vrijdag 16 december 2022

De kosmische strijd..Gekopieerd van de pagina van Teri Wade



De kosmische strijd...


Wij mensen zijn een zeer gewild handelsartikel in ons hele zonnestelsel. Om zowel kwaadaardige als welwillende redenen. Wij zijn Het Grote Experiment! We hebben ons DNA van veel verschillende rassen laten splitsen en in blokjes snijden met als doel iets te creëren "dat nog niet is gemaakt".

Dus al dit genetisch materiaal waar we van gemaakt zijn, is erg belangrijk voor zowel de goede als de slechte. "We zijn letterlijk de goden waarop we hebben gewacht." Dit is het kerndoel van onze onderdrukking. Dit betekent dat deze negatieve wezens bang zijn voor de dag dat we allemaal wakker worden met deze kennis van onszelf. Eén agenda wil dat we omkomen, één agenda wil dat we gedijen!

Velen weten het niet, maar deze nieuwe en hogere frequenties werden in het begin gebufferd, als de mensheid niet gek zou zijn geworden, zouden we onze gekke geesten hebben verloren! Er zouden extreme catastrofale natuurlijke gebeurtenissen en menselijke sterfgevallen zijn op een schaal die ervoor zorgt dat wat er momenteel gebeurt pinda's zijn, we konden het gewoon niet tolereren, het moest worden gebufferd. We moesten als het ware worden voorbereid op het activeringsproces.

Nou, dat was toen, dit is nu. De buffering die we kregen is niet langer en we worden volledig geraakt door deze frequenties. Een van de redenen is dat we het nu wel een beetje aankunnen! Dit betekent dat het activeringsproces buitengewoon ongemakkelijk kan zijn. (Ascensiesymptomen) De Duistere Agenda wilde het menselijk ras vernietigen omdat ze wisten dat ze de controle over hun machtige rijk zouden verliezen... maar deze keer niet Satan.

De positieve wezens lieten net genoeg van deze energie los, zodat we onze DNA-vibratie-upgrades zouden krijgen met een subtiele stroom in een tempo dat we aankonden. Uiteindelijk konden ze deze Hogere frequenties niet meer terughouden.

ALLES krijgt hun upgrade. Dit is HEMELVAART! We zullen ascenderen naar een extreem krachtige "energievibratie". De Bijbel noemt deze gebeurtenis de Opname Er is/was een massale oorlog gaande tussen een positieve factie en een negatieve factie voor controle over de Aarde en het menselijk ras in de hogere rijken en nu wordt het naar de Aarde gebracht om in het fysieke.

Daarom hoor je altijd de uitspraak... "de oorlog is al gewonnen." Maar door het bombardement van deze hogere frequenties was er echt geen andere optie. Ik weet dat velen van jullie deze informatie kennen en ik' Ik preek alleen maar voor het koor, maar het moet verspreid worden. Kennis is macht! Waarheid is bevrijding!

Deze oorlog is/was een wapenoorlog zo gevaarlijk dat we geen idee hebben wat de vernietiging zou zijn en het is ook een oorlog voor onze geest, ons bewustzijn.

Om het zo te zeggen... als we geen hulp zouden krijgen van een positieve Galactische interventie, zouden we allang weg zijn.
=============