donderdag 15 december 2022

De tijd tussen nu en het einde van 2022 ~ 14 december 2022 ~ Daniel Scranton

De tijd tussen nu en het einde van 2022

Gechanneld door: Daniel Scranton – 13 December 2022.

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

We zijn erg blij om deze uitzendingen met jullie te delen. We delen ze graag om verschillende redenen. We houden ervan onszelf uit te drukken, onze waarheden te delen, en we zijn graag van dienst. We genieten ook van het proces om te zien wie de transmissie precies gaat ontvangen, en we genieten er ook van te zien wat elke persoon met de transmissie doet. Er wordt jullie zoveel meer gegeven dan alleen woorden, concepten, ideeën en leringen, en wij willen dat jullie weten dat jullie elke dag transmissies van energie ontvangen.

Als je je afstemt op de energieën die op je afkomen, dan weet je dat je meer hebt om mee te werken dan gewoonlijk. Als je je afstemt op jezelf, kun je ook voelen dat je beter in staat bent, dan de laatste keer dat je je op jezelf afstemde, om met de energieën om te gaan en er iets positiefs mee te doen. Dit leven draait om wat je doet met wat je gegeven is. Anders gezegd, het is wat je doet met wat je voor dit leven hebt gekozen waar dit leven om draait. Je wist waar je aan begon omdat je het zag; je zag de tijdlijn die je ging bewonen, en je wist wie je ouders zouden zijn, maar je wist ook wie je broers en zussen en je beste vrienden enzovoort zouden zijn. Je wist niet wat je met je leven zou doen.

Dat deel is niet te voorspellen. Het is niet te voorzien, en het is niet te voorspellen omdat er een vrije wil is. Je hebt een vrije wil, waardoor je kunt kiezen wat je doet met wat je krijgt. Die vrije wil is kostbaar. Het is een geschenk dat je begint te gebruiken op het moment dat je ontwaakt voor de waarheid dat je dit alles creëert met meer dan alleen je gedachten, woorden en daden. Je creëert dit alles met je intenties, je keuzes, je vibratie en waar je je op richt. Je creëert dit alles met energie, en wanneer je meer energie hebt, kun je meer creëren.

Er is meer dat je nu kunt doen vanwege je energetische positie. Op dit punt in jullie kalenderjaar hebben jullie zoveel energieën waarmee jullie werken. Er is zoveel dat je kunt bereiken waar je nu bent, en je wordt opgeroepen om je met meer intentie te concentreren omdat we weten waartoe je in staat bent. Wij weten wat jullie potentieel is; wij weten wat jullie kunnen doen met de energieën die nu op jullie afkomen, en wij willen jullie aanmoedigen om datzelfde geloof in jezelf te hebben.

Geloof in jezelf en in wat je kunt doen met je leven en voor de hele mensheid, en je zult deel uitmaken van de evolutie van het bewustzijn op een zeer reële, pragmatische, praktische manier, want je weet nu dat je met meer werkt dan alleen hout, cement, staal en andere natuurlijke hulpbronnen. Jullie werken met energie, en jullie hebben nu meer om mee te werken dan ooit tevoren in de menselijke geschiedenis.

Jullie volgende vraag moet zijn: “Hoe werken we met energie?” Ten eerste, voel in de energie. Voel het om je heen; voel het als je ademt. Voel het binnenkomen via de kruin van je hoofd, en richt het dan met je aandacht. Wat wil je creëren? Wat wil je meer zien in jouw wereld? Welke veranderingen zou je willen zien in je relaties, je financiën, je gezondheid. Concentreer je terwijl je je ook bewust bent van deze energieën, en kijk dan wat je co-creëert met dit prachtige universum van ons.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org