vrijdag 23 december 2022

De Kerstmis & Zonnewende Heilige Dagen ~ 22 december 2022 ~ Daniel Scranton



De Kerstmis & Zonnewende Heilige Dagen

Gechanneld door: Daniel Scranton – 21 December 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij zijn ons zeer bewust van de energie en het bewustzijn van concurrentie daar op Aarde, en wij weten dat zelfs verschillende geloven tegen elkaar worden opgezet. Daarom werd de kerstvakantie heel dicht bij de zonnewende geplaatst, zodat de aandacht zou worden afgeleid van de zonnewende en op de kerstvakantie zou worden gericht. Velen van jullie weten dat 25 december niet de datum is waarop de vier sterren samenkwamen tot één groot licht aan de hemel, en het is niet de datum van de geboorte van degene die Jeshua wordt genoemd. Het was een datum die werd gekozen om niet zo dicht bij Pasen te liggen en heel dicht bij de zonnewende om de aandacht af te leiden van dat prachtige feest. En nu zijn er veel minder mensen die de zomer/winterzonnewende vieren dan mensen die de kerstvakantie vieren.

Nu is de leer van Jeshua natuurlijk heel belangrijk en het leven dat hij leidde is er een van meesterschap. Het is een voorbeeld voor jullie allemaal hoe je er kunt zijn in de wereld. En dus hoeft er geen concurrentie te zijn tussen het vieren van deze wonderlijke gebeurtenis in de natuur en de viering van de geboorte van Jeshua. Beide kunnen gevierd worden, en beide kunnen gezien worden als hun plaats in het menselijk collectief bewustzijn. Wij moedigen jullie aan om de zonnewende te vieren op elke manier die jullie willen om jullie zon en Moeder Aarde te danken, en jullie kunnen ook jezelf vieren voor het oproepen van zoveel energie op de zonnewendes en nachteveningen die jullie daar op Aarde hebben.

Jullie zijn er om je in die energieën te verankeren, om die energieën door je heen te laten gaan en om ze met je medemensen te delen. Jullie zijn er om het bewustzijn samen te voegen, te integreren, te verenigen, en daarom hoeven jullie niet te wijzen op de commerciële aard van Kerstmis of boos te worden op de mensen die ervoor gekozen hebben te concurreren met de zonnewende om meer mensen naar de kerk te brengen. Je kunt beide vieren, en je kunt de twee data die dicht bij elkaar liggen zien als een gelegenheid om het bewustzijn samen te voegen. Het is een gelegenheid om de aarde en de hemel samen te brengen.

Er was ooit een tijd dat de goden meer gezien werden als verblijvend onder jullie en in de wind en de bergen, de oceaan, enzovoort. En toen ze eenmaal hoog in de lucht werden geplaatst, werd er een grotere scheiding tussen menselijk en goddelijk bewustzijn. Maar jullie zijn er om te verenigen, om alle bewustzijn samen te brengen in Eén. God is overal en alles, en wij zijn allemaal representaties van dat wat sommigen God noemen en wij Bron. Nogmaals, er is geen reden om te wedijveren over wat het juiste woord is voor die energie, dat bewustzijn, die kracht die in elk wezen woont.

Nu we 2022 met jullie allemaal op Aarde afsluiten, willen we dat jullie je herinneren dat verenigen de manier is om meer te worden van wie je werkelijk bent. Het is niet nodig om nog meer onnodige afscheiding of segregatie te creëren. Het is tijd dat die illusie verdwijnt, zodat we allemaal samen kunnen komen als Eén Wezen, als één kracht binnen dit universum van liefde. En wanneer je die liefde in je voelt, dan weet je dat je op de goede weg bent.

Jullie zullen te horen krijgen dat er nog veel energie en bewustzijn op Aarde is waartegen jullie je moeten verzetten, waartegen jullie moeten strijden en waarover jullie moeten oordelen, en dat is eenvoudigweg niet het geval. Het is er allemaal om jullie te weerspiegelen wat jullie in jezelf en buiten jezelf moeten liefhebben. En als je dat doet, weet je dat je één bent die zich verenigt, en weet je dat je dat aspect van je missie voor dit leven op de planeet Aarde vervult.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org