donderdag 22 december 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 22-12 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 22-12: Er is eigenlijk weinig te melden. In de middag liep de zonnewind mild op (naar 440km/sec.) En was er tussen 14:00 en 18:30 een milde reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde tegen zonnestorm aan (kp-4).
(Symptomen: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-6 heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz.

Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt,dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor lichaam en ook de psyche. Deze frequenties kunnen je optillen in bliss.)

De Zon was ook heerlijk rustigmet alleen een lagere C-klasse zonnevlam. En de gaten in de corona staan niet op de aarde gericht.

Het artikel voor de actuele processen van de nieuwe Maan van a.s. vrijdag 23-12 staat op de website: https://inzichten.com/forces-of-nature/

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com