vrijdag 16 december 2022

De energie voor dit moment (vanmorgen) Martha Krul


De energie voor dit moment

Voor mensen die ook de site van SolarHam regelmatig bezoeken, deze site is momenteel gehackt. Ze doen er alles aan om dat te veranderen. Bezoek even die site niet om te kijken naar de zonnevlammen.
-------------

Zonnevlekken AR3163 en AR3165 hebben onstabiele 'bèta-gamma' magnetische velden die energie bevatten voor op de aarde gerichte M-klasse zonnevlammen. Gisteren ontketende snelgroeiende zonnevlek AR3165 een opmerkelijke reeks M-klasse zonnevlammen. De hele dag gingen er niet meer dan een paar uur voorbij zonder een noemenswaardige explosie. https://spaceweather.com/

Voor mijn gevoel gaat dat vandaag verder waar het gebleven was en zullen wij ongetwijfeld nog meer zonnevlammen gaan voelen.

--> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Verder is alles zwak in de energie, maar daardoor voelen wij de invloeden van de zonnevlammen des te sterker.

Eet licht, je hele stofwisseling heeft het zwaar.