vrijdag 23 december 2022

Leven In Een Parallelle Realiteit ~ 23 december 2022 ~ Kenneth Schmitt


Leven In Een Parallelle Realiteit

Door: Kenneth Schmitt – 22 december 2022

Als we willen ervaren te leven met de meest prachtige gevoelens en visioenen, kunnen we ons openstellen voor de hoogste positieve vibraties die we kunnen ontvangen en delen via ons hart. In onze schepperessentie ontvangen we bewustzijn van energetische patronen waarvoor we ons openstellen. Deze energieën kunnen wij moduleren in onze persoonlijke trillingen, in overeenstemming met de verbetering van al het leven. Elk scenario in onze ervaring heeft dit potentieel. Onze ervaringen worden gecreëerd door onze keuzes van energetische afstemming in onze gedachten en emoties. Goddelijke magie ontstaat wanneer wij ervoor kiezen om elk moment te leven in de dimensie van dankbaarheid en vreugde.

We kunnen een energetische wereld binnengaan die gelijk is aan de dualistische energieën die het grootste deel van de mensheid ervaart, maar onze persoonlijke ervaringen kunnen de kwaliteit hebben van sterke uitingen van ons hartbewustzijn. We lijden niet in het rijk van de dualiteit, ook al zijn we ons ervan bewust. Wanneer wij doelbewust onze persoonlijke werkelijkheid creëren door ons besef ervan, kan ons leven gevuld zijn met prachtige ervaringen.

Aangezien alles in ons leven een energetische uitdrukking van bewustzijn is, ontstaat onze wereld voor ons vanuit ons besef daarvan. Met onze open verbeelding, en met helderheid in onze emoties, kunnen we onze energetische staat van zijn creëren, en de uitstraling van energetische formaties uitdrukken door ons volle bewustzijn. Als we leren door te dringen tot de verborgen, zelfopgelegde energetische patronen in ons onderbewustzijn, kunnen we onze diepste behoeften aan aanvaarding, liefde en absolute steun in alle opzichten vervullen. We kunnen bewust ons bewustzijn openen voor ons hartbewustzijn door ons af te stemmen op de trillingsresonantie ervan in dankbaarheid, vreugde, mededogen en liefde.

De verborgen angsten, twijfels en alle negatieve energieën in ons onderbewustzijn zitten in ons, omdat we ons eraan gehecht hebben, vaak door trauma’s en onze energetische familie-erfenis. Ze leven van onze levenskracht, en wachten op ons om ze te accepteren en ze te bedanken voor het feit dat we ervaringen kunnen opdoen die voor ons onmogelijk zijn in ons ware oneindige bewustzijn. Als gevolg van negatieve ervaringen worden we wijzer en hebben we meer mededogen. Zodra we ons dit realiseren, hebben we deze ervaringen niet langer nodig en kunnen we ze loslaten bij het realiseren van ons oneindige Zelf in onze eeuwige aanwezigheid van bewustzijn.

Door bewust te denken aan en voelen van levensverbeterende scenario’s, en negativiteit om te zetten in positiviteit via onze verbeelding en emoties door bewust te resoneren in afstemming op ons hart-bewustzijn, kunnen we ons leven transformeren in ervaringen waar we in alle opzichten echt dankbaar voor zijn, en die vreugde, liefde, overvloed en vrijheid manifesteren in onszelf en allen om ons heen.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org