vrijdag 23 december 2022

Doe Dit & Alles Zal Veranderen (Ten Goede) ~ 23 december 2022 ~ Daniel Scranton

Doe Dit & Alles Zal Veranderen (Ten Goede)

Gechanneld door: Daniel Scranton – 22 December 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

Wij zijn erg trouw aan onszelf in elke zin van het woord. We zullen ons nooit voordoen als iets wat we niet zijn, en we zullen altijd onze gevoelens volgen. We zijn nu wezens die denken en voelen zonder lichaam. En dus wordt er in de negende dimensie niet gelogen, want er is geen manier om te verbergen wat je denkt of voelt voor enig ander wezen of collectief. We zijn allemaal open boeken, en het is heel bevrijdend om zo te zijn. Wat je ook denkt te moeten verbergen voor iemand anders, zal er waarschijnlijk uiteindelijk toch uitkomen, en je communiceert het toch al onbewust en non-verbaal aan hen. Dus kun je het net zo goed verwoorden op een manier die voor jou goed voelt.

We weten dat de gesprekken die jullie met andere mensen voeren niet altijd gemakkelijk zijn, maar we weten ook dat je er zoveel baat bij hebt om te aanvaarden, om vrede te sluiten met wat je ook aan een ander wilt uitdrukken, en om het dan vanuit die plaats van vrede in jezelf uit te drukken. Vaak zijn jullie allemaal verrast door de reacties van anderen op wat je hen uiteindelijk te zeggen hebt. En die zware last, dat gewicht, dat je zo lang met je meedroeg is weg, en je realiseert je dat het vanaf het begin niet nodig was om het te dragen.

Jullie hebben zoveel in je om met anderen te delen. Er is zoveel dat jullie aan je medemensen kunnen geven, waaronder de toestemming om precies te zijn wie ze zijn en om hun waarheid te spreken tegen, die in hun leven zijn, moeten spreken. Wees trouw aan jezelf door te gaan waar je heen wilt, te doen wat je wilt doen, en te zijn met wie je op een bepaald moment wilt zijn. Je hoeft niets achter te houden of in stilte te lijden, want soms zul je iets aan iemand meedelen, en die zal zich opgelucht voelen omdat zij hetzelfde voelden.

Er zijn zoveel voordelen aan het openstellen, waaronder het feit dat jullie je zullen voorbereiden op de vijfde dimensie, waar ook jullie allemaal telepathisch zullen zijn, en er voor niemand iets verborgen zal zijn. Een van de belangrijkste dingen die je aan een ander kunt doorgeven is wat je voelt. En vaak denk je dat je communiceert wat je voelt, terwijl je dat eigenlijk helemaal niet doet. Je moet de persoon vertellen hoe je je voelt in emotionele woorden, zodat ze echt begrijpen wat je doormaakt, en zodat ze de mogelijkheid hebben om medelevend met je te zijn.

Door dit te doen zal alles veranderen. Het zal blokkades opheffen. Het zal je bevrijden van vastzittende emotionele energie, en het zal je dan in staat stellen je te voelen zoals je je wilt voelen en daardoor te manifesteren wat je wilt manifesteren in je leven. Je zult dan ook zien of de andere persoon met wie je bent er werkelijk om geeft hoe jij je voelt of niet. Die informatie is waardevol voor je, want je wilt in de buurt zijn van mensen die zich bewust zijn van hun gevoelens, die ze uiten, en die er ook om geven wat jouw gevoelens zijn.

Jullie kunnen dit allemaal doen, en deze tijd van de feestdagen is een prachtige gelegenheid om dat te doen met de anderen in je leven van wie je houdt en die van jou houden. Sta niet toe dat alle liefde voorwaardelijk is. Stel je open en wees lief zoals je doet, en geef iedereen de kans hetzelfde te doen, en je zult zoveel meer genieten van het gezelschap van je geliefden als je dat doet.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org