vrijdag 23 december 2022

Geef je Over ~ 23 december 2022 ~ Nicky Hamid

Geef je Over

Door: Nicky Hamid – 21 december 2022

 

Overgave aan de Hogere Autoriteit van het Zelf.

Overgave is niet het opgeven van je vrijheid.

In feite het tegenovergestelde, want overgave is voor mij bevrijding.

Stel je een frambozenstruik voor die de perfecte framboos wil produceren. En in plaats van die roeping te begrijpen en de bes zich op natuurlijke wijze te laten ontwikkelen, proberen we de zon en de regen te controleren en de tuinman ervan te overtuigen de grond te bemesten op de manier die het riet het beste acht. Al zijn energie en inspanning gaan naar zijn eigen strijd om de perfectie van de framboos die hij moet produceren te verzekeren, in plaats van zijn bestaande systemen, die speciaal gecreëerd zijn om dat doel te bereiken, te laten functioneren zoals ze zouden doen, zonder “persoonlijke” wil, en het weten met opperste vertrouwen, dat de framboos onderweg is.

Jouw problemen met overgave zijn dat je zo bezorgd bent over de uitkomst en het ontvouwen van jouw “goed” zoals jij denkt dat het zou moeten, dat je jezelf in een staat van twijfel, verwarring, angst en paniek werkt.

Laat de teugels los. Die liggen al in de handen van de Schepper God die jij bent.

Zijn/Haar/JOUW intenties zijn om de perfectie van het Goddelijke Plan moeiteloos in je leven te laten ontvouwen.

Laat de behoefte los om de dingen te laten gebeuren volgens de behoeften van je ego/geest. Want ik hoor U zeggen geliefde Moeder ….. “Ontspan en ervaar totale vrede, en laat Mij (God) Mijn wonderen doen. Perfecte expressie is uw Essentie.

Rust erin, zie het als je ware identiteit, accepteer het en laat je leven zich via HET ontvouwen. Jij bent reeds perfectie, want jij bent Jouw schepping. Je hoeft je eigen perfectie niet te creëren zoals je denkt dat het zou moeten zijn? Ontspan je en laat Mij, het Goddelijke in jou, dat je ZIJN, al het zware werk doen”.

Zo was het bedoeld.

Jij bent Liefde, dus ga deze dag vreugdevol en vredig tegemoet, want dat is jouw Natuur.

Verwacht perfectie in wat je wordt aangeboden en wat je kunt ervaren, want daar heb je recht op.

Laat angst varen en werp het op naar Mij, want Ik zal graag alle lasten oplossen. Aanvaard de zegeningen.”

Ik geef me over aan de stroom van Goddelijk Leven.

Ik hou zo van je

***************************

DE SLEUTEL

HOE MINDER WE PROBEREN UITKOMSTEN OF GEBEURTENISSEN TE BEHEERSEN, HOE MEER RUIMTE WE LATEN VOOR ONGEZIENE KRACHTEN OM HUN HOOGSTE POTENTIEEL TE VERVULLEN.

Maar alleen jij kunt dit aan jezelf bewijzen.

LAAT HET LOS.

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org