numeriek kleine bovenklasse de numeriek gereduceerde onderklasse overheerst.

De onbewuste, door lage driften beheerste uniforme mens is het doel. De gentherapie is hierop gericht.

Winnen of verliezen?

Veel dat jullie via boeken en in geschriften is aangekondigd, gaat nu in vervulling. Maar ik zeg jullie: Het zal alleen vervuld worden voor hen die tot op heden hun kop in het zand steken, die geen wil tonen om te leven en te overleven en die aan de andere kant op het verkeerde front vechten voor hun fysieke overleving.

Zij die hun leven willen redden zullen het verliezen, zij die bereid zijn hun leven te geven ter wille van zichzelf en hun ziel zullen het winnen.

Deze eenvoudige formule vat de huidige dynamiek in de ascensie samen, want het is waar: het spel wordt aan het eind beslist en we staan pas aan het begin!

Daarmee is alles gezegd voor vandaag.

Blijf vertrouwen en verzet je! Bedenk mogelijkheden en manieren! Kom op voor vrijheid en zelfbeschikking! Laat je stem horen! Laat je niet imponeren door spot en kwaadaardigheid, door aanvallen en aanslagen, en schud de angsten van je af door je bewust te worden van je eigen macht en goddelijkheid in deze strijd.

De spirituele niveaus van het Zijn, de families van licht achter de sluier – zowel binnenaards als buitenaards – staan aan je zijde. Alleen gaan, gaan moeten jullie zelf!

Ik hou oneindig veel van jullie
Meester El Morya

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org