donderdag 15 december 2022

Kunnen we ontsnappen uit onze bewustzijnsgevangenis? ~ 14 december 2022 ~ Kenneth Schmitt


Kunnen we ontsnappen uit onze bewustzijnsgevangenis?

Door: Kenneth Schmitt – 11 December 2022

In een nieuw tijdperk wordt de mensheid bevrijd van de slavernij waarvan velen van ons zich niet bewust waren. Onze programmeringen en trainingen zijn zo grondig geweest, dat we geloofden dat we vrij waren. We zijn alleen vrij geweest binnen de grenzen van de politie, het leger en de bank- en financiële instellingen. Alle multinationals, regeringen en grote maatschappelijke organisaties zijn gecontroleerd door duistere energie, die deel uitmaakt van het voorbijgaande tijdperk. De waarheid van onze gevangenschap komt aan het licht, en nu is de uitdaging voor ons om klaar te zijn om de gevangenisdeur uit te lopen naar het licht van de nieuwe wereld.

Momenteel zien we de eerste lichtstralen door de kier van de open deur sijpelen. De meesten zijn zich daar nog niet van bewust. Maar wat zal er gebeuren wanneer de deur opengaat, en wij ons vrij kunnen bewegen in een wereld van licht en liefde? Kunnen we het geloven? Kunnen we erop vertrouwen dat ascentie echt is? 

Wanneer wij allen buiten zijn in de helderheid van verlicht bewustzijn, worden alle donkerste situaties en wezens die ze bewoond hebben duidelijk, en zien we dat er overal een afschuwelijk kwaad is geweest, dat zich voedde met de levenskracht van de mensheid. Deze energieën lossen nu op in het licht en verdwijnen uit onze ervaringen. We kunnen ze loslaten, terwijl we een perspectief van mededogen voor de verlorenen en dankbaarheid voor onze levensessentie, die schijnt in het licht van het Scheppersbewustzijn, handhaven.

De helderheid van het goddelijke licht kan voor velen te veel zijn, en zij kunnen ervoor kiezen in de gevangenis van de dualiteit te blijven, vastgehouden door angst en twijfel. Wij hebben een geest van avontuur nodig om in de trillingen van het onbekende te dwalen. Wat gebeurt er als we liefdevol en mededogend met iedereen omgaan? Hoe kunnen we dat doen, als er overal ongelooflijke bedreigingen zijn? In de energieën van het nieuwe tijdperk zijn geen bedreigingen reëel. Dit was altijd al zo, maar nu wordt het duidelijker.

De macht van de duistere kracht is gebouwd op geld, heel veel geld, gestolen door list en verraad van ons allemaal, terwijl ze ons trainden te geloven dat het allemaal in ons belang was. Nu verdwijnt de liquiditeit van het geld snel, en de psychopaten worden achtergelaten om te vechten over wat overblijft, waardoor zij niet langer in staat zijn ons te controleren. Als reactie op de stijgende positieve energieën en hogere vibraties worden onze controleurs wanhopig en worden ze gek. Velen hebben ons al verlaten.

Onze wereld maakt transformerende veranderingen door die van ons verlangen dat we diep in de duistere energieën tasten en onze gehechtheid aan angst, woede en wraakzucht loslaten. Wij worden uitgedaagd om onvoorwaardelijke liefde, mededogen, dankbaarheid en vreugde uit te stralen tegenover het ergste kwaad. Intuïtief kunnen we begrijpen hoe de psychopaten het duistere pad namen en daarin gevangen raakten, niet in staat om te ontsnappen. Velen werden onderdrukt, en zij werden de onderdrukkers, en de onderdrukkers werden de onderdrukten. We hebben het allemaal meegemaakt. Het is tijd om onze trilling te veranderen in levensbevorderende energieën voor iedereen in elk moment, die ons ervaringsmatig voorbij de dualiteit brengen.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org