dinsdag 28 november 2023

Energetische update ♥ Fran Tielemans ♥

Energetische update ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Gisteren was er volle maan en dat heb je misschien gevoeld. Sowieso was november een maand waarin je emoties makkelijk alle kanten uit konden gaan - van tevreden en gelukkig en intens blij naar geïrriteerd, gefrustreerd, verdrietig en boos.

 December brengt toch wat herademing daarop, maar voor nu is het goed en gezond voor je om je aandacht, moeite en energie te besteden aan dat wat je optilt, dat wat je blij maakt, dat wat je helpt herademen, dat wat je nieuwe moed helpt te scheppen, dat wat je helpt relativeren, dat wat je helpt alles in een nieuw en hoger perspectief te plaatsen.

Het is goed en gezond om te detecteren waar precies jij jouw energie verliest, of waar je toelaat dat jouw energie 'gestolen' wordt. En om dan nieuwe keuzes te maken, dingen anders aan te pakken, en een krachtiger versie van je Zelf te zijn - vanuit oneindig respect en onvoorwaardelijke liefde voor dat lieve Zelf van je.



Je kan immers maar écht respect en onvoorwaardelijke liefde en écht gefundeerd en gezond mededogen voor anderen voelen wanneer je geleerd hebt datzelfde ook aan jezelf te schenken.

In de aanloop naar de Winterzonnewende is het goed de balans op te maken van je jaar, is het goed de rode draad te zien in wat je hebt beleefd, stilaan te verzamelen wat je mee wil nemen het nieuwe jaar in, en wat je op de valreep écht nog kwijt wil. En in functie daarvan je prioriteiten te durven onderscheiden van wat niet belangrijk is op je weg, om te koesteren en op te zoeken wat je helpt jezelf op te tillen, en om liefde en ondersteuning en inspiratie te delen met gelijkgezinden.

 Om zo sterke bakens van Licht te vormen, wat nu hard nodig is.

Fran Tielemans
www.maitreya.be