vrijdag 16 december 2022

De Verandering/Ineenstorting van de Oude Orde ~ 16 december 2022 ~ Judith Kusel



De Verandering/Ineenstorting van de Oude Orde

Door: Judith Kusel – 14 December 2022

We zitten midden in een intense ineenstorting van de oude orde en oude garde, structuren, vormen en dus omwentelingen doen zich overal voor. Daarbij doen zich intense klimaatveranderingen voor.

Hier in Zuid-Afrika hebben we op sommige plaatsen stortregens, en mij is getoond dat het een diepe reiniging is in de hoogste graad, net als vulkanen en branden, die transmuteren, aardbevingen zijn drukpuntkleppen die het oude loslaten, en meer dan dat, stormen ruimen het oude op door het letterlijk weg te blazen. Verwacht meer!

Hiermee ascendeert het Afrikaanse continent reeds naar de Nieuwe Aarde, want zij houdt de ruggengraat vast en al haar immens krachtige heilige plaatsen en kristallijne piramides en kristallijne piramideroosters zijn nu volledig geïntegreerd in de Nieuwe Aarde, want de Nieuwe Aarde heeft zich gevormd rond de oude aarde en Afrika is het oudste continent – wat zij geologen het Supercontinent noemen, het eerste.

Wees ervan bewust dat ascensie versnelt, en ik heb onlangs geluisterd naar en gesprekken gevoerd met medische artsen die zich terdege bewust zijn van het ascensieproces en de effecten daarvan op het fysieke lichaam. Onze fysiologie vult zich met licht, en niemand meer dan de cellen in ons lichaam. Hoe meer licht er in de cellen komt, hoe meer we oplichten. Een dode cel, (zoals een kankercel), houdt geen licht meer vast. Het is dood.

Mij is een jaar geleden verteld dat het van vitaal belang is al onze hoogste zenderkanalen open te hebben, (vooral nu de chakra’s voor het eerst sinds Gouden Atlantis in de ruggengraat worden vastgehouden – alle vijftien). Daarbij moeten we bedenken dat we 12 lichamen hebben, en niet slechts één.

Het is nu van vitaal belang om het fysieke, emotionele, mentale, spirituele en alle 12 lichamen vrij te maken. Ons emotionele lichaam is rechtstreeks verbonden met de lagere chakra’s en het stuitbeen, en op het ogenblik, met alle omwentelingen die gaande zijn, komen de onbewuste angsten om te overleven naar boven, plus de onbewuste geheugenbanken van de vernietiging en val van Atlantis. Aangezien alle Atlantische zielen opnieuw zijn geïncarneerd, moeten alle negatieve patronen die de mensheid ooit in Atlantis heeft gecreëerd, diep worden losgelaten, inclusief oorlog en vernietiging en machtsmisbruik.

Het mentale lichaam bevat de onderbewuste angsten, mentale blokkades en valse programmeringen in de hoogste graden en inderdaad, tenzij we de lagere geest kunnen overstijgen, hebben we geen toegang tot de hoogste geest. Dit kan alleen als de Hartchakra volledig open is, nu samengevoegd met de keel en Alta Major – en dan met het Derde Oog en hoger. Dit is belangrijk om te beseffen, want als er nog overblijfselen zijn van de controleboxen die bij de bevolking van Atlantis in het schedelgebied zijn geïmplanteerd (als ze nooit zijn verwijderd, blokkeren ze nog steeds), kan de hogere geest niet worden benaderd, evenals schokapparaten, bedrading, negatieve entiteiten, en dus zullen de gevoelens van afscheiding van zichzelf en anderen blijven bestaan.

We zijn in voor ingrijpende veranderingen in alle vormen en uitdrukkingen en het zal versnellen tot 2032.

2023 is inderdaad het jaar van transfiguratie in de hoogste graad.

Het woord “ineenstorting” komt steeds terug van mijn hogere leiding.

En inderdaad, het gebeurt op alle fronten.

Het hart bevat de ziel – en de ziel verbindt zich inderdaad kosmisch, want de ziel is oneindig.

In waarheid ben je oneindig.

Je bent niet gebonden aan het fysieke, hoe het zich ook lijkt te manifesteren in vorm en wezen in en om je heen.

De brandstof van ascensie is inderdaad de Kracht van Liefde, en meer nog de terugkeer naar onschuld. Naar zuiverheid in haar hoogste vorm – en zo worden we herboren in een nieuw leven – dat op dit moment ons begrip te boven gaat, maar hier al is, zich manifesterend in vorm en wezen in en om ons heen!

Verwacht het onverwachte!

Judith Kusel

Vertaling: wakkeremensen.org