vrijdag 16 december 2022

De Omgedraaide Machtspiramide ~ 16 december 2022 ~ Brenda Hoffman



De Omgedraaide Machtspiramide

Gechanneld door: Brenda Hoffman – 14 December 2022 – voor Life Tapestry Creations.com.

Dierbaren Mensen,

Misschien maak je je zorgen dat je niet goed genoeg bent. Dat, ook al zijn anderen in transitie, jij niet genoeg kunt liefhebben om dat te doen.

Dat is natuurlijk niet waar, want je zou deze woorden niet lezen of je zorgen maken over je overgang als je niet in transitie was – op tijd en op de voor jou meest juiste manier.

Sommigen beweren dat ze jouw overgangssleutel hebben. Dat als je hun dictaten, muziek, gezangen of andere activiteiten volgt, je gered wordt of op het juiste pad komt. Als je hun leiding niet volgt, zal je overgang langer duren, moeilijker zijn, of niet mogelijk zijn.

Niets, absoluut niets, is minder waar.

Je verandert precies zoals je wilt en moet veranderen. Toegegeven, er zijn een paar stukken die je van anderen zou kunnen aanpassen. Maar die stukken zijn zo minimaal dat ze niet van belang zijn.

Als je het voorbeeld van anderen volgt, geef je je kracht weg om jouw unieke pad te vinden en te bewandelen. Ook al is deze overgang wereldwijd – het raakt aan het Universele – het is jouw persoonlijke overgang. Eén die geen 3D leiderschap van bovenaf vereist – of in visuele termen, een piramide van leiderschap.

Het nieuwe aardse leiderschap – als het als leiderschap kan worden bestempeld – is een omgekeerde piramide geworden. Een indeling waarin individualiteit en uniciteit heersen.

Anderen kunnen je een brede richting geven voor het vinden van je unieke pad, maar veel meer kunnen ze je niet vertellen. Hun inbreng is dat je een pad te vinden hebt – niet wat dat pad is of hoe je het zult ontdekken.

Misschien is dat laatste begrip een beetje verwarrend, aangezien je je het meest op je gemak voelt bij een 3D-medewerker die je vertelt wat je moet doen en wanneer. Driedimensionale interacties gelden niet langer voor jou of iemand anders.

Als je bezorgd bent dat je niet bekwaam genoeg bent om je pad te ontdekken, is het tijd om je nieuwe jij op deze nieuwe aarde opnieuw te beoordelen.

Je bent niet langer een volger.

Je hebt toegang tot informatie van anderen, maar hoe je die informatie toepast, is jouw passie, jouw rol. Er zijn een aantal wezens die insinueren dat je zonder hun kennis of het uitvoeren van hun ideeën niet zult overgaan. Dat is absoluut niet waar.

De machtspiramide is omgedraaid, en iedereen die suggereert dat hij ergens de leider van is, heeft die nieuwe waarheid nog niet geïnternaliseerd.

Jullie zullen zeker informatie delen, zoals vlinders informatie over voedselbronnen delen. Maar vlinders brengen geen kennis over hoe je voedingsstoffen uit die voedselbronnen haalt of wat je met die bronnen moet doen als ze eenmaal zijn aangeboord. In wezen delen vlinders informatie over voedselbronnen zonder “moeten” of “hebben”, net zoals jullie nu leren te doen.

Hoe zal deze op zijn kop piramidestructuur uitpakken in de zakenwereld of het gezin? Dat zal gebeuren met veel aanvankelijke verwarring totdat comfort is bereikt. Dus in plaats van dat een werkgever je vertelt hoe je een bepaalde klus stap voor stap moet klaren, geeft die werkgever je misschien inzicht in een aanvaardbaar eindproduct en laat hij je bepalen hoe je dat eindproduct of iets beters kunt bereiken.

Ook al lijkt zoveel persoonlijke vrijheid nu contraproductief, vóór de industriële revolutie werd die vrijheid gedeeltelijk aan de lagere klassen gegeven. De rechtopstaande piramide bestond al voor de industriële revolutie in Europa, maar werd breder toegepast. De heersende adel en religieuze leiders stelden vast welke middelen zij verwachtten te ontvangen van degenen binnen hun macht, maar hoe die gewassen werden geoogst, of stof geproduceerd, enz.

Mensen hebben dus met succes een gedeeltelijke omgekeerde piramide meegemaakt zonder dramatische veranderingen in hun wereld.

Het verschil is nu dat degenen aan de top van de piramide de controle verliezen. Geen of uiterst beperkt leiderschap is het nieuwe stuk waaraan je je aanpast binnen de nieuwe jij en je nieuwe wereld.

Ook al aanvaard je misschien advies, je wordt afkerig van antwoorden van anderen omdat zij niet kunnen voelen wat jij voelt, noch hebben zij soortgelijke behoeften.

Je bent glorieus je eigen unieke entiteit met misschien een beetje hulp van je vrienden. Vrienden die niet dicteren, maar misschien wel unieke ideeën aanreiken die je helpen je beste leven te creëren. Zo zij het. Amen.

Copyright 2009-2023, Brenda Hoffman. Alle rechten zijn voorbehouden. Deel deze inhoud met anderen, plaats hem op uw blog of voeg hem toe aan uw nieuwsbrief. Maar handhaaf alstublieft de integriteit van deze blog door de naam van de auteur te vermelden: Brenda Hoffman, en de bron website link: LifeTapestryCreations.com.

Vertaling: wakkeremensen.org