dinsdag 28 november 2023

Het doorbreken van de barrières….Judith Kusel Vertaling: Yvonne Bakker


Het doorbreken van de barrières…
We bevinden ons in een staat van extreem hoge trillingsfrequentieveranderingen, niet alleen in onze lichamen en vorm, maar ook omdat de Goddelijke Imprint nu met een versnelde beweging volledig geactiveerd is. Deze brengt ons dieper in de 5e tot 7e dimensionale staat, waardoor we nu in staat zijn om - aangezien onze eigen verlichte bewustzijnsstaten stijgen - moeiteloos toegang te krijgen tot multidimensionaliteit en de hogere dimensies tot aan de 12e dimensie aan toe via onze eigen ziel en zielengroepen.

Er wordt mij getoond dat net zoals we erin zijn geslaagd om door middel van sonische middelen de geluidsbarrières te doorbreken, we nu door onze eigen mentale barrières heen breken van zelf waargenomen grenzen van wat mogelijk en wat onmogelijk is, naar de oneindige ruimte, oneindige mogelijkheden en oneindige manieren om onszelf open te stellen voor steeds hogere niveaus van bestaan, aangezien onze nieuwe Solaire Kristallijne Lichtlichamen steeds hogere en grotere graden van licht-, geluids- en liefdesfrequenties en trillingen absorberen.
Licht bevat uiteraard ook kleuren, en geluid omvat ook de muziek van de sferen, aangezien elke afzonderlijke planeet, zonnestelsel, galaxy, sterrenstelsel, sterrenbeeld, universum en elke vorm van de schepping zelf zijn eigen heilige toon/noot/akkoord heeft. Ze vormen allemaal één enorme kosmische symfonie van geluid, zoals vastgehouden in de Goddelijke Bron. Want het was geluid dat gecombineerd met licht als eerste alles creëerde, inclusief de Grote Centrale Zonnen (die ook hun eigen tonen/noten/kenmerkende melodieën hebben). Deze combinatie creëerde alle universums, sterrenstelsels, galaxy’s, zonnestelsels, enz.
Onze zielen zijn inderdaad kosmisch afgestemd via onze wervelkolom, alle 33 wervels en octaven ervan. Het fungeert als een stemvork, een bliksemafleider en een krachtstaaf, en natuurlijk stijgt de kundalini energie eromheen omhoog.
Dit is op zijn beurt diep afgestemd op en verbonden met de wervelkolom van de aarde, die grotendeels in Afrika ligt, de lengtegraadslijn van 30 – 33 graden, waar ik intensief mee heb gewerkt en sinds 2009 moest helpen activeren. Je kunt hierover lezen in mijn boek “Why I was born in Africa”.
Op dit gedenkwaardige moment is de wervelkolom van de aarde versmolten met de Nieuwe Aarde-wervelkolom en is dus universeel afgestemd. Sinds 2012 volledig afgestemd op de 7e Centrale Zon van Verlichting, waar de meeste nieuwe Zonnekinderen vandaan komen.
Dit zal nu weer een enorme upgrade krijgen op 11:11, wanneer we zijn afgestemd op de Zonnen voorbij de Zonnen met enorme upgrades en afstemming, wanneer de Axia-tonale uitlijningen plaatsvinden.
Dit betekent dat onze hogere minds nu zullen samensmelten met onze hogere emotionele en spirituele lichamen, aangezien al onze 12 lichamen nu worden afgestemd via de wervelkolom en alle 33 graden van verlichting, wat de hogere zenderkanalen zo ver zal openen, dat we nu letterlijk in staat om toegang te krijgen tot kosmische kennis waar we voorheen geen toegang toe hadden en deze te downloaden, evenals tot onze intergalactische en Universele communicatie.
Sterker nog: we zijn nu in staat om verder te gaan dan alles wat ooit mogelijk is geweest op de Oude Aarde. We zijn nu in staat in een totaal nieuwe creatie te stappen waar alles mogelijk is en waar we het Nieuwe Gouden Tijdperk, met pure intentie en op de hoogste en beste manieren voor het hoogste goed van allen mede-creëren.
We zullen eenvoudigweg alle beperkingen van onze eindige geest overstijgen en volledig toegang via onze eigen hart-zielverbinding en op de meest diepgaande manieren tot alles krijgen.
Ik was getuige van enorme pilaren van Lichtenergie die door mij heen stroomden en was er getuige van hoe heilige geometrische patronen en klanken en octaven van bewustzijn in mij werden gedownload. Sterker nog: mij werd getoond dat dit over de hele wereld gebeurde!
Wij ZIJN de nieuwe schepping!
Het ligt niet meer in de verre toekomst. Het is nu toegankelijk voor die zielen die het lef hebben om een totaal onbekende ruimte binnen te gaan en zichzelf goddelijk en kosmisch te laten leiden; om niet alleen de oneindige ruimte en nieuwe grenzeloosheid te verkennen en de hoogste vormen van manifestatie voorbij alles wat ooit op aarde is waargenomen onder de knie te krijgen. Alles is al elders in dit universum beschikbaar.
De sleutel tot dit alles ligt in het hart gevuld met onvoorwaardelijke liefde, pure intentie, waarheid, integriteit en dan, altijd liefdevol co-creëren, met zuivere intentie, datgene wat niet alleen het grotere geheel ten goede komt, maar tegelijkertijd de eenheid en eendracht versterkt.
Mijn hart en ziel zingen terwijl ik dit met je deel en ik ben diep geïnspireerd.
Ik werd deze week geroepen voor een Intergalactische Raadsvergadering, waarbij alle Opgestegen Meesters en de Grote Universele Wezens, zoals Lord Melchizedek, Melchior, Lenduce, Vywamus de Galactische Logos, aanwezig waren. Er was een groot feest.
Dit hele universum wat het Melkwegstelsel, dit zonnestelsel, het tegenzonnestelsel en het tegenuniversum omvat, is nu geascendeerd naar een veel hoger octaaf van bestaan. Dit betekent dus dat al het leven en de levensvormen binnen deze systemen zich nu naar een veel hogere octaaf van bestaan in alle vormen en uitdrukkingen bewegen.
Meer zal ik niet delen, omdat dit in je eigen hart en ziel zal moeten plaats vinden, omdat je eigen sleutels en codes zullen worden geactiveerd, zodra en wanneer je er klaar voor bent dat dit zal gebeuren.
IK BEN Goddelijk Licht.
IK BEN Goddelijke Liefde.
IK BEN goddelijke kracht.
IK BEN Goddelijke Wijsheid.
IK BEN het ONEINDIGE GEHEEL.
IK BEN Alles Dat Is.
IK BEN DIE IK BEN.
Met toestemming van: Judith Kusel
Vertaling: Yvonne Bakker - The Essence of Life
Art: Onbekend