woensdag 21 december 2022

Kosmische energie update 5D portaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmische energie update 5D portaal
KRACHTIGE GALACTISCH GENETISCHE ZUIVERINGS GOLVEN EN HET WEGBRANDEN VAN ASTRALE KARMAKNOPEN VAN VELE LEVENS EN GENERATIES- MET VERHOOGDE LYMFE EN BLOED DETOX-PIJNLIJKE LYMFEKNOPEN-VERHOOGDE VERMOEIDHEID DOOR SNELLE TRANSFORMATIES-VERSTERKTE VIBRATIONELE GRIEPSYMPTOMEN-ONDERRUGKLACHTEN-ONRUST-HYPERNERVEUS-HARTRITMESTOORNISSEN-BENAUWD-LAST VAN DE MAAG-HOGEDRUKPANGEVOEL

Ons FYSIEKE LICHAAM gaat nu door enorme energie verschuivingen heen en heeft te resetten; de thymus activeert en het oude zeer stroomt eruit, de thymus is verbonden aan de schildklier en de bijnieren en deze worden dus mede geactiveerd.

- hartkloppingen/thymus fladderen, hartritmestoornissen, hart
overslaan, je hart voelen kloppen in je keel
- duizelingen,
stress, angstig omdat ons duale ego brein deze
symptomen zeer angstaanjagend en verontrustend vindt en deze
duale gedachten geven dan fysieke reacties als paniek, paniek,
grote onrust, hyperventileren, benauwd= zwart-wit denkend brein
- hartchakra openingen en expansies geeft drukkend gevoel op
het borstbeen, alsof je hart op barsten staat en uit je borstkas wil
springen=uitbreiding van het hart over het hele lichaam heen.
- emotionele uitbarstingen/tranen, hoofdpijn
- lusteloos, overprikkeling, huidirritatie, onzekerheid, enorme
moeheid, snel overprikkeld, voeding gaat je meer en meer
tegenstaan=maag draait je letterlijk om= tegen de stroom in
-ijzige kou, nerveus, plots versterkte ascensie klachten, rillen, beven,
schokgolven, statische energie ervaren

Bij hartkloppingen, duizelingen en verhoogde hartslag, onregelmatige hartslag, spierkrampen, groeipijnen
zonder medische oorzaak, helpt het om de hals te masseren en dan mn de rechterkant van je hals= dit geeft kalmering vd nervus vagus!
Onze hersenen en zenuwstelsel reageren zeer sterk op de dagelijkse opbouw aan hoogfrequente lichtgolven!
Dit alles is sterk voelbaar. We stijgen razendsnel vanuit de 3e naar de 5e dimensie en veranderingen zijn immens voelbaar.
Het is alsof je verhuizen gaat en je je oude vertrouwde huis leeggehaald hebt en achterlaat!

Zoveel levens en zoveel relaties laat je achter, laat je los...
We snijden momenteel collectief heel veel energiekoorden door ter hoogte van de keelchakra , we verbreken de lijnen die niet langer resoneren met wie we nu zijn na een worsteling van vele maanden tot jaren, losmaken van deze koorden die nog stammen uit onze kindertijd en we afhankelijk waren, onze thymusklier activeert en dit kun je voelen als een gevoelige en bobbelige weefsellagen rondom je sleutelbeenderen hals en borsten Bovendien kun je pijn, tintelingen of zwakte ervaren in je armen en vooral de linkerarm. Ook geeft het steenkoude vingers door de veranderende bloedcirculatie!

Oud zeer komt massaal los op deze plekken. Het snijdt vele koorden los die uit afhankelijkheid zijn ontstaan, bv goedkeuring uit angst voor afwijzing etc. Of bv veel doen voor een ander om waardering te krijgen.
Nu we meer en meer liefde voor onszelf krijgen en ook aan onszelf geven komen deze koorden aan het licht; je kunt nu mensen aan trekken die tijdelijk hier symbool voor staan; ze hebben ook iets dan van jou nodig omdat ze het niet aan zichzelf geven.
We zijn druk bezig met een periode van fysieke uitlijning vanuit de 7 nekwervels. Op cellulair nivo gaan we meer en meer ruimte maken voor groei en bewustzijn.

Onder je linker oksel loopt een belangrijk lymfekanaal die je hele linkerkant incl. je beide benen en voeten vervoert. Je kunt bij het op gang komen van deze modderstroom last krijgen van je benen, voeten, heupen, buik en linkerborst; pijnlijk, gezwollen, kriebelig, jeukerig, dit is het kanaal van de aarde=moedermelk ahw en herbergt ook de angsten van je moeder die je letterlijk opzoog en je immuunsysteem beïnvloedde. Onder je linker oksel zit veel embryonaal darmweefsel en dit bevat heel veel lymfe dus je kunt ook heel veel pijnklachten hier ondervinden als de stroom op gang komt.

We doorleven vele levens en generaties om voorgoed het oude te verteren en los te laten, om ons weer te mogen verbinden met ons lichtlichaam. Een ongekend wonder en geschenk aan ons! We leven in hele bijzondere tijden en lopen voorop al voelt het alsof je achteruit gaat maar dat is puur je verleden en de vele levens die je uit je systeem verwijdert!

SLOW DOWN!

TIP: www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering waardoor je zicht bij jezelf blijft!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

***Even een dag eerder dan de bedoeling een losse pols stamppot, ik voel de moeheid van de voortdurende transformaties en de sterke galactische golven met de opschoning in de maag en hartholten, snotterig, pijnlijke lymfeklieren***

Vanwege de versterkte symptomen plaats ik nu 2 x per week op dinsdag en vrijdag een update!

***VERSCHIJNT OP DINSDAG en VRIJDAG!!***
GEEN pb berichten aub!
Marjolein Ingrid Soulpursang