donderdag 30 november 2023

We bevinden ons in een staat van enorme overgangen ~ Judith Kusel


We bevinden ons in een staat van enorme overgangen: van een veel lager vibrerend leven en hiermee gepaard gaande vorm van leven, naar een veel hogere, lichtere, helderder en met vreugde en liefde gevulde vorm van leven. Eenheidsbewust. Eendracht.
De oude schepping is aan het desintegreren en daarom dienen we ons bewust worden van wat er nog in ons en om ons heen opgeslagen ligt, van wat nog steeds de oude programmering is, oude strategieën, oude structuren, vormen, verwachtingen, manieren van bestaan en leven, geloofssystemen, onjuiste programmering, enz. De oude constructies, de oude manier van leven in alle aspecten en vormen daarvan.
Het is een enorme bevrijding. Hoe meer innerlijke bevrijdings- en reinigings- en opruimingswerk je verzet, hoe meer je boven de Oude Aarde uit naar de Nieuwe wordt opgetild. Niets bindt meer aan het oude. Je bent inderdaad vrij.
Zodra iemand zich bevrijdt, ontstaan er innerlijk enorme verschuivingen. Je begint Eenheid, Eendracht en Harmonie van binnen te ervaren en dit weerspiegelt zich aan de buitenkant. Want wat binnen is, manifesteert zich inderdaad van buiten. Alles is een.
De Wet van “Oneness” omvat Goddelijkheid in zijn hoogste aspecten en vormen en inderdaad Alles is Eén.
Waarlijk Zielen Meesterschap omarmt volledig de Wet van Eén en de Universele Wetten.
Een echte Meester neemt de volledige verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen leven, maar ook voor alles en iedereen. Want inderdaad diep van binnen is een diep begrip, dat jijzelf energetisch elke omstandigheid en persoon/ziel naar je toe trekt.
Als je uitdagende personen of omstandigheden in je leven trekt, heb je dit inderdaad op de een of andere manier aangetrokken om zielenmeesterschap te verwerven. Voordat je incarneert, stem je er mee in deze zielen te ontmoeten en inderdaad ze zullen in je leven verschijnen zoals overeengekomen. Ze zullen de rol van uitdager op zich nemen, totdat je een volgend aspect van zielenmeesterschap in jezelf hebt verworven.
Hetzelfde geldt voor omstandigheden en situaties die je in je leven aantrekt, in welke vorm dan ook. Deze bevatten inderdaad enorme lessen in zielenmeesterschap, zodra je eenmaal dieper begint te kijken en vervolgens de kernwaarheid ontdekt dat je op een bepaald niveau met deze ervaring instemde teneinde ervaring op te doen, teneinde zielenmeesterschap te verkrijgen. Je kunt nu andere mensen helpen hetzelfde te verkrijgen.
Zodra het inzicht en begrip doorbreekt, word je dankbaar voor de lessen in zielenmeesterschap en ben je bevrijd. Je bevrijdt niet alleen jezelf, maar ook anderen.
Want wat je in anderen ziet, is ook in jou - wat je bewondert en wat je veracht. Waar je van houdt en waar je een hekel aan hebt. Alles zit ook in jou. Want jij bent Alles dat Is, en Alles dat is, ben jij.
De Wet van Eén heeft 7 Gouden Richtlijnen of Regels om Harmonie en Eenheid van binnen en buiten te co-creëren:
1. Liefdevolle genade is veel meer dan vergeving. Het is de hoogste staat, waar je inderdaad dankbaar wordt voor elke afzonderlijke les in zielenmeesterschap die een ziel of zielen inderdaad ten leve brengen. Pure Liefdevolle Genade vergeeft en vergeet, wist de geheugenbanken van de ziel uit, terwijl het oude wordt verdreven, getransmuteerd met puur Verblindend Wit Licht. Wij zijn bevrijd en zo ook anderen. We kunnen nu met grote liefde de weg naar ware vrijheid wijzen.
2. We kunnen en mogen de zuivere intentie stellen dat elke situatie waarop we ons focussen, op de hoogste en beste manier zal worden opgelost voor het hoogste goed van alle betrokkenen. Wanneer dit vanuit de ziel met hart en ziel, doordrenkt van pure onvoorwaardelijke liefde, wordt gedaan, is het zeer krachtig. We laten de uitkomst los, wetende dat alles inderdaad zal worden opgelost binnen de Kracht van Liefde en binnen de Goddelijke Wet, voor het hoogste goed van alle betrokkenen.
3. We beheersen de wetten van manifestatie door de kracht van onze gedachten te gebruiken om materie te alchemiseren (transformeren) in puur licht, met onvoorwaardelijke liefde voor het hoogste goed van allemaal. We co-creëren met de Goddelijke Wetten en de Wet van Eén voor het Hoogste Goed van allemaal.
4. De Wet van Eén omvat de Wet van Verantwoordelijkheid. De volledige verantwoordelijkheid voor je eigen leven, je eigen welzijn, voor elke gedachte, woord en handeling of niet-handeling nemen, want wat je ook neerzet, keert naar je terug of wordt naar je terug gespiegeld.
5. Met Verantwoordelijkheid komt verantwoordelijkheid, want je bent inderdaad verantwoordelijk voor alles wat je creëert in welke vorm of op welke manier dan ook en wat je ook energetisch uitstraalt of uitzendt.
6. Onvoorwaardelijke liefde betekent: geen scheiding, geen oordeel, geen verdeeldheid, niets dat scheidt of uitsluit, of veroordeelt, of uitschakelt of wegneemt of schaadt enz.
7. De Wet van Eén omvat EENHEID en EENDRACHT, wetende dat men nooit gescheiden is van het GEHEEL. Jij bent in mij. Ik ben in jou. Inderdaad leeft de hele schepping in jou, dus je kunt niets of niemand schaden zonder jezelf schade toe te brengen. We zijn allemaal een deeltje van de Goddelijke Bron en dus van de hele Schepping. Alles is een.
Zo binnen - zo buiten.
Zo boven -zo beneden.
In de Nieuwe Aarde LEVEN we dit vanuit het Hart en de Ziel en ons hele Uitgestrekte Wezen.
We leven de Waarheid van Wie en Wat we in werkelijkheid zijn en omarmen volledig ons zielenmeesterschap en inderdaad de Goddelijkheid van binnen en van buiten.
Er is alleen Liefde - al het andere is illusie.
Met toestemming van: Judith Kusel
Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life