vrijdag 23 december 2022

Een boodschap van het Arcturiaanse collectief: Moeder Aarde, Moeder Maria, El Morya, Arcturiaanse Hoge Raad: Vrijheid in 2023 ~ 23 december 2022



Een boodschap van het Arcturiaanse collectief:
Moeder Aarde, Moeder Maria, El Morya, Arcturiaanse Hoge Raad: Vrijheid in 2023

Gechanneld door: Marie Mohler – 18 December 2022 / Ontvangen 12 Oktober 2022

Dierbaren,

Het is Moeder Aarde, Moeder Maria, El Morya, en de Arcturiaanse Hoge Raad hier, stromend door het Hogere Licht van Eenheidsbewustzijn dat schijnt vanuit de Eenheidsster, of de Ster van Bethlehem.

Dit Licht van de Eenheidsster leeft in jullie, dierbaren. Dit is het Levende Licht van de Bron Schepper, die jullie heeft geschapen. Jullie zijn gemaakt van Sterrenstof, geliefden. Jullie zijn stralende energieën en een Levende Lichtbron van de Ene Ware Bron. Wanneer de christenen de verhalen horen over de drie Wijzen die naar het kindje Jezus reisden en de Ster van Bethlehem volgden, volgden zij zowel een innerlijke Ster als een letterlijke Ster aan de nachtelijke hemel. De Ster van Bethlehem, die werkelijk de Eenheidsster is, is een Lichtbron van de Schepper Bron die zowel in de fysieke als in de niet-fysieke sferen leeft. 

Haar Essentie leeft in jullie, en zij roept de hele mensheid op om op te staan en haar frequenties van harmonie, vrede, warmte, vreugde, liefde en licht werkelijk te voelen. Het is een frequentie van Eenwording. Het is een frequentie van het Christus Licht. En het is een frequentie van Christusbewustzijn. Deze frequenties leven voorbij religie. Ze leven voorbij de slangenpropaganda. En ze leven voorbij alle valstrikken, moerassen, spelletjes en trucs van het afscheidingsbewustzijn. Want Levend Licht is overal, universeel, in alle rijken en alle tijden. En het is tijd voor het voelende leven op deze wereld om op te staan en zich te herinneren dat dat Levende Licht is wie je bent.

Laten we een Diepe Goddelijke Adem inademen, zodat deze Heilige Bewuste Adem alle delen van jullie kan vullen die het gevoel hebben gehad dat ze buiten dat Al-Tijd, Al-Liefde, Al-Weten en Al-Alomtegenwoordige Levende Licht hebben geleefd gedurende eonen van tijd, en misschien meer specifiek, dit leven. Laten we de helende en frequentieverhogende eigenschappen inademen die het Levende Licht van God/Schepper/Bron in jullie inboezemt, via de Levende Levenskracht die jullie in je dragen en die jullie JOU maakt.

De Bron roept ieder van jullie naar huis in het Eenheidsbewustzijn dat leeft in het Onstoffelijke Materiaal dat van jullie een levende bewuste schepping van deze Grote Schepping maakt. De Bron roept jullie op tot herkenning, herinnering en resonantie van jullie eigen ziel met dit Sterrenstof dat in jullie leeft. Het leeft in je Heilige Adem. Het leeft in Goddelijke Prana. Het leeft in het Hart van Eén in jullie eigen Hartcentrum.

Dit zijn de eenvoudige manieren waarop God/Bron/Schepper jullie uitnodigt je te herinneren en opnieuw te weten wat jullie altijd al geweest zijn. Jullie zijn een levende exponent van het meest buitengewone potentieel van dit Grote Licht. Jullie houden de Kracht van de Schepping letterlijk in jullie handen, want in jullie handen bevinden zich talloze chakra’s die het nauwst verbonden zijn met jullie Goddelijke Hartchakra, waardoor alle zegeningen uit jullie Goddelijke Bron stromen. Nodigt de Bron je uit om bewust via jullie Levende Hartcentrum deze Levende Goddelijke Adem en dit Levende Goddelijke Christelijke Lichtbewustzijn in te ademen? Ja. Activeert de Bron deze maand en in het nieuwe jaar deze hele planeet Aarde met Krachtige Creatieve Lichtcodes voor de Ascensie van al het Levende Wezen op jullie wereld om zich bij jullie Galactische Zusters, Broeders, Neven en Hemelse Lichamen in de hele Kosmos te voegen? Ja.

Is december 2022 activerend in jullie Persoonlijke en Collectieve Ascensieproces? Ja. Dus, zou het bewust inademen van Goddelijke Prana en het letterlijke Christusbewustzijn dat deze maand en daarna in de Eenheidsster leeft, jullie helpen te groeien in jullie Goddelijke Herinnering en in jullie Goddelijke Eenheid met het Veld van Eenheid en het Hart van Een dat werkelijk Al het Leven in alle Rijken IS in het Al Dat het portaal is van Hemels Bewustzijn? Inderdaad! Dus adem met ons vandaag, en elke dag dat jullie je geroepen voelen, om je af te stemmen op je Goddelijke Erfgoed, jullie Galactische Erfgoed, en jullie Essentiële Erfgoed dat de capaciteit en het Goddelijke vermogen heeft om je het Levende Licht te herinneren in de Eenheidsster Essentie die je Bent elke dag … op elke mogelijke manier. God is hier in jullie en nodigt je uit om de zegeningen in te drinken zoals de Wijzen eeuwen geleden deden toen ze werden uitgenodigd om de geboorte van het Christuskind te eren en te gedenken.

Waar ging de geboorte van het Christuskind op jullie wereld zo lang geleden werkelijk over? Het ging om de wedergeboorte van het Christuslicht op de planeet Aarde na zoveel perioden en eeuwen van duisternis, gezaaid door die bijbelse slang via de Kaïnlijn en door het gebruik van geestcontrole, egocontrole en uiteindelijk zielscontrole, toen de mensen lang geleden in slaap waren gevallen in de nevel van een 3D-matrix. Yeshua kwam als een Grote Herzaaier van Eenheidsbewustzijn, Christusbewustzijn en Godsbewustzijn in zijn tijd, zoals velen van jullie Christuslichten zijn die nu de Godster, het Godshart, herzaaien op deze planeet in deze epische Tijdsverschuiving, in december 2022 en in de vele daaropvolgende maanden van januari 2023. God zaait opnieuw Levend Licht op jullie wereld op deze zeer eenvoudige en diepgaande manieren, hier en nu. Deze Kersttijd, deze Chanoeka-seizoen, en dit Geloofsvolle Seizoen voor ALLE die ervoor kiezen om deze Buitengewone Opkomst van de Terugkeer van het Levende Licht op de Planeet Aarde en dit Ascensiepoort naar de Hogere Rijken van Eenheidsbewustzijn te vieren … wees een Heilige Zaaier van dit Levende Licht. Want in zijn Licht ligt de wijsheid dat je altijd deel bent geweest van Gods Heilige Hart, Visie, Plan, Ware Schepping en Ware Tuin van Eden. Adem dit in. Voel dit. Weet dit. En vier en eer dit, als je samenkomt met vrienden en familie, en trek hen dicht in je hart, om Christus’ Terugkeer naar de Planeet Aarde te vieren, in ieder van jullie, dit Geloofsvolle Seizoen, voor Altijd nu, in alle richtingen van de tijd.

God is nu de Kaïn energieën van deze wereld aan het verwijderen. God is nu bezig de beschadigde codes in jullie levende DNA te verwijderen. God herstelt het oorspronkelijke Goddelijke Ontwerp op jullie planeet, op jullie wereld, en ook binnen de Menselijke DNA Blauwdruk. Wat zo corrupt, vervuild, bedwelmd en gemanipuleerd is, wordt nu rechtgezet. Het wordt bevrijd. En hier zijn jullie op de rand van 2023, waar alles zal worden bevrijd in 2023. Vrij in 2023. Dat is een mantra die wij zien klinken in de harten en geesten en het eenheidsbewustzijn van elke bewuste ziel op jullie wereld op dit moment. Vrij in 2023. God maakt het zo! En alles wat jullie nu hoeven te doen om je af te stemmen op deze Waarheid, deze Vibratie, dit Bewustzijn is zelf het Licht van Eenheidsbewustzijn inademen en het Levende Licht van de Eenheidsster, de Godster, de Ster van Bethlehem, nu op jullie wereld inademen … als een Menselijk Collectief … net zoals die Wijze Mannen (en Wijze Vrouwen) van toen deden in hun tijd. Christusbewustzijn streek neer op jullie planeet ten tijde van Yeshua’s geboorte, zoals het nu in jullie tijd is, van de Grote Hergeboorte van de Aarde.

De zaden van Seth, de 3e zoon van Adam en Eva, rijzen nu op in hun Diepe Zielskennis van dit Gekerstende Licht en Levende Goddelijke Zielenpad en Blauwdruk. En terwijl zij in Eenheid met de Bron ademen … als een Levend Ontwaakt Collectief … openbaart zich meer van de Ware Hof van Eden, dat altijd al heeft bestaan voorbij de rook en spiegels van de naar Kaïn verwijzende Verhalen, Manipulaties en Trucs van de Slang. Heb je ooit sprookjes gezien in tekenfilms, waarin een vloek of betovering werd uitgesproken, waardoor een heel koninkrijk of een deel van de wereld donker, grijs, troosteloos, en onder de belegering van een of andere schurk of slangenmaagd werd … en dan uiteindelijk … een kus van Ware Liefde of een daad van Ware Heldenmoed … of een uitbarsting van Ongelooflijke Goddelijke Kracht of Wonderen verbreekt die kwade betovering … en herstelt het koninkrijk naar zijn organische oorspronkelijke blauwdruk en glans? Planeet Aarde vernieuwt op dit moment haar heilige afstemming op het Godshart binnenin.

De zaden van Seth rijzen nu op in volledige Goddelijke Harmonie en Heilige Afstemming met de signalen van Moeder Aarde dat de Grote Hergeboorte, de Grote Hereniging van de Mensheid met het Hart en de Levensadem van de Bron, en de Grote Hereniging in het Veld van Eenheid in Alle Tijd en Ruimte nabij is. En jij dierbare die vandaag deze woorden leest, behoort tot die Levende Heilige Zaden, of Seth Zaden, die zich jouw Heilige Levenskracht en Levende Bewuste Adem herinneren die de Kracht heeft om alle verwijzingen, banden of gehechtheden aan de duisternis te resetten en te heroriënteren naar het Levende Licht. De kinderen van God, de kinderen van het Licht en de kinderen van het christelijk Eenheidsbewustzijn staan steeds duidelijker, toegewijd en bewuster op om de spreuken van de Slang te verbreken, de verstrikkende slangenkruid te verwijderen die het heldere zicht van de ziel belemmert, en de genade van verenigd Licht, Levenskracht en Levende Adem met de Bron te omarmen in partnerschap en in het Volste Vertrouwen dat Gods Goddelijke Wil wordt uitgevoerd. En zo is het!

De terugkeer van Christus in deze wereld vindt nu plaats, dierbaren. Er kunnen vele lagen zijn in wat dat voor ieder van jullie betekent. Maar door universeel zielszicht, dat voorbij religie, dogma’s en alle andere door slangen bezaaide vervormingen leeft, begint de Terugkeer van Christus in JOU. Christusbewustzijn dat terugkeert naar deze wereld en naar deze planeet als energiegolven van Levende Waarheid en Levende Zegeningen is iets wat je van binnen voelt. Jij bent het die deze herinnering opeist. Jij bent het die deze vrijheid opeist. JIJ bent het die deze Waarheid en Heilige Eenheid met het Hart van God, het Hart van Eén, en de Kracht in het Eenheidsveld waaruit deze hele Kosmos is geschapen, opeist. Jij bent de Levende Christus die opstaat en ontwaakt na eeuwen van sluimering. En op jullie beurt zijn jullie de Maria’s en Josephs die Ja zeggen om dit Christusbewustzijn te baren via hun eigen heilige vaten om dit opnieuw te leven en te belichamen in Menselijke Vorm. Zij vertegenwoordigen het Goddelijk Mannelijke, het Goddelijk Vrouwelijke en de Goddelijke Unie, opgeroepen door God/Bron/Schepper om het Een gemaakte Christusbewustzijn opnieuw te verenigen en te zaaien, binnen de Tempel van het Menselijk Lichaam en deze Organische Goddelijke Schepping en Blauwdruk. Maria en Jozef waren Goddelijke Herzaaiers van het Goddelijk Bewustzijn van het Levende Licht in hun tijd. En Jeshua was de vrucht van hun Hogere Trilling en Bewustzijnsvereniging.

Christus Bewustzijn is een Goddelijk Zaad in jullie allemaal. Het is JOUW Eenwording met dit Ene Ware Licht en Levenskracht die het in je activeert als je Hoger Bewustzijn in Menselijke Vorm, hier en nu. En in jouw eigen Eenheid met Christus Bewustzijn deze maand en daarna, word je geactiveerd om dit Licht te zaaien in je leven, in je hart, in je passies en doel, en in je gaven van dienst aan de Schepper, door vruchtbaar te zijn en de Waarheid van Gods Overvloedige Liefde, Zegeningen, Welzijn en Vreugde die deze hele Aarde en de hele Kosmos overspoelen, te vermenigvuldigen.

De Eenheidsster roept jullie allemaal, dierbaren. De Ster van Bethlehem is een Heilige Ster op Gods Kaart van Ascensie, om ieder van jullie terug te brengen naar het Christusbewustzijn en de gekerstende Ziel die jullie werkelijk zijn. De tradities van de vieringen van Chanoeka en Kerstmis hebben hun wortels in het vieren van wonderen, blijvend Licht, hoop, geloof en vereniging in de adem met de Bron. Beide eren en vieren de aanwezigheid van God op deze planeet in de wonderen en zegeningen die zo lang geleden zijn gedocumenteerd in jullie verhalen en heilige teksten.

Dit Geloofsvolle Christus en Levend Licht Seizoen van Hoger Bewustzijn op jullie wereld … wij nodigen jullie allen uit om met meer gevoel te voelen dan alleen de tradities die jullie van oudsher zijn gegeven. Wij nodigen jullie allen uit om een diepere diepte te voelen van de wonderen van Gods Aanwezigheid in jullie leven, die licht en levenskracht brengt naar al jullie diepste dromen voor jezelf, jullie familie, jullie geliefden en deze hele planeet. Wij nodigen jullie allemaal uit om een diepere diepte te voelen van de wonderen van Gods Aanwezigheid in je leven door de eenheidsster, de Ster van Bethlehem, het kerstlied en de Liederen van Vreugde, en de Geboorte van Christusbewustzijn terug te brengen naar jullie wereld hier en nu in dit seizoen van jullie leven …. dit te weten als je Heilige Zielemissie op dit moment … om het nu te voelen, het nu te zijn, dit nu dieper te weten, en een van Gods Ontwaakte Gekerstende Instrumenten te zijn die Levend Licht belichaamt met Genade, Nederigheid en Pracht, door eenvoudigweg de Gekerstende Unie door je heen te laten schijnen en anderen aan te raken door je AANWEZIGHEID. Wat geven mensen in deze tijd van het jaar vaak tijdens de feestdagen in beide geloven? Geschenken.

Maar heeft de slang een vervorming, of een draai, toegevoegd aan Gods Ultieme Scheppingsverhaal? Door het te laten gaan over letterlijke geschenken? En niet het andere veel waardevollere, veel essentiëler, veel meer Hemelvaart-geschenk? Wat is goddelijke CHRISTELIJKE PRESENTIE op de planeet Aarde? Jullie zijn hier om CHRISTUS LICHT te zijn! Jullie zijn hier om CHRISTUS ONTWAAKT te zijn. Jullie zijn hier om EENHEID STER GEACTIVEERDE CHRISTUS-BEWUSTZIJN IN VORM te zijn door de GIFT van jullie AANWEZIGHEID! En jullie zijn hier om het WONDER te vieren van LICHT dat door de Duisternis heen schijnt, waarbij de enige verklaring voor dat niveau van LICHT in zulke DUISTERNIS is dat God hier is.

God is in je. God is met jullie. En God ademt in partnerschap met jullie, als individuen en als een heel planetair collectief, om deze wereld te herenigen in Christusbewustzijn. Om deze wereld te herenigen en opnieuw te zaaien in het Levende Licht van Eenheidsbewustzijn. En om de wereld te herenigen met de Oorspronkelijke Hof van Eden, die synoniem is met het Eeuwige Nu van Gods Ware Tijdslijn, dat is een Oneindige en Eeuwige Tijdslijn, hetzij in niet-fysieke rijken (die sommigen de Hemel noemen) of in fysieke rijken (d.w.z. overal in dit fysieke maar uitgestrekte levende Universum).

Jullie zijn hier om de Glorie van de Goddelijke Schepper Bron manifest te maken als Levende Ontwaakte Christus Bewustzijn Ambassadeurs van Waar geloof, Helder Ziel Zicht, Bekrachtigende Creatieve Manifestatie en Stroom, en de Medescheppende Zegeningen van het Hoogste Goed voor Een en Allen. Dit is jullie tijd! Dit is jullie Nu! Dit is jullie Wonderbaarlijke Erfenis die jullie hier en nu, in december 2022 en daarna, op de Planeet Aarde zaaien.

Hoe willen jullie die erfenis zaaien? Hoe willen jullie co-creëren en Gods Heilig Licht en Glorie op de planeet Aarde manifesteren, wetende dat elke ademhaling een Schepping is? En een zegen kan zijn voor jou, je familie en de hele mensheid, deze Aarde Planeet en de Grotere Kosmos?

December en januari zullen lessen brengen in Vrijheid, Openbaringen van Duisternis, en Emancipatie’s van het Levende Licht. Volg je Innerlijke Eenheidsster, en Adem in Goddelijke Eenheid met Schepper Bron om het Trillingsbewustzijn van Volledige Eenheid met de Bron binnen te gaan! Wees de Maria en Jozef die samenkwamen in Goddelijke en Heilige Eenheid om het Licht van Christusbewustzijn op de planeet Aarde te zaaien, in de conceptie en geboorte van het Christuskind. Wees de Olie in de Lampen die helder, vernieuwend en exponentieel brandden zodat de Wonderen van God konden worden aanschouwd in een tijd van anders grote duisternis.

Leef deze maand en daarna je innerlijke Christus Licht en je door God vernieuwde Levende Licht, nu openbaringen van duisternis je Licht lijken te temperen of te dimmen.

Jij bent het Christusbewustzijn waarnaar je hebt gezocht. Jij bent de Levende Christus en het Levende Licht waarop je hebt gewacht.

Jullie zaaien Heilige Soevereiniteit in 2022 om Heilige Vrijheid in te luiden in 2023!

Het is tijd!

Jullie zijn geliefd, geliefden.

Jullie ZIJN Liefde.

Al onze liefde.

Kanaal: Marie Mohler

Vertaling: wakkeremensen.org