woensdag 21 december 2022

Nieuwsbrief Brenda Hoffman ~ Life Tapestry Creations: stop met doen alsof

Nieuwsbrief Brenda Hoffman
Life Tapestry Creations: stop met doen alsof


Geliefden,
Tegenwoordig hebben de meeste mensen besloten om te implanteren of hebben ze geïmplanteerd hun fysieke verschuiving voorbij 3D. Misschien ben je in de war, want wij van de Universa hebben eerder verklaard dat de meerderheid van de aardse wezens de nieuwe jij Rubicon is gepasseerd.

Degenen die u volgen, hebben vandaag (16 december 2022) hun fysieke transitie voltooid.

Velen van jullie die bekend zijn met de overgangsreeks weten dat de fysieke overgang de laatste en soms meest gecompliceerde fase is.

De meesten zijn dus verward, angstig, slapen niet goed of hebben lichamelijke problemen. Deze tijd lijkt enigszins op de 3D-puberteit waarin je van de ene op de andere dag bent gegroeid, je stem is veranderd of je emoties rafelig en onverklaarbaar zijn voor jou of anderen. Zo is het nu. Je voelt je waarschijnlijk onrustig, moe en prikkelbaar.

Degenen die besluiten niet over te stappen, kunnen jou of je reacties niet meer begrijpen.

U wilt op uw beurt zowel overwinteren als spelen met anderen. Je binnenkant staat op zijn kop. En je uiterlijke reacties komen niet noodzakelijkerwijs overeen met je innerlijke of uiterlijke gevoelens. Je bent in de war, boos, verdrietig en lacherig. Een krachtig verwarrende combinatie waar je niet doorheen of omheen lijkt te kunnen bewegen.

Dat is te verwachten - je ging van nacht naar dag, van angst naar het onbekende. Natuurlijk hebben we eerder soortgelijke gedachten geuit. Het verschil is dat degenen onder jullie die maanden of weken geleden zijn overgegaan nu degenen helpen die de laatste sprong naar hun nieuwe fysieke wezen hebben gemaakt. Het is alsof je je eerste reis hebt voltooid om kort terug te keren naar het startpunt om degenen die besloten te volgen te begeleiden.

Het resultaat van die interne en emotionele interacties is dat alle wezens die nu volledig voorbij 3D zijn, uitgeput zijn. Zowel degenen die net hun fysieke stuk hebben voltooid als degenen onder jullie die ze er de afgelopen dagen doorheen hebben geleid.

Je bent klaar voor wat downtime. Toch vraagt ​​het seizoen om emotionele interacties die niet noodzakelijkerwijs een nieuwe jij omvatten. Sommigen van jullie volgen 3D-verwachtingen om dit en dat te doen, ondanks je uitputting. Anderen voelen zich schuldig omdat je niet voldoet aan de vakantieverwachtingen van anderen – of van jezelf. En sommigen van jullie negeren deze feestdagen – niet omdat je een zogenaamde Scrooge bent, maar omdat je geen interesse hebt om mee te doen of aan zelfzorg doet.

Waarom u besluit om niet volledig deel te nemen aan vakantieactiviteiten maakt niet uit. Weet gewoon dat je meer uitgeput bent dan je beseft. Het is essentieel dat je zelfzorg zich richt op wat je nodig hebt in plaats van wat je van jezelf verwacht.

Ondanks je uitputting is het niet moedig om tijdens deze feestdagen te functioneren zoals jij en anderen verwachten. Het verandert je leven ook niet als je besluit niet te reageren zoals anderen verwachten.

Je realiseert je waarschijnlijk of zal heel snel beseffen dat "je niet meer in Kansas bent". Wat omhoog was, is nu omlaag. En wat door jou van je werd verwacht klopt niet meer. Je nieuwe wezen stroomt in plaats van te reageren op prikkels van buitenaf.

Je kunt niet tegelijkertijd kind en volwassene zijn.

Velen van jullie reageren alsof je bent teruggekeerd naar de 3D-puberteit omdat je niet luistert naar je fysieke of emotionele wezen. Je bent voorbij de puberteit geëvolueerd.

Als je merkt dat je verward, uitgeput, boos of emotioneel uitgeput bent, komt dat omdat je luistert naar en reageert op anderen in plaats van op jezelf. Die dagen van springen tussen kindertijd en volwassenheid zijn voorbij.

Stop met doen alsof je geen actieve innerlijke stem hebt die je aanmoedigt om te stromen. En stop met te doen alsof je gemakkelijk kunt springen tussen de 3D-kindertijd en voorbij de 3D-volwassenheid. Vanaf vandaag is dat niet meer mogelijk - zoals de voetbalster van de middelbare school die nooit verder komt dan dat stadium.

Je bent een volledig nieuwe jij, net zoals dat geldt voor degenen in de tweede en derde golf. In werkelijkheid is de vierde golf veel verder dan zelfs wij van de Universa op dit punt in de geschiedenis van jullie aarde hadden verwacht.

Stop met doen alsof je iemand bent die je niet bent, ondanks de eisen van je vroegere 3D-wereld. Je hoort niet meer in die wereld. Je hebt een nieuwe taal en richting. Een richting die niet compatibel is met die van 3D. Dus stop met doen alsof je van beide werelden kunt zijn. Net zo min als de stervoetballer van de middelbare school een stervoetballer van de middelbare school kan blijven als hij of zij eenmaal is afgestudeerd aan de middelbare school.

Dit is je nieuwe leven - begin het te leven.

Zo zal het zijn. Amen.